Magie olandeză: Renault Megane RS provoacă Ford Focus RS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.12.2010
Tunerii olandezi de la Kerkhof&Visscher au pregătit un plus de putere pentru actualul Renault Megane RS. Francezul reuşeşte să atingă astfel 310 cai putere, depăşind Ford Focus RS.

Ceea ce nu au vrut să ofere inginerii francezi de la Renault Sport au decis să livreze tunerii anonimi de la Kerkhof&Visscher. Actuala generaţie Megane RS, capabilă să ofere în echiparea standard 250 de cai putere, a primit un tratament special din partea specialiştilor pentru a se putea ridica la nivelul actualului Ford Focus RS.

Botezată Bye-Motions, de cei de la Kerkhof&Visscher, versiunea modificată a hot-hatch-ului francez se bucură de un aport de 60 de cai putere şi de o reducere a masei totale cu 40 de kilograme.

Propulsorul de 2.0 litri primeşte un intercooler nou şi o unitate de control recalibrată. La nivel exterior, diferenţele sunt făcute de bodykit-ul caroseriei, de jantele OZ din magneziu de culoare neagră şi de sistemul de frânare Brembo. Opţional, clienţii pot comanda şi un kit de frânare similar cu cel regăsit pe Megane Trophy V6. Preţul pentru pachetul de modificări pleacă de la 1800 de euro, dar poate ajunge la 4000 de euro.

Chris Visscher, fondatorul casei de tuning, a declarat însă că pe viitor publicul va face cunoştinţă cu o versiune extremă a modelului francez.

Tunerii pregătesc o versiune cu doar două locuri, mai uşoară cu 150 de kilograme şi mult mai puternică. Potrivit lui Visscher, se va încerca obţinerea unui raport de 4 kilograme pe cal putere

via | autoblog

Comentarii (6)

  • frane??
    eu stiu ca are stock brembo...
    9 0
  • poate are altfel de frane brembo.. mai mari, mai eficiente, etc.
    11 0
  • In sfarsit o casa de tuning care "baga in sema" un Reanult!
    2 2
  • the same
    *Renault
    1 0
  • babyzette
    interior
    Doamne! Ce interior are... classic renault!!!
    1 2
  • Nu s-a inteles ideea
    Adica? Fii mai explicit!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru