VW Touran in versiune Cross

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.12.2006
Germanii de la Volkswagen incep sa adapteze toate modelele gamei la off-road. Dupa Cross Polo si Cross Golf, faceti cunostinta cu Cross Touran.

Dupa Polo si Golf in versiunea Cross, Volkswagen a publicat astazi primele fotografii oficiale ale lui Cross Touran, o versiune speciala off-road pentru cel mai cumparat monovolum din Germania.

Schimbarile incep cu barele de amarare de pe plafon, care acum sunt vopsite intr-o nuanta argintie. Rama grilei este acoperita cu un argintiu mat interesant in timp ce zonele atinse de "designul off-road", pragurile si scuturile inferioare, sunt de culoare neagra. Cross Touran a fost inaltat cu 12 milimetri fata de versiunea de serie Touran iar setul de jante de 17 inch completeaza gama de elemente disponibile.

Daca la interior noutatile se rezuma la o noua gama de tapiserii, gama de motoare disponibila este foarte bogata, clientii putand opta pentru trei propulsoare pe benzina (1.6/102 CP, 1.4 TSI/140 CP si noul 1.4 TSI/170 CP, care va dispune in serie de sistem de transmisie DSG) si trei diesel (1.9 TDI/105 CP, 2.0 TDI 140 CP si 2.0 TDI/170 CP).

Noul model Volkswagen va intra pe piata in primavara anului viitor iar prezentarea oficiala va avea loc peste cateva zile, la Salonul Auto de la Bologna.

Comentarii (1)

  • kostin
    touran
    daca ar avea distributia pe lant....ar merita toti banii si un scut mai serios ......calci un catel si zboara scutul...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru