Noul Lancer, la Detroit

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 13.11.2006
Noua generatie a lui Mitsubishi Lancer va fi lansata in luna ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit. Pana atunci, niponii ne prezinta un prim desen oficial al modelului.

Mitsubishi a oferit presei de specialitate un prim desen oficial al noului Lancer, model care va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit in ianuarie 2007.

Berlina sportiva cu patru usi va fi lansata la exact 90 de ani de la prima masina creata de Mitsubishi, A-Model (1917). Noul Lancer va fi construit in baza programului “Project Global” pe platforma mondiala dezvoltata de Mitsubishi in colaborare cu DaimlerChrsyler care a fost deja utilizata pentru crearea lui Outlander si a fratilor francezi ai acestuia.

Designul este opera centrelor de creatie Mitsubishi Europa si Mitsubishi Japonia si este inspirat in foarte mare masura de prototipurile Concept-X si Concept-Sportback. Astfel, noua generatie Lancer va fi o masina joasa, cu spate scurt si parte frontala alungita si cu o grila gandita in linia moderna a stilului Mitsubishi.

Modelul va fi lansat pe toate pietele auto ale lumii incepand cu primavara anului 2007 si va dispune de o gama foarte variata de motorizari si dotari.

Se va pleca de la “baza” de 1.5 litri si 110 CP si se va ajunge la deja celebrul si mult-asteptatul Lancer Evo. Printre motoare se vor strecura si cateva optiuni diesel special concepute pentru piata europeana si un propulsor pe benzina de 2.0 litri cu performante inalte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru