Nissan 370Z in stilul Cobra

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.07.2009
Modelul sport Nissan 370Z a fost tunat in stilul celor de la Cobra+. Modificarile aduse sunt in mare parte legate de aerodinamica si manevrabilitatea automobilului.

Cobra N+, tunerul de casa al celor de la Nissan, a hotarat sa duca modelul de serie 370Z la un nivel superior lansand un concept complet nou. Cobra N+ 370Z Sport, asa cum a fost el botezat de casa de tuning, nu a primit nici o modificare majora a propulsorului. Specialistii si-au concentrat atentia asupra imbunatatirilor aerodinamice si manevrabilitatii.

Pentru a reduce substantial masa, Cobra a optat pentru jante de marimea de 19 inch cu 6 spite duble. Amortizoarele sport micsoreaza garda la sol cu 30 mm, iar suspensiile ajustabile variaza inaltimea cu 20-40 mm intre osiile din fata si din spate. Toba de esapament din otel are o noua teava de evacuare de 120 mm a carei clapeta, actionata electric, permite selectarea unui zgomot al motorului fie discret, fie sport.

Kitul pentru caroserie include un spoiler fata din fibra de carbon si o carcasa, de asemenea din fibra de carbon, pentru oglinzile laterale. Tunerii au montat si un difuzor de aer posterior pentru a imbunatati aerodinamica masinii.

via | autoevolution.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru