VW pregateste noul Scirocco

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.05.2006
Presa germana prefigureaza noul VW Scirocco (model care se va lansa peste doi ani) prin informatii si fotografii prelucrate prezentate in premiera.

Astazi este ziua stirilor despre marcile germane. Dupa indiscretiile despre Audi TT si despre procesul celor de la DaimlerChrysler cu americanii, avem noutati care vizeaza reintoarcerea unui model istoric pentru Volkswagen: Scirocco.

Revista “Auto Motor und Sport” publica astazi informatii care prefigureaza viitorul model. Noul Scirocco este programat sa iasa pe piata in 2008 si va fi produs in Portugalia. VW se asteapta sa vanda 150.000 de exemplare din acest model, gratie unei strategii in care primeaza pretul accesibil. Modelul va fi construit pe platforma lui Golf 5, insa va fi mai lung si mai lat decat actuala masina germana.

Scirocco se va pozitiona, din punctul de vedere al pretului, intre Golf si Eos, ajungand la circa 22.000 de euro in Germania. Designul nu va reprezenta o incercare de revenire la cel al generatiei vechi, ci o tentativa emotionala de redare a actualei linii VW: o grila imensa, capota foarte lunga si spate interesant.

Gama de propulsoare pe care o prevad germanii va contine doua variante ale lui 1.4 TSI (115 si 140 CP), un 2.0 Turbo FSI de 200 de cai putere si, eventual, un V6 care va permite implantul unei versiuni R32 sau R36.

Comentarii (6)

  • DJDJDJ
    doamne fereshte!!! ashtia ishi bat joc... daca vreau o tigaie care seama cu PUNTO imi iau un punto... nu-mi i-au vw... vai de capul lor
    0 0
  • andrei
    imi aduc aminte cand am vazut , copil fiind , pt prima data un scirocco...m-am indragostit imediat ....indiferent ca arata k si cum facuse razboiul respectiva masina , avea lini interesante si nu stiu era diferita...intotdeauna mi-am dorit sa vad aceea masina intr-o versiune mai noua...si uite ca a ameritat sa astept ...ci stie poate mai schimba ceva la ea pana o vor lansa oficial...
    0 0
  • AndreiRN
    Bizar
    Bizar si neinspirat modelul.
    VW is sapa groapa singuri.
    0 0
  • NICEEEE!!!
    Mie-mi place!e foarte shucara ingineria asta si nu e Punto e Maseratti.Si nu o sa putem compara Fiat cu VW.Italienii sunt tari la design(de cele mai multe ori), nemtii la motorizare(tot de cele mai multe ori)........iar pretul e rezonabil.
    0 0
  • pevlovici pevleanu
    arata a alfa romeo, ia mai uitati-va sa vedeti
    nu stiu de unde automarket primeste stirile is pozele dar e de tot rahatul. de acum fara newsletter si posibil la spam.
    masina asta nu are nici o legatura cu vw si dupa cum am mai vazut si cu alte articole nu cred ca acesta se aproprie de adevar.
    automarket dezamageste .
    0 0
  • Mie oricum mi se pare mult mai acceptabil ca golf VI, asta e clar
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru