Fanii Kia din Romania vor sa intre in Cartea Recordurilor

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.09.2009
Posesorii de modele Kia din Romania vor sa realizeze cea mai mare coloana neintrerupta de masini Kia din lume. Tentativa de record va avea loc la Bran, in 10 octombrie.

Esential

124 de masini s-au adunat in februarie, la ultima "repetitie generala" dinaintea tentativei de stabilire a recordului mondial.

Fanii romani ai marcii Kia vor incerca sa intre in Cartea Recordurilor Guinness, atacand un record pe care doar posesorii de modele ale marcii coreene il pot realiza: "Cea mai lunga coloana de modele Kia din lume". Evenimentul va avea loc in cadrul intalnirii nationale Kia, care va avea loc in 9-11 octombrie la Bran, langa Brasov.

Fanii Kia nu sunt la prima incercare de acest gen: in februarie s-a incercat in premiera doborarea acestui record, cu 124 de masini Kia care au realizat un sir neintrerupt pe o sosea publica. Din pacate pentru organizatorii evenimentului de atunci, categoria "Largest Parade of Kia Cars" a fost creata de Giunness Book of Records abia ulterior, la solicitarea expresa a Clubkia.ro.

Incercarea de stabilire a unui nou record mondial va avea loc in 10 octombrie, la ora 14. Organizatorii asteapta orice posesor de model Kia care doreste sa participe activ la acest eveniment. Omologarea recordului va avea loc retroactiv, pe baza inregistrarilor video si foto de la eveniment, in conditiile de cerute de oficialii Giunness Book of Records.

Detaliile despre eveniment si programul complet al intalnirii poate fi consultat trimitand o cerere pe adresa contact@clubkia.ro.

via | ClubKia

Comentarii (27)

  • Cristian
    mai automarket
    Asa de rau e cu stirile astea, va coborati la a lua stiri de pe forumuri.

    Nu erau destule stiri cu chinezarii :)

    Degeaba se chinue sa-i faca reclama, tot chinezarie se va numii toata viata ei.
    11 22
  • Fanii KIA !? wtf ? :)) Masinile astea chiar se vand si cineva chiar le cumpara ?
    5 21
  • Heeei. Cine le-a dat ideea? Pe clubopel.com de mult se tot organizeaza chestia asta.
    3 9
  • pt wolf si cristian
    Kia
    intrebarea nu e daca sevinde ci de ce se vinde mai bine ca un golf daca nemtii fac masini si kia kinezarii.
    si, de ce se strica mai putin ca un golf, daca nemtii, iarasi, fac masini iar kia kinezarii?
    au inceput coreenii sa faca masini mai bune ca nemtii? Tinand cont de faptul ca logan e una din cele mai vandute masini in germania, cred ca da:)
    17 5
  • si fordistii!!
    la tg mures a fost intalnire nationala de "foarde"
    au fost 160 + de masini ,deci oricum i-am batut :D


    acum vad ca e la moda cu intalnirile astea peste tot ...

    sa fie cu succes recordu'
    13 1
  • ...
    Totusi nu le trebuie taiate aripile, ei vor asta, lasati-i. In fine, am ajuns sa fim fanii COREENILOR, big lol.
    4 13
  • tare
    ce gasca de idioti! s-au gandit ei sa blocheze o sosea. sper sa nu primeasca autorizatie
    6 12
  • Sunteti putin cam prosti...
    In cazul in care nu ati aflat pana la ora asta Kia Ceed, ProCeed, CeedSW si Sportage sunt fabricate in EU si anume la Jilina in Slovacia. Asadar "chinezarii" sunt doar imitatiile de iPhone din manutele voastre de pe care va culegeti informatiile din domeniul auto si va downloadati manelele pentru modulatoru FM proptit in bricheta Passatului TDi din fata blocului de garsoniere cf.III in care locuiti ....cu chirie!
    25 6
  • Gabi G
    @ Cristian - mai automarket
    De ce vorbesti fara sa nu stii? ai mers vreodata cu o kia c'eed? sau macar te-ai urcat vreodata in masina asta? in primul rand ca acea tara cu numele de Coreea nu este acelasi lucru cu China...este o mare diferenta...si asa pentru tine...kia a ajuns sa fie o masina foarte buna...asa cum zicea si cineva mai sus...oare de ce a ajuns sa fie asa cumparata? Eu nu sunt posesor, dar am condus Kia C'eed a unui prieten aproximativ 1000km, oras, serpentine, drum intins...si tin sa te anunt ca s-a tinut foarte bine pe sosea, sigura pe viraje luate si la viteze ceva mai mari, nu te lasa in depasiri, evident ca nu poate avea aceasi tasnire ca o masina de 150CP dar si cei 109CP te ajuta chiar bine. Ce sa-ti mai zic? interior finisat frumos, materiae de calitate, spatiu cat vrei, intr-adevar spatiul din portbagaj nu este la fel de mare ca al unei berline dar este destul. Si inca ceva...doar pentru ca nu iti place tie aceasta "chinezarie"....nu inseamna ca nu este o masina buna. Eu zic sa te mai documentezi inainte sa faci niste afirmatii total aiurea, si asta e valabil si pentru altii. Si daca intr-adevar vrei sa zici ceva despre masinile chinezesti, zi despre acele conserve care se numesc Shuanghuan, Chery, Geely si altele, nu despre Kia. Singura problema ar fi ca probabil ca nici despre astea nu stii nimic sau poate nici macar nu ai auzit. O zi buna
    20 2
  • de apreciat
    foarte frumos. succes.
    sunt sigur ca 90% din cei care au postat de rau au sh-uri. din pacate pentru voi, baietii de la automarket nu prea dau stiri despre sh-uri si, mi se pare normal sa fiti frustrati. apropo, de ce nu faceti si voi o intalnire in vitan?
    14 2
  • George
    ca romanii...
    @moto bine ca esti tu destept. In feb. a avut loc prima tentativa chiar in Brasov. Cele 124 de masini au trecut orasul de la intrarea dinstre Bucuresti pana la iesirea spre Bran si nu a fost asa mare problema. Autoritatile chiar i-au sustinut. S-a mers apoi in coloana pana la Bran.
    10 2
  • gabi o
    germanica
    De ce nu se face si o coloana cu masini aduse sh din "germanica"! Da, e vorba de cele tinute in garaj cu numai 40k km in 10ani, tdi-uri, toata fauna - pisicute, ursuleti, mb din 1900 toamna? Simplu: ele deja sunt in coloana!!!
    2 9
  • OrganLudovic al 3-lea
    coreeni mananca caini
    alex esti ... Eu iti zic asa: voi astia cu masini gen Kua, Pyundai nu ati urcat niciodata in alte masini, sau ati urcat dar ati avut bani doar de una coreeana. Si in loc sa va luati o masina decenta de clasa mai mica ati vrut una mare sa moara gura targului ca aveti "mashana di mashana cari baga oliac di jiteza sha coasta oliecutzica" . Good luck with that... Oricum sunteti aproape de nivelul 2 acum va puteti orienta catre Nelly, Vava, Noover si Broton, ca hastea e shi mai eftine, si ramane bani de mici si bere pentru grataru dan fata la bloc... va urez succesURI.
    Desigur tot ce am scris mai sus reprezinta un pamflet si va fi luat ca atare, no if, or buts, or anus.
    0 16
  • @alex si altii
    Lasati-o mai usor cu faze de genu " sunteti putin cam prosti " , "sunteti frustrati" si altele . Intradevar ,cativa (printre care si eu) au ras putin de marca Kia insa ei doar si-au exprimat o opinie pur personala si nu au atacat prin asta pe nimeni de pe aici . Eu unul nu am facut pe nimeni prost sau frustrat si atata vreme cat eu nu am treaba cu voi , civilizat ar fi ca nici voi sa nu aveti . Altfel o sa ajungem sa ne certam ca tiganii pentru nimic . Multumesc pentru intelegere .
    3 6
  • aham...
    vad ca multi habar n-aveti despre ce vorbiti.. dar fie... sunt curios totusi cat va fi de lung marsul, ca sa nu inceapa sa se strice pe drum. ;)
    3 6
  • Ce-mi place mie de romanasi...cum incearca unii sa faca ceva deosebit, cum vin multi altii sa le dea la cap. Un popor de jigodii plne de rautate, asta suntem. De-aia e si vorba aia: in iad la cazanul cu romani nu sta de paza nici un drac, pt ca in momentul in care incearca unul sa scoata capul, imediat vin altii si-l trag la fund.
    O sa iau Picanto al sorei mele si o sa ma duc sa contribui si eu la coloana. Asa e frumos si civilizat, nu "duceti-va baah cu chinezariile voastre". Sunteti atat de distrusi, incat nici diferenta intre chinezi si coreeni nu sunteti in stare s-o faceti. Din punctul meu de vedere, asemenea specimene n-au nici macar dreptul sa ne consume hrana, d-apai sa-si mai exprime si pareri.
    9 3
  • PS: felicitari fanilor KIA si mult succes!
    6 1
  • pt Paulica
    marfa Picanto, marfa rau :)))
    2 2
  • asa ca tot vine discutzia de sh vs nou...la fiecare stire...
    ce masina mai buna iti iei la aceeasi bani....decat sa zicem un audi a4 din 2005 pe la 9000 de euro: astept raspunsuri serioase.
    exclus comentarii prostesti.
    sunt si eu curios. daca stai la 5 ore de occident d c sa nu mergi sa iti iei masina? chiar nu vad ce ii rau in asta...(sh ist...etc.?)
    0 3
  • Brill clubKIA.ro
    Kia the best car ever made
    Buna ziua,
    Sunt posesorul unui KIA Ceed, masina care credeti-ma este exceptionala. Din pacate am achizitionat-o in martie si nu am participat la acea coloana, dar o sa ma fac luntre si punte sa particip.
    17 3
  • Club Logan
    De cei din Club Logan care fac o data la 4 luni intalniri cu peste 100 de masini de ce nu spune nimeni nimica? Le e frica de masinile facute in Romania?
    1 4
  • Posesorii de Logan participa la "Cea mai lunga coloana de modele Kia din lume"? A vorbit club logan cu reprezentantii Guiness Book pt a infiinta categoria "Cea mai lunga coloana de modele Kia din lume"? Faceti asta si o sa se vorbeasca si despre voi. Succes!
    5 1
  • Brill clubKIA.ro
    @Club Logan
    Daca exista acest club, cei care il detin sau care au "functii" administrative in acel club pot organiza linistit cea mai lunga coloana de Logan. La noi in club noi am organizat totul, cu sprijinul dealerilor.

    Succese in ceea ce vreti voi Club Logan!!!
    7 1
  • R.K.L.
    Diferenta dintre LOGAN si kia este ca LOGANUL inca se vine iar clubKia vinde doar iluzii.
    1 2
  • niste frustrati
    n-ai cu cine ma, niste frustrati...
    forzza kia !
    0 0
  • hop si eu
    Ce conteaza marca masinii? Important este sa te duca din pct A in pct B in conditii de siguranta si confort.
    Felicitari ptr realizare, fara nici un comentariu: este UNICA marca vanduta in Romania care face asa ceva
    1 0
  • ha ha
    auzi fani Kia din romania...hai ma lesi...kia e praf
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru