Zeev Drori este noul CEO la Tesla

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 29.11.2007
Martin Eberhard, fondatorul companiei Tesla isi ava incheia activitatea in functia de CEO la inceputul lunii decembrie.

Inca din luna august Martin Eberhard , boss-ul de la Tesla a anuntat ca se va retrage din aceasta functie pentru a se concentra in dezvoltarea unor noi tehnologii.

Astfel, incepand cu data de 3 decembrie noul CEO al companiei Tesla va deveni Ze’ev Drori. Drori s-a facut cunoscut prin construirea unui semiconductor la sfarsitul anilor '60, urmand ca in anii '80 sa se implice in indutria auto prin constituirea propiei companii de accesorii auto.

Tesla trece in acest moment printr-o perioada dificila datorata intarzierilor aparute la productia modelului electric Roadster. Finalizarea productiei la Tesla Roadster a fost amanata pana la jumatatea anului viitor.

Taguri: Roadster, Tesla

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Tesla
    Am vazut aceasta masina de aproape la LA Auto Show si mi-a placut. Am atins-o si m-am invartit pe langa ea cautand nod in papura si ..... nu am gasit. Caroseria este usoara, nemetalica si interiorul frumos si sportiv. Nu este o masina de familie dar pt cine are fonduri si nevoie de o masina sport este perfecta. Astept sa vad raspunsul concurentei cat mai curand.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru