Batalie intre pilotii Subaru: Solberg face rocada cu Atkinson

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 29.03.2008
A doua zi din Argentina a inceput cu o rocada in clasamentul general intre locurile 2 si 3, Solberg intrecandu-l pe Atkinson.

Prima parte a zilei secunde din Raliul Argentinei i-a avut ca protagonisti pe ocupantii primelor trei locuri in clasamentul general.

Petter Solberg avea sa inceapa excelent ziua castigant speciala de 22 de km de la Santica Monica, lasandu-l la 14 secunde in spate pe coechiperul sau de la Subaru, Chris Atkinson, si cu 15 secunde pe liderul clasamentul, francezul Sebastien Loeb.

Au urmat doua speciale adjudecate de campionul mondial en-titre, Sebastien Loeb, care i-a tinut la respect pe cei doi piloti de la Subaru. Ultima proba disputata pana in prezent, PS13 (Santa Rosa - San Augustin), a fost castigata de Atkinson, dar diferentele de timp nu au fost decisive.

Asadar, in urma celor intamplate, francezul de la Citroen continua sa conduca la general cu 1 minut si 32 de secunde fata de locul doi, ocupat de Petter Solberg. Norvegianul este tatonat de coechiperul sau care se afla la 1 minut si 36 de secunde de lider.

Urmatoarele locuri in clasament sunt ocupate in ordine de Gigi Galli, Dani Sordo, M.

Wilson, Villagra si Latvala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru