VW: Opt premiere mondiale la Frankfurt

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Germanii vor sa impresioneze la ei acasa. VW va aduce opt noutati la salonul IAA.

Volkswagen va prezenta cea mai larga gama de produse cu ocazia Salonului Auto International (IAA) de la Frankfurt. Producatorul numarul 1 din Europa va prezenta peste 50 de modele, care vor fi expuse in Pavilionul 3.0, iar opt din acestea vor fi premiere mondiale.

Principalul punct de atractie este lansarea oficiala a noului SUV Tiguan. Ca o noutate mondiala, acesta este primul model de serie echipat exclusiv cu motoare supraalimentate. In plus, germanii vor veni cu conceptul City Expert, care intregeste motto-ul evenimentului din acest an de la Frankfurt:”Vezi ceea ce vei conduce maine!

La deschiderea portilor salonului, sase noi modele BlueMotion isi vor face debutul. Cu incepere din 2008, Volkswagen va avea in oferta noua modele care vor purta emblema BlueMotion.

La IAA, Volkswagen isi va primi vizitatorii intr-un spatiu expozitional de 9.000 metri patrati.  Conferinta de presa Volkswagen va avea loc la 11 septembrie, ora 11.00, in Pavilionul 3.0, la standul Volkswagen. Boss-ul Martin Winterkorn va prezenta noul Tiguan, precum si prototipul unui viitor model compact.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru