Ford isi schimba stilul de design

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.01.2007
Noua linie de design Ford are ca scop unirea liniilor versiunilor americane si europene ale modelelor. Deadline: 2014.

Ford dezvolta un nou design global pentru viitoarele modele ale gamei. J. Mays, responsabilul de design al grupului, a declarat intr-un interviu acordat Automotive News ca noua filosofie va inlocui atat faimosul "Kinetic design" al dezvoltat in ultimii ani de Ford Europe cat si designul caracterizat de grila cu trei bare al Ford North America.

"Suntem convinsi ca vom reusi sa obtinem o linie comuna de design adaptata atat stilului american cat si celui european", a declarat Mays. Decizia Ford vine dupa ce conducerea Grupului a hotarat ca pentru constructia viitoarelor modele sa fie utilizate multe elemente comune americane si europene care sa reprezinte practic punctul de plecare catre noul stil. Foarte important este faptul ca cei de la Ford vor da ocazia fiecarui client sa isi personalizeze masina la interior in functie de gusturi, pentru a fi pe atat pe placul americanilor cat si pe cel al europenilor.

Desi decizia a fost deja luata la nivel inalt, primele rezultate vor fi admirate de abia peste cativa ani, intreaga gama Ford urmand sa fie schimbata peste sapte ani.

Comentarii (1)

  • Claudiu
    Ford
    Ideea cu personalizarea e laudabila. Insa deja se asteapta acum 3 luni de zile pentru un Focus "pe comanda". Imi imaginez ce termene de livrare vor fi pentru acestea "customizabile"....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru