Noua berlina Fiat Linea

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 20.10.2006
Italienii de la Fiat se relanseaza pe segmentul berlinelor cu noua Linea. Modelul va fi lansat cu ocazia Salonului Auto de la Istanbul.
Fiat va lansa cu ocazia Salonului Auto de la Istanbul, care se desfasoara intre 2 si 12 noiembrie, noua sa berlina care va denumita Linea.

Comercializarea ei va incepe mai intai in cateva tari europene, abia din a doua jumatate a lui 2007 urmand sa fie livrata si in afara Europei. Modelul va fi produs la fabrica Fiat din orasul Bursa, Turcia. In prima faza masina va fi produsa in 60.000 de unitati anual.

Designul apartine in totalitate Centrului de Stil Fiat si urmareste o linie externa eleganta si dinamica deopotriva, completata de un interior spatios ce va asigura un confort maxim, ergonomie si o ambianta luminoasa. Noul

Fiat Linea va avea 4,56 metri lungime, 1,73 m latime, 1,50 m inaltime si un portbagaj cu o capacitate de 500 litri. Masina va fi comercializata in diverse echipari, atat benzina cat si diesel. De asemenea, va dispune de cutii de viteze automate si manuale dar si de cele mai bune sisteme de siguranta activa si pasiva.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru