Fisker intarzie lansarea lui Karma

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.12.2009
Sedanul hibrid Fisker Karma trebuia sa isi faca debutul pe piata auto la sfarsitul acestei luni, insa americanii au reprogrmat lansarea modelului pentru septembrie anul viitor.

Constructorul Fisker programase lansarea pe piata a sedanului hibrid Karma pentru sfarsitul acestei luni, insa datorita intarzierilor inregistrate in procesul de proiectare si inginerie, americanii se vad nevoiti sa amane evenimentul pentru luna septembrie a anului viitor.

De asemenea, aceasta intarziere a fost pusa si pe seama retelei de dealeri. Pana in prezent Fisker are 42 de dealeri in SUA si aproximativ 100 de distribuitori in Europa. Fisker Karma este primul hibrid de serie alimentat de la priza. Acesta dispune de un propulsor cu patru cilindri produs de General Motors si livreaza 260 de cai putere.

In ceea ce priveste performantele, sedanul american sprinteaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde. Mai mult decat atat, Karma promite 80 de kilometri cu emisii zero, autonomie oferita de bateriile litiu-ion care intregesc trenul de rulare Q-Drive. Designul sportiv al sedanului hibrid se imbina cu performantele acestuia pentru a crea un model impresionant.

via | allcarselectric

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru