VW Up! va porni de la 8950 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.10.2007
VW a oferit noi informatii despre versiunea de productie a conceptului Up!. Varianta cu trei usi va costa 8950 de euro.

Odata cu lansarea in premiera mondiala a conceptului Up! in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Volkswagen a anuntat o noua revolutie in gama sa de modele, similara cu aceea din 1970 cand Golf a inlocuit Beetle.

Constructorul german a oferit un pachet de informatii oficiale unei publicatii britanice de renume care a dezvaluit apoi planurile de viitor pentru versiunea de productie a conceptului Up!. VW intentioneaza sa demareze productia minicarului in 2010 sub acoperisul Skoda la uzina Vrchlabi din Cehia. Uzina cehilor ar urma sa produca 100.000 de exemplare pe an sub marca VW si o cifra asemanatoare sub brandul Seat si Skoda.

Oficialii germani estimeaza si o cifra de 262.000 de exemplare produse exclusiv pentru piata din Rusia si India insa aceste informatii nu au fost confirmate. Daca totul va decurge conform planului Volkswagen se asteapta sa vanda 4.16 milioane de exemplare in 9 ani de la lansarea pe piata, bazandu-se pe crearea unei intregi familii de minimodele.

Versiunea de productie a modelului Up! va masura doar 3.5 metri lungime si va fi disponibila initial in varianta de caroserie cu trei usi.

Ulterior, VW va lansa si o versiune cu cinci usi dar cu un ampatament mai mare. Pretul fixat pentru versiunea cu cinci usi este de 9450 de euro in timp ce varianta coupe va costa doar 8950 de euro.

Comentarii (1)

  • andrei
    muuult prea scump..sau depinde dak asta e pretzul cu toate taxele sau nu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru