Salonul Auto de la Geneva 2013

GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor

Publicat Marti, 05.03.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 9
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 1
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 2
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 3
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 4
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 5
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 6
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 7
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 8
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 9
GENEVA 2013 LIVE: Honda Civic Tourer Concept a fost surpriza plăcută a niponilor - Poza 10
Pe lângă deja obișnuitul concept NSX, prezentat la toate saloanele auto, Honda ne-a rezervat o surpriză pentru astăzi, la Geneva: Civic Tourer Concept.

Inspirați probabil de succesul modelelor compacte și dornici să aducă cât mai mulți clienți prin intermediul unui Civic care a fost bine primit de public, Honda ne-a surprins astăzi. Este vorba despre Civic SW Concept, un studiu de design care se va materializa într-o variantă break a modelului.

Nu am mai văzut de multă vreme o așa agitație la standul honda. UN semn bun pentru constructorul japonez, care s-a străduit să facă față cererilor pentru materiale de presă. Stick-uri USB și fișe de produs a zburat când în stânga când în dreapta. Civic Tourer Concept a pozat conștiincios în fața jurnaliștilor, parcă mirat și el de interesul pe care l-a suscitat.

Primele impresii sunt pozitive. Jurnaliștii prezenți la stand au catalogat drept reușit experimentul, ceea ce ne îndreptățește să credem că Civic break va fi produs în serie.

Mai multe informații sunt disponibile AICI.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Echipa Automarket se află în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă prezintă live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


Comentarii (9)

  • vasile
    faceti ma un comparativ pictural cu mcvul de la logan
    3 17
  • @vasile

    La asta ma gandeam si eu :))
    3 12
  • BaditzaEx
    referitor la calitate perceputa cred ca doar acest Civic Tourer poate sta in fata noului Tourer de la Skoda Octavia, chiar daca... acesta pare indreptat mai mult spre clientii tineri, pe cand in noua Octavia nici unui director nu i-ar fi rusine sa mearga cu ea, oricum sunt convins ca acest Civic va fi un succes si ar putea fi best buy car of the year !
    10 4
  • Daaa.....superb.....; floating roof, maner al usii spate ascuns, bosaje roti cu impact vizual puternic. Honda - power of dreams!
    10 5
  • Vasilica
    Mda mai mult pentru mosii tineri masina asta.
    3 6
  • @BaditzaEx: Cred ca vb de directorii de C.A.P.
    5 3
  • @Vasilica
    daca asta e masina pt mosi atunci vw pentru cine e? tutankamon? sa fim seriosi, la vag probabil ca-s numai designeri batrani sau merg doar pe varianta "safe", noroc ca sunt altii cu inovatiile(la design) ca altfel... nu am nici honda, nici vw deci nu favorizez pe nimeni dar vad toti diferenta la liniile de design
    5 3
  • Vasilica
    Cauta cam ce medie de varsta cumpara Honda in strainatate ca in RO piata pentru aceste masini practic nu exista si ce legatura are cu VW aici e vorba de Honda sau esti si tu giorlan de haita!
    3 5
  • deci toate masinile pe care le va face honda vor fi pt mosi... uita-te la masina, lasa generalizarile. iar daca asta chiar e masina de mosi atunci prefer oricand o masina de mosi decat o masina "tinereasca" de la VAG. normal ca are legatura cu vw si alte marci pentru ca trebuie comparat cu altii dpdv al designului
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru