X3, atentie! Vine GLK!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.07.2006
Noua provocare a celor de la Mercedes este GLK, un 4x4 de clasa mica, care se va afla in concurenta directa cu BMW X3.

Se pare ca Mecedes intentioneaza sa concureze pe piata cu BMW X3 prin construirea propiului 4x4 de clasa mica, modelul GLK.

Cel mai probabil, GLK va arata ca o varianta mai redusa ca dimensiuni a noii clase GL. Sasiul masinii va fi aproape identic cu cel al viitoarelor modele din gama C Klasse 4MATIC. GLK va dispune de patru variante de motorizare, un motor cu patru cilindri si trei motoare cu sase cilindri.

Motoarele sunt pregatite special pentru variantele cu tractiune pe spate sau pentru modelele cu tractiune integrala. Pentru varianta GLK cu tractiune pe spate, Mercedes va aduce un motor de 2,2 litri CDI cu capacitate de 190 CP sau varianta cu motor V6 de 3,0 litri cu o capacitate de 231 CP. Pentru GLK cu tractiune integrala, variantele de motorizare constau intr-un motor V6 de 3,5 litri cu 272 CP, alaturi de un diesel de 3,0 litri cu 224 CP.

La capitolul dotari tehnologice, GLK va fi prevazut cu ABS, ESP, sistem de asistenta de franare. Asteptatul model de ala Mercedes va aparea pe piata cel mai devreme in anul 2009 si cel mai probabil va costa in jur de 20.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru