A venit Mosu' Hummer!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.12.2006
Special de Mos Nicolae: sunteti impresionati de creatia Geiger Hummer H2 speciala de Craciun? Stati sa vedeti cum arata interiorul!

Nemtii de la Geiger i-au pregatit o surpriza lui Mos Craciun. Inginerii tunerului german au colaborat cu o televiziune din tara proprie pentru a crea una dintre cele mai interesante versiuni Hummer H2 existente pana acum in lume. Denumirea completa a creatiei Geiger este GeigerCars Christmas Edition Hummer H2 si reprezinta o declinare in spiritul sarbatorilor a uneia dintre cele mai mari masini de pe piata in acest moment.

Modelul a fost construit si imaginat special pentru o emisiune din Germania (Galileo de pe PRO 7, pentru iubitorii de statistica) si nu se abate deloc de la regulile Geiger, beneficiind de avantajul vizual al portierelor in stil fluture. In plus, pentru a prinde cat mai mult din spiritul sarbatorilor de iarna, Geiger a vopsit caroseria exemplarului in rosu aprins si este pictata pe partile laterale cu o scena hibernala de catre Michael Rollwage, un specialist german in design. In sfarsit, geamurile laterala din spate au fost eliminate, in locul acestora aparand insa un set de lumini in binecunoscutul stil american de impodobire.

Hummer-ul Geiger tracteaza dupa el un snowmobil care completeaza si el peisajul.

Interiorul ramane insa punctul forte al exemplarului special construit de germani. Canapeaua din piele, semineul electric, sursele de incalzire, podeaua acoperita cu blana de urs si un sistem audio/video complet asigura o atmosfera indeajuns de primitoare si calda pentru un revelion in doi la bordul unui bolid de cateva tone si de 320 de cai putere. Tot aici se afla un monitor cu diagonala de 42 de inch si un loc pentru depozitarea bauturilor reci si a eventualelor gustari.

Pretul estimativ pe care tunerul german l-a anuntat pentru GeigerCars Christmas Edition Hummer H2 este de 110.000 de euro.

Comentarii (9)

  • AlineXX
    Ole
    Sarbatori fericite, LCD de 42 de inch si femeie ca aia din poza va urez! a, si caldura de la covorul din blana de urs:)))Ce naiba sa mai zici cand vezi asta? O namila transformata in mos craciun....de mos nicolae:)
    0 0
  • florin
    hamer h2
    super masina ne mai trebuie o craciunita si avem tot tacimul
    0 0
  • casa
    asa cred ca ne este suficient pentru inceput
    0 0
  • dj`ufx
    super tare
    dak ai asta nici nu iti mai trebe casa,sau vorba aia : "e mai fain k acasa"
    0 0
  • Je Suis
    Daca
    Daca la asha mashina se anexeaza shi Craciunutza, atunci e super O.K.
    0 0
  • minotm
    kitsch-os
    ... o mai dau si nemtii in bara ... mai bine s-ar ocupa cu tunatul masinilor , ca asta stiu foarte bine , .... cat despre hummer in general ... scumpa , proasta si urata
    0 0
  • Aproape perfect
    Aproape perfect! Dar lipseste zapada!
    0 0
  • fake
    nu vedeti ca interiorul e facut pe calculator?... paint`urile de pe masina sunt fake si ele.. majoritatea sunt facute pe calculator dar un singur lucru e cert.. mai frumoasa si reala e fata decat hummerul :) think about those fake things..
    0 0
  • hu mmer
    ady
    vysul meu nu are ryval h1 h2 h3 va multumesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru