Yoko Ono nu agreeaza hibrizii

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 31.08.2007
Sotia regretabilului John Lenon a afirmat ca masinile hibride nu sunt confortabile.

Yoko Ono, una dintre cele mai reprezentative figuri ale generatiei „Flower Power” si sotia legendarului John Lenon, a declarat ca masinile hibride nu sunt asa de confortabile.

Cunoscuta ca o persoana extrem de controversata, Yoko a intrebat daca nu se pot face modele hibride confortabile ca Bentley-ul ei.

Nu stim in ce hibrid s-a urcat Yoko Ono, dar banuim sigur ca sotia marelui cantaret britanic nu stie de existenta modelelor hibride de lux.

Comentarii (3)

  • cam degeaba stirea
    ...
    0 0
  • Vrajealaaaaa
    Am spus-o si ma repet. E de pomana hidridul ala de lux daca are motor v6 sau 8 si consuma cand merge pe petrol cam 12-14%. Aia e doar sa ia ochii la fraieri ca vezi doamne e masina ecologica. Si mai cari si 200 de kile in plus la baterii si motoare electrice. Mai bine un motor de max 2 litrii si consum de 6-8% decat prostii din astea ieftine de marketing
    0 0
  • cand esti in umbra...
    ...te apuci sa iti dai cu parerea, ca sa mai apari si tu in presa. Sau sa mai faci un subiect in revista. Despre Yoko Ono nu prea s-a mai auzit nimic si in niciun caz despre activitatea ei profesionala (care o mai fi...). Asa ca acum cineva s-a gandit sa "fabrice" o stire despre parerile dnei Yoko Ono cu privire la masini si mediu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru