Car of the Year 2007: finalistii

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 09.10.2006
Cele opt modele finaliste la competitia Masina Anului 2007 au fost alese. Vom astepta ca juriul sa-si exprime optiunea pentru cea mai buna masina a anului.
Au fost alesi finalistii la premiul Masina Anului 2007. Din 41 de modele alese initial au fost nominalizate cele opt finaliste pentru marele premiu.

Juriul care gestioneaza acest concurs este format din jurnalisti de la reviste auto celebre din Europa. In urma alegerii facute au iesit din competitie nume mari ale anului trecut si ale inceputului acestui an. Spre exemplu, cei de la Audi au fost socati ca ambele modele de varf din anul acesta, Q7 si TT, sa nu fie introduse in finala. Nici cei de la Mercedes nu vor avea un concurent pentru marele premiu atat CL cat si GL- Klasse fiind lasate pe afara. Toyota Rav4, un alt model de succes anul acesta, nu a fost introdusa in competitia finala.

Cele opt finaliste sunt: Fiat Grande Punto, Citroen C4 Picasso, Ford S-Max, Honda Civic, Opel Corsa, Peugeot 207, Skoda Roomster si Volvo C30.

Pentru a va oferi o imagine de ansamblu, fiecare model nominalizat in finala are un link catre informatiile oferite de AutoMarket, in decursul timpului, cu aceste modele.

Comentarii (8)

  • finalisti
    volvo c30 merita locul 1
    1 0
  • claudiu
    volvo-simply da best
    in '98 car of the year era cucerit de volvo c70!acum se pare ca noul c70 n-a mai avut puterea sa intre pr-intre finaliste, dar cine stie, poate c 30-ul va produce o surpriza pt ca e cu adevarat deosebita!
    0 0
  • Adrian
    Voi mai credeti in Mos Craciun?
    Chiar mai ia cineva in seama circul care se face cu masina anului, egal daca in Romania sau in Europa?!
    Ar fi interesant de vazut o analiza cu spatiul publicitar cumparat inainte si dupa ce modelul respectiv a fost ales masina anului.
    0 0
  • Marian Popa
    Volvo - always the best
    ... intelegeti voi de ce a fost inventata centura de siguranta? Pentru ca cei de la Volvo au avut dreptate! Volvo ramane cea mai frumoasa masina.
    0 0
  • vasiolteanu
    honda placerea de a conduce
    Sunt multe masini frumoase dar acesta nu este singurul criteriu care desemneaza masina anului.Honda Civic este o masina care pur si simplu iti ofera placerea de a conduce pe care din pacate la alte masini desi frumoase nu prea o ai din diferite motive.Oricum ar fi, europenii ramin in urma japonezilor tot mai mult desi romanii nostri conservatori de abia acum deschid ochii si realizeaza ce masini fiabile fac acestia.
    0 0
  • Ionica Daniel
    Car of the year
    Vad ca lumea pe aici vorbeste de masini adevarate si se pare ca stiu ce zic, eu nu am ce spune mai mi-ar tebui 2000 de euro ca sa pot sa-mi cumpar o solenza, are cineva dintre cunoscuti si zice ca este masina nu porcaria de 1310.-- poate bate steaua deseara si se milostiveste domnul BEcali sa-mi dea si mie niste banuti
    0 0
  • Volvo
    Volvo a mai castigat in 2001 (parca) un Car o the year in Romania cu modelul S60 devansand pe atunci modele cu greutate. Sper ca si anul acesta o va face cu noul C30!!
    0 0
  • mircea
    COTY
    N-are legatura cu car of the Year on Romania. Asta e premiul european. Cel care conteaza, pana la urma.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru