BBC este alături de Top Gear în procesul intentat de Tesla

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.04.2011
Oficialii BBC au confirmat astăzi faptul că Tesla a acţionat în judecată canalul britanic pentru conţinutul prezentat de Top Gear în cadrul testului cu modelul electric Roadster.

După ce Tesla a anunţat, în urmă cu două zile, că va acţiona în judecată realizatorii emisiunii Top Gear, BBC răspunde azi oficial constructorului american. Tesla acuză producătorii britanici de prezentarea unor informaţii eronate în episodul difuzat de Top Gear în 2008.

Se pare că Jeremy Clarkson a susţinut că Roadsterul oferit de Tesla a rămas fără baterie. Americanii se declară revoltaţi şi de faptul că vedeta emisiunii a declarat pe parcursul emisiunii că sportiva electrică poate oferi o autonomie de numai 88 de kilometri. Potrivit cifrelor oficiale publicate de Tesla, Roadster poate oferi o autonomie maximă de 340 kilometri, garantată de testele desfăşurate de organismele europene.

În comunicatul prezentat astăzi în mass-media, oficialii BBC confirmă faptul că Tesla a acţionat în judecată canalul britanic de televiziune. BBC este însă alături de membrii emisiunii Top Gear şi apără cu susţinere programul său de acuzaţiile celor de la Tesla.

via | autoblog 

Comentarii (4)

  • Firestarter
    @Automarket
    De ieri incerc sa inteleg ce v-a apucat sa incepeti stirile cu astfel de titluri. Oare o sa creasca profesionalismul editorial daca va adresati cititorilor de pana in 20 de ani? Nu ma intelegeti gresit totusi. Nu sustin ca Automarket ar trebui sa fie o publicatie adresata varstei a 3-a insa noua "identitate verbala" va apropie mai mult de targurile de masini decat de saloanele auto.
    Scuze pentru offtopic
    9 2
  • Firestarter
    @Automarket
    Scuze... intre timp am inteles si ideea tabloidizarii :))
    12 0
  • Tesla
    Baietii astia, americanii, nu stiu ca daca te pui cu presa. . . ai pus-o? Parca sunt politicienii nostrii.

    Daca ar avea un dram de minte i-ar chema pe cei de la TG sa testeze ORICE Roadster din curte. Dar ii tine cureaua? Io cred ca e o chestiune de imagine, latra javrele de dupa gard iar cand sunt face-to-face....
    9 7
  • Gica Contra
    la fel ar fi trebuit sa faca si opel .am condus vectra opc si sta extrem de bine pe curbe. clarkson probabil joaca si el dupa cum(il platesc) canta altii sa ...joace .sunt convins ca si cu tesla e aceeasi situatie.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru