Iata viitorul Seat Ibiza: Bocanegra Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.03.2008
Seat va dezvalui la Geneva conceptul Bocanegra, care va sta la baza viitoarei versiuni de serie a modelului Ibiza.

Esential

150 de cai putere ar putea avea viitoarea versiune de performanta Seat Ibiza FR.

Publicul astepta de mult un facelift sau o noua generatie a modelului SEAT Ibiza, asa ca oficialii constructorului spaniol au gandit un inlocuitor. Rezultatul a fost un concept, botezat Bocanegra, care va fi dezvaluit maine, in premiera, la deschiderea Salonului Auto de la Geneva.

Spaniolii intentioneaza astfel sa anticipeze o viitoare versiune de productie care va fi gata, cel mai probabail, pana la sfarsitul lunii mai, noua Ibiza urmand sa debuteze live in cadrul Salonului Auto de la Madrid.

Viitorul model compact spaniol va fi dezvoltat in ambele variante de caroserie, cu trei si cinci usi, si va fi o versiunea mai cuminte a conceptului dezvaluit astazi.

Noua Ibiza va imprumuta trenul de rulare de la actuala Fabia si o serie de motorizari pe benzina dintre care propulsorul de 1.2 litri supraalimentat si motorul de 1.4 litri, normal aspirat. Seat ar putea sa pregateasca si doua versiuni de performanta, una FR, cu motor turbo de 1.4 litri si 150 de cai, si una Cupra, cu propulsor de 1.8 litri.

Comentarii (3)

  • Arata...
    senzational. Design in stilul Seat si chiar este o buna evolutie a Ibizei.
    0 0
  • banuiesc ca nu o sa arate asa la versiunea de serie, dar tot o sa ramana ceva. intr-adevar e tare...stopurile spate parca aduc a bravo
    0 0
  • spectaculos
    tipic seat.... disign senzatzional.. bravo celor de la seat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru