XC90 Sport: mai dinamic

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.07.2006
SUV-ul de familie cu sapte locuri devine mai sportiv printr-o noua versiune dezvoltata de inginerii suedezi.

Daca ati fi preferat ca SUV-ul dumneavoastra sa aiba mai multa adrenalina si mai mult spirit sportiv, aruncati o privire in curtea suedezilor de la Volvo, care tocmai au lansat o versiune mai “nervoasa” a clasicului lor reprezentant in clasa: XC90 Sport.

Kitul sportiv poate fi aplicat oricareia din cele trei versiuni de motorizare (2.4 diesel D5, benzina 3.2 litri sau V8 benzina 4.4 litri), principalele elemente definitorii fiind jantele din aliaj de 19 inch, suspensiile revizuite cu amortizoare tari si sistemul sportiv de directie. Trebuie mentionate sistemul de esapament cu tevi duble cromate, disparitia sinelor de pe plafon (ele sunt disponibile doar ca optiune) si o gama mai bogata de nuante pentru exterior.

La interior, doua posibilitati de alegere a tapiteriei si o noua culoare a plansei de bord individualizeaza noua versiunea a modelului suedez.

Concluzia pe care a tras-o Volvo este ca noua versiune ofera o experienta mai dinamica la volan. Fara a neglija insa confortul.

E si normal, avand in vedere ca vorbim de un SUV cu sapte locuri al carui scop primordial este asigurarea spatiului pentru familie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru