VW revine la motoarele posterioare

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.05.2007
In amintirea succesului enorm avut de modelul Beetle, VW intentioneaza sa scoata un nou model cu motorul amplasat posterior.

Volkswagen vrea sa revina la masinile cu motor amplasat pe spate, design folosit pe originalul Beetle. Pentru a realiza acest lucru, cei de la VW intentioneaza sa lanseze un nou model mini, care sa prezinte trei versiuni diferite de lungime a ampatamentului si doua variante ale stilului exterior.

Una dintre versiuni va fi o varianta restilizata, care va imita vechiul Beetle si va reprezenta un concurent major pentru Fiat 500. Se pare ca viitoarea gama va fi construita pentru a avea un pret acceptabil si cel mai probabil motorul va fi unul cu doi cilindri.

Pentru pietele occidentale va fi construit un motor cu trei cilindri cu injectie directa. Daca Ferdinand Porsche a fost omul din spatele primului Beetle, nepotul sau, Ferdinand Piech este responsabil cu acest proiect pe care VW il va pune in practica.

Comentarii (1)

  • WOOOOOOOOOOOOW
    E MISTO SA BAGE MASINI K ASTEA DAR SORRY FIAT 500 E MAI TARE!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru