Brabus se extinde: filială de 3.000 de metri pătraţi în Dubai

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.06.2011
Tunerii de la Brabus au venit în ajutorul clienţilor din Arabia Saudită prin deschiderea unei reprezentanţe în Dubai.

Clienţii Brabus din Arabia Saudită au la dispoziţie un centru de 3.000 de metri pătraţi localizat în Dubai. Respectiva filială este echipată cu propriul său atelier, care poate să efectueze toate opţiunile de rafinament ale unui automobil pe care le operează şi centrele Brabus din Germania. De asemenea, întreaga lume arabă are la dispoziţie numeroase repere Brabus pe stoc în cadrul depozitului integrat în aceast centru. Centrul Brabus Middle East LLC este echipat cu propriul său atelier de tapiţerie.

Brabus a amplasat noul său centru pe cea mai importantă arteră din ţară, Sheikh Zayed Road. Centrul Brabus din Dubai găzduieşte un showroom impozant, care prezintă întreaga gamă de produse Brabus şi este acompaniat de o echipă de specialişti pregătiţi în Germania. Întreaga peninsulă arabă poate fi deservită din noul centru, ceea ce reduce dramatic timpul de reacţie în cazul unei comenzi de pe piaţa respectivă.

Brabus este o companie de tuning fondată în 1977 şi este specializată în modificarea modelelor Mercedes-Benz, Smart şi Maybach. Din momentul în care AMG a devenit o divizie afiliată a DaimlerChrysler în anii `90, Brabus a devenit cel mai mare tuner Mercedes-Benz din lume.

Printre rivalii săi se numără mărci precum Lorinser, Carlsson, Keemann şi Renntech. Principalul obiectiv al celor de la Brabus este furnizarea performanţelor maxime ale motoarelor, iar clienţii pot fie să cumpere un vehicul nou direct de la ei, fie să-şi trimită modelul creat de corporaţia Daimler pentru a fi modificat. Brabus deţine cinci recorduri de viteză, cea mai mare viteză atinsă de un model modificat de aceştia fiind de 365.7 km/h.

Via | GTSpirit

Comentarii (2)

  • Un ban...
    Ce sa faca si ei, tre sa castige si ei un ban... :)
    4 1
  • ecologistu
    Lumea se indreapta incet,dar sigur spre dezastru si noua ne arde de brabus.......
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru