Zagato, operatie estetica pentru Maserati GS

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.04.2007
Casa italiana de design si-a indreptat atentia asupra unui Maserati GS. Noul look este inspirat de designul anilor '50-'60.

La un an dupa prezentarea lui Ferrari 575 GTZ, casa italiana de design Zagato revine cu o noua creatie auto: Maserati GS. Masina, apartinand unui antreprenor din industria mobilei, a capatat un look clasic inspirat de designul anilor '50-'60.

Casa italiana de design a ales ca model de inspiratie Maserati A6 G Zagato din 1954. Asemeni stramosului sau, hatchback-ul cu doua locuri a primit o caroserie din aluminiu. Frontal, pe grila fata, troneaza tridentul Maserati iar in partile laterale poate fi observat logo-ul Z al casei de design.

Nu au fost publicate date oficiale despre motorizare dar se pare ca aceasta a ramas aceeasi cu a modelului standard. Zagato afirma ca manevrabilitatea si stabilitatea au fost imbunatatite, masina devenind si mai rigida datorita acoperisului hard-top.

Comentarii (3)

  • sa-i ia naiba ca fac masini misto
    0 0
  • Arleqin
    da bre da...
    ..aloouuuuu ..... masinuta asta n-are fata??????
    0 0
  • bog_militaru
    maseratti
    prea smecherea mashinutza asta italienii astia au disegneri smecheri rau intra-devar arata int-un fel k-m toate modelele maseratti....tineti-o tot asa,rupeti gura targului
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru