MG-ZT renaste in China: el este MG7!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 28.09.2007
Nanjing, detinatorii drepturilor pentru MG si Rover, au lansat MG7 si MG7L, continuand linia limuzinelor britanice.

Va mai aduceti aminte de Rover 75? Dar de versiunea sa sportiva, MG-ZT? Ei bine, din momentul cumpararii Rover de catre chinezii de la Nanjing, o mutare pe cat de surprinzatoare pentru unii pe atat de dezamagitoare pentru altii, nimeni nu le mai dadea vreo sansa modelelor ex-britanice care aveau de sustinut o intreaga istorie in spate. Si totusi, chinezii nu au cumparat drepturile de utilizare doar pentru a iesi in lume cu ele, ci continua traditia asa cum cred ei de cuviinta. Cam aceasta este, pe scurt, povestea noului MG 7 Series (sau MG7, in forma scurta) pe care Nanjing l-a lansat in aceasta saptamana pe piata interna chineza.

Pe langa versiunea de baza, lansarea a inclus si prezentarea lui MG7L, o varianta lungita (+200 de milimetri) a primeia.

"Am introdus cultura auto britanica in tara noastra. Pana acum, nicio alta masina a unei marci britanice nu a fost fabricata si vanduta in China. Astazi, clientii devin din ce in ce mai pretentiosi in ceea ce priveste masinile iar noi vom putea sa le satisfacem cererile prin diferitele variante ale lui MG7", a afirmat la lansare Yang Junhu, directorul de vanzari a Nanjing MG.

Preturile gamei MG7 vor varia, in China, intre 18.000 si 32.400 de euro iar gama de motorizare va include un motor de 1.8 litri Turbo de 160 CP si unul V6 de 2.5 litri si 240 CP.

Comentarii (1)

  • andrei
    chinezesc sau britanic
    mashina arata superb....dar ma intreb, calitatea e britanik sau chinezeask
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru