X5-ul lui Beckham, gasit in Macedonia

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 24.11.2006
Cel de-al doilea BMW X5 furat lui David Beckham a fost gasit in Macedonia si era folosit de muncitori de origine bulgara.
David Beckham are ghinion cu modelele X5 de la BMW. Primul X5, o versiune inbunatita in valoare de 130.000 de dolari, i-a fost furat celebrului fotbalist dupa ce isi cumparase masina pentru a mai preveni incidente cum a fost incercarea de rapire a sotiei sale Victoria si a fiului Brooklyn.

Atasamentul lui Beckham pentru modelul X5 a continuat, fotbalistul achizitionandu-si un alt vehicul. Cel de-al doilea BMW X5 a disparut din fata casei sale din carteriul La Moraleja din Madrid. Aceasta masina a fost gasita in Macedonia, un post de televiziune local anuntand ca masina era folosita de muncitori bulgari care activeaza in Macedonia.

Suporterii fanatici ai lui David abia asteapta ca politia sa scoata masina la licitatie, fotbalistul nefiind interesat de recuperarea ei.

Comentarii (1)

  • X5
    Muncitori bulgari pe BMW X5.Lipsa totala de seriozitate.Se plateste bine in Macedonia, nu?
    Cine mai are nevoie de UE dupa aceasta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru