Aston Martin lansează o nouă aplicaţie pentru iPhone: Experience

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.04.2011
Aston Martin a anunţat lansarea unei noi aplicaţii pentru iPhone, botezată Experience. Preţul perceput de britanici este de 5.99 dolari.

Esential

5.99 dolari costă aplicaţia Aston Martin Experience pentru iPhone.

După succesul înregistrat de aplicaţia Explore, lansată în luna decembrie a anului trecut, Aston Martin vine din nou în întâmpinarea fanilor săi care deţin iPhone. Constructorul britanic de lux anunţă lansarea unei noi aplicaţii, botezată Experience, care vine cu noi funcţii atractive.

Spre deosebire de vechea aplicaţie, care era oferită gratis, Experience costă acum 5.99 dolari. Pentru această sumă modestă, clientul beneficiază de un ghid al celor mai importante 40 de oraşe ale lumii, aşa cum sunt ele descrise în Hedonist Guide, precum şi de o funcţie Top Road Guide, care nu este altceva decât o colecţie impresionantă de rute memorabile prin întreaga lume şi şosele care merită încercate.

Aplicaţia va exploata din plin celebrul afişaj Retina, oferind imagini şi filme la rezoluţie mare. Mulţumită senzorilor telefonului, aplicaţia oferă şi câteva funcţii de telemetrie, premiţându-i utilizatorului să înregistreze mai multe date atunci când se află în maşină.

Nu va lipsi nici o funcţie specială de filmare, care va permite utilizatorului să înregistreze experienţa sa la volan.

În timpul filmării un senzor va afişa pe ecran viteza de deplasare. Pentru cei care vor să se transpună la volanul unui Aston Martin, aplicaţia oferă înregistrări de sunet ale unor motoare Aston Martin, printre care şi cel al supercarului One-77. 

via | motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru