Juventus Torino primeşte o flotă de Jeep Grand Cherokee

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.11.2011
Grupul Fiat şi echipa de fotbal Juventus Torino anunţă un nou parteneriat de imagine. Constructorul italian le-a oferit jucătorilor şi antrenorului Conte o flotă de 25 de exemplare Jeep Grand Cherokee.

Esential

25 de exemplare Jeep Grand Cherokee a primit echipa de fotbal Juventus Torino.

Localizarea cartierului general Fiat în Torino a făcut ca, de-a lungul anilor, constructorul italian să se apropie destul de mult de cea mai talonată echipă de fotbal a oraşului. Colaborarea dintre Juventus Torino şi Fiat datează încă din 1923, de când familia Agnelli, proprietara constructorului italian de automobile, se implicase activ în funcţionarea clubului piemontez.

Cea mai longevivă relaţie de sponsorizare din fotbal este pe punctul de a trece la un alt nivel. Producătorul de automobile caută să-şi promoveze noua linie de vehicule americane, de provenienţă Chrysler, cu un nou parteneriat de imagine.

Grupul Fiat a anunţat livrarea unei flote de 25 de maşini bazei de antrenament a juveţilor, situată la Vinovo, lângă Torino. Flota include numai exemplare Jeep Grand Cherokee, vârful de gamă al subsidiarului american. Maşinile vor fi oferite jucătorilor şi antrenorului Antonio Conte pentru a servi la deplasarea echipei.

Noul parteneriat apropie şi mai mult legăturile dintre Grupul Fiat şi Bătrâna Doamnă a Italiei.

"Drumul către succes este lung şi anevoios, însă este mult mai uşor de abordat mulţumită capacităţii off-road şi on-road ale noului Jeep Grand Cherokee", a declarat Antonio Conte, antrenorul lui Juventus.

via | Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru