Kia va dezvalui la Detroit un concept bazat pe Soul

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.12.2008
Constructorul coreean a anuntat ca va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Detroit un concept care are la baza versiunea de serie a modelului Soul.

Constructorii care si-au anuntat prezenta pentru editia de anul viitor a Salonului Auto de la Detroit isi pregatesc deja lista de premiere pentru publicul american. Kia a publicat astazi un teaser al conceptului care va deveni vedeta standului sau in Cobo Hall.

Potrivit primelor informatii oferite de coreeni se pare ca noul concept a fost dezvoltat pe actualul Kia Soul, crossover-ul urban dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Paris. Teaser-ul nu tradeaza tipul conceptului insa pozitionarea montantului B lasa loc de interpretari multiple. Astfel, am putea anticipa un concept pick-up sau un hatchback, ambele derivate din versiunea de serie a lui Soul.

Coreenii au declarat ca premiera de la Detroit va dovedi tuturor flexibilitatea platformei Soul. Primele informatii oficiale ale conceptului vor fi publicate oficial pe 11 ianuarie, in cadrul conferintei organizate de coreeni la Detroit.

via | CarScoop

Taguri: Kia, Soul

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru