Boxster prinde aripi

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 31.03.2006
Ultimul kit de caroserie dezvoltat de cei de la Porsche are ca subiect modelul Boxster. Nu sunt foarte multe schimbari specaculoase, insa cine nu si-ar dori un eleron care se activeaza automat la viteze de top?

Porsche s-a saturat de prietenii de la Techart, Ruf, Gamballa, si alti tuneri care opereaza pe cord deschis modelele abia lansate ale constructorului german. Nu, nu va speriati, colaborarile raman in actualitate, doar ca Porsche s-a decis sa calce pe urmele caselor de design mentionate si sa isi creeze un model artistic propriu, care sa poate fi inclus in gama de serie. A rezultat un kit de caroserie nou, denumit Sport Design.

Nu e vorba de nimic extravagant, insa noul look este suficient de bine cladit incat sa individualizeze noua versiune de celelalte. O extensie a spoilerului frontal si o parte posterioara care aduce clar cu cea a lui Carrera GT sunt ingredientele de baza. De notat eleronul care la viteze mari aseaza masina pe asfalt actionandu-se automat. In plus, Porsche sustine ca nu e vorba exclusiv de o restilizare exterioara, pentru ca si dimensiunea aerodinamica a lui Boxster a avut de suferit. Evident, in sens pozitiv.

In Germania, pachetul Sport Design costa 4060 de euro pentru masinile noi si 3422 de euro plus manopera pentru cele deja in circulatie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru