Kia a dezvaluit al doilea teaser al conceptului Soulster

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.01.2009
Kia va dezvalui la Salonul Auto de la Detroit un concept bazat pe Soul, care se va numi, potrivit celui de-al doilea teaser, Soulster.

Kia se pregateste sa dezvaluie la Detroit un concept bazat pe modelul Soul, lansat in toamna la Salonul de la Paris. Coreenii isi pregatesc publicul de marea premiera cu un al doilea teaser al conceptului, dupa cel publicat la jumatatea lunii decembrie.

Desi nu tradeaza foarte mult din silueta conceptului, teaserul dezvaluit astazi ofera in premiera numele creatiei pe care coreenii o vor expune in Cobo Hall: Soulster.

Cel mai probabil, Kia se pregateste sa introduca la Detroit varianta de caroserie cu 3 usi a modelului Soul. Teaser-ul tradeaza si posibilitatea folosirii unui acoperis panoramic la nivelul conceptului.

Ramane de vazut cum va arata conceptul Kia in numai cateva zile, odata cu deschiderea Salonului Auto de la Detroit.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • naspa
    iar o masina patratoasa...
    0 0
  • continuare...
    si dc e facuta de astia de la kia...... cu siguranta o sa fie si extreme de "trista" la interior
    0 0
  • Razvan
    nu vorbi fara sa stii
    pretene... te ai urcat de curand vreo kia ? yo zic ca nu, de fapt cred k iti dai si tu cu parerea ca multi care o ard aiurea p net. dak tot ai timp de pierdut de net uita te si la poze ... cred k e si mai simplu decat sa citesti si dupa aceea sa t chinui sa scrii un coment doar asa sa fie ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru