Inedit: cabina de proba pentru masina

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.04.2008
O initiativa Chevrolet a dus la inventarea unei "cabine de proba" care iti indica cum arati in masina pe care vrei sa o cumperi.

Esential

95% dintre soferi nu au habar despre cum arata in propria lor masina.
73% din conducatorii auto cred ca masina proprie este un simbol al nivelului social.

Una dintre cele mai frumoase zile din viata unui om este cea in care acesta isi cumpara prima masina. Parca toata lumea e a ta iar masina - indiferent de segmentul din care face parte - pare cea mai frumoasa de pe strada. Ei bine, divizia britanica a celor de la Chevrolet s-au gandit la cei care isi doresc mult o masina si vor sa se vada pe ei insisi in postura de soferi ai acelei masini si le ofera o "cabina de proba" adaptata total cerintelor unei astfel de initiative.

Cabina dispune de un podium pe care sta masina si un perete cu oglinzi care ii dau soferului o imagine reala asupra modului in care masina "il prinde" pe acesta. Practic, singurele elemente inexistente sunt perdelele care in mod normal asigura intimitatea celui care probeaza imbracamintea, un amanunt nesemnificativ in conditiile in care masina reprezinta ea insasi o forma de exprimare a personalitatii si nu strica sa fii admirat in timp ce o "probezi".

Ideea le-a venit celor de la Chevrolet atunci cand au aflat, in urma unui studiu, ca majoritatea cumparatorilor (72%) isi considera masina un simbol al statusului social, in ciuda faptului ca 95% dintre acestia nu au habar despre cum se potriveste imaginea masinii cu cea personala.

"Nici nu te gandesti sa iti cumperi o rochie sau un costum fara a le incerca in prealabil, astfel ca nu vad de ce ar fi altfel atunci cand in ecuatie intra o masina. Pana la urma nu sti niciodata cine opreste langa tine la semafor. Multi habar nu au cum arata in spatele volanului dar, avand in vedere ca masina este o extensie a personalitatii fiecaruia, este foarte important sa fii sigur ca alegi modelul complementar stilului tau. Chevrolet a facut o treaba foarte buna prin crearea acestei "cabine de proba" care te ajuta literalmente sa probezi masina si care aduce o unda glamour parcarilor de masini din fata dealership-urilor", a declarat Nicky Hambleton-Jones, prezentatoarea unui show al televiziunii britanice.

[poll]109[/poll]
Taguri: Chevrolet

Comentarii (5)

  • mosu ala tanar
    la scoala;)
    pe voi nu va zgarie la urechi intrebarea ASTA...?! nu de alta da pe vremea mea la scoala intrebarile sunau altfel....
    0 0
  • Melman
    deci...
    Care este! Deci... da...
    0 0
  • fair-play
    cum vine vere asta ?
    cu sondajul de mai sus, ziceam si io... si cei doi,intrebarea, mai precis-suna kaaaaa...[nu mai zic k ma taie 'mnealor
    0 0
  • curios
    cabina de ...proba
    Si pisica...ce zice ??!!
    0 0
  • Ingenios
    Chiar daca pana la urma e o gaselnita de marketing, e o metoda ingenioasa de a aduce mai multi vizitatori in showroom-ul celui care are instalata o astfel de cabina. Deci, isi indeplineste scopul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru