Salonul Auto de la Geneva 2014

McLaren 650S, un nou model al mărcii britanice, va fi prezentat luna viitoare

Publicat Joi, 13.02.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 4
McLaren 650S, un nou model al mărcii britanice, va fi prezentat luna viitoare - Poza 1
Englezii de la McLaren vor aduce la Salonul Auto de la Geneva un nou model. Acesta se va încadra între MP4-12C şi P1, teaser-ul său anunţând denumirea 650S.

Esential 650 CP este nivelul de putere aşteptat al motorizării care va echipa viitorul model McLaren.
McLaren se pregăteşte să lanseze un nou model. Acesta a fost dezvelit parţial printr-un teaser care ne arată un ornament interior al unui prag, inscripţionat "650S" şi va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Cel mai probabil, este vorba despre proiectul "P13", încadrat între MP4-12C şi P1. Modelul este destinat clienţilor care vor un design dramatic, dar atrăgător, pentru a completa luxul de la interior şi performanţele deosebite asigurate de trenul de propulsie al mărcii britanice de nişă. Având în vedere că denumirea modelului integrează ”650”, ne putem aştepta ca motorizarea să fie o versiune de 650 CP a motorului V8 twin-turbo utilizat în gama MP4-12C.

O schiţă a motorizării V8 de 3.8 litri care echipează McLaren MP4-12C. Unitatea asigură 625 CP.

Urmareste Automarket
Motorizarea va fi cuplată unei transmisii cu şapte trepte şi două ambreiaje, alături de care va putea asigura un sprint 0-100 km/h în mai puţin de patru secunde.
Viteza maximă a viitorului model McLaren este aşteptată să fie în jurul valorii de 300 km/h. Unele surse din cadrul mărcii anunţă o masă mai redusă decât cea a lui MP4-12C, cu toate că nu există confirmări oficiale în această direcţie.

Versiunea europeană a lui McLaren MP4-12C poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3.3 secunde. În cazul în care pneurile Corsa sunt alese, modelul mai "rade" 0.2 secunde din timpul menţionat anterior. Accelerarea de la 0 la 200 km/h este realizată în 9.1 secunde cu pneurile standard, în timp ce anvelopele Corsa oferă un timp de numai 8.9 secunde.

Via McLaren


Comentarii (4)

  • Modelele McLaren se definesc inconfundabil prin design-ul sau distinct si aerodinamic. Agresivitatea si apartenenta pur sportiva a acestor masini demostreaza la prima vedere ca sunt de ne egalat pe circuit, exceptand riscul in fata caruia te poate pune foarte usor. In final, sunt chiar foarte impresionat de pasul pe care il vor face din nou , si astept nerabdator sa vad ce mai nascoceste noua generatie in materie de dotari si motorizari. Succes!


    Sa auzim numai de bine!
    2 12
  • andrei
    Design distinct??? Mp4dash12c nu exprima absolut nimic. nici o emotie. Iar esti prin balarii stimabile.
    4 3
  • Andrei
    Apropo, pentru coaja aia de rover, mai gasesti piese la dezmembrari ???
    5 1
  • kumite
    ...modelele se definesc.......prin design-ul SAU distinct,bla,bla ,bla...sunt de NE EGALAT......
    Tu ai facut Facultatea de litere?
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru