Wrangler Ultimate, surpriza Mopar pentru SEMA

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.10.2007
Specialistii de la Mopar vor aduce la SEMA LAs Vegas un Jeep Wrangler cu motor V8 de 6.4 litri.

Salonul de tuning SEMA Las Vegas va gazdui si lansarea in premiera a unui adevarat off-roader pregatit cu atentie de specialistii de la Mopar: Jeep Wrangler Ultimate Concept. Diferentele se simt in special sub capota unde tunerii de casa ai celor de la Chrysler au montat un propulsor V8 de 6.4 litri botezat 392 HEMI.

Modificarile exterioare sunt minore, diferenta fiind facuta da pachetul de accesorii cromate care includ: un capac de rezervor, proiectoare de ceata, praguri laterale tubulare, oglinzi retrovizoare, manere pentru portiere si doua carlige. Wrangler-ul iese in evidenta si prin garda la sol mai mare cu 3 inch si jantele Alcoa Forged de 18 inch din aliaj, care gazduiesc pneuri BF Goodrich Mud Terrain.

Desi este vorba despre un off-roader, la interior luxul nu lipseste, pasagerii fiind tratati cu tapiserie portocalie din piele Nappa, instrumente de bord cu finisaj perlat si sistemul de entertainment care include printre altele mai multe ecrane DVD si un hard-disk "incapator".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru