OFICIAL: Bugatti Veyron Sang Noir

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 05.05.2008
Bugatti a prezentat o noua editie speciala a celui mai rapid model auto din lume: Veyron Sang Noir.

Bugatti continua linia editiilor speciale din gama modelului Veyron. Constructorul francez a prezentat in toamna anului trecut la Frankfurt editia Pur Sang si in urma cu o luna la Geneva editia Fbg par Hermes.

Noua editie limitata anuntata de Bugatti se numeste Sang Noir si reprezinta un omagiu adus modelului Atlantique 57S din anii ’30.

Veyron Sang Noir continua linia lui Pur Sang, venind la randul lui cu un pachet unic caracterizat printr-un exterior negru si un interior portocaliu.

Printre elementele originale prezente pe noul Veyron Sang Noir remarcam motivele din aluminiu de pe oglinzile retrovizoare si grila frontala. In plus, Veyron Sang Noir este “incaltat” de jante unicat, iar interiorul portocaliu este asezonat cu piele Alcantara.

Constructorii francezi nu au dat detalii despre volumul productiei la noua editie speciala, dar se banuieste ca modelele Sang Noir nu vor depasi numarul celor cinci exemplare Pur Sang. 

Via | Bugatti 

Comentarii (29)

  • puterea
    si puterea? nimic in plus, a? macar un 10 cp amarati in plus :)
    0 0
  • mda
    Nimic? nici o parere de loganar? Hai ca incep eu. Parca seamana cu Loganul...:))))
    0 0
  • din seria "parere de loganar"
    oare o sa faca si varianta pick-up?
    0 0
  • Florin
    f taaaare fratilor
    Am ras pe cinste citind cele doua comentarii de mai sus... Super bravo baieti. Mi-a placut ideea la nebunie.M-am distrat pe cinste. Hai cu loganuuu :)) sa le facem celor de pe automarket trafic.
    0 0
  • Sandel
    fanlogan
    eu cred ca loganul sta mai bine in curbe ca asta...
    0 0
  • ionutz_t
    parerile de logan
    asta mai lipseste...sa zica cineva ca au furat designul si motoru de la logan =)))
    0 0
  • emblema
    design inca nu a imprumutat, dar emblema e copiata de la loganel :)))
    0 0
  • toteu
    da parq nu mai era cea mai rapida din lume...
    0 0
  • m3lcool
    logan curat
    in curand, va apare si varianta break.. cu 5 sau 7 locuri, avand ocazia de a opta si pt clima bizona :))
    0 0
  • Chioru79
    Sunteti varza
    V-a atins loganu si nu v-a platit ... aici e vb despre bugatti ...
    0 0
  • carcotasu' de serviciu
    @ionutz_t
    Au furat designul si motoru de la logan...
    0 0
  • Ironiq
    mdea
    Eu mai am vreo 2 acasa....dar mai mici:P si mai imi iau unul:D. lasand gluma e de 10+. si de cat sa iti iei in opel din 98 mai bine un logan, dk nu vrei sa faci liniute prin bucuresti.
    0 0
  • AndreiRN
    Adevarul?
    Parca a pierdut suprematia la viteza si totusi il numiti "cel mai rapid model din lume"?
    0 0
  • "francejii" astia
    Tari rau domnule francezii astia fac masini nu gluma.Dar ce companie mare frantuzeasca fabrica o masina ca asta?Or fi astia cu Loganu ca parca are elemente de la el imprumutate mai ales cu asta care o sa iasa acum.La motor sunt foarte sigur ca are tehnologie avansata imprumutata de la 1.6 16 valve.
    0 0
  • plagiat
    are aceleasi oglinzi ca Logan ! astia fura tot ce se poate domne !
    0 0
  • Bugatti Veyron ...
    Bugatti Veyron nu mai este de vreo 2 ani cea mai rapida masina din lume. http://www.mobilewhack.com/reviews/barabus_tkr_the_worldas_fastest_car.html
    0 0
  • ala ce v-o pune
    creti
    ma da' ce de glumisti aici.S-a dat liber la glume tamppite in scoli bag seama, tembelilorArunca unu' un rahat si restul se intrec sa-l linga si-l dau si mai departe
    0 0
  • ALX CT
    @Iuliu
    Ma pe linkul tau scrie clar ca viteza maxima e cu 20mph mai mult decat a Veyronului da a condus cineva cu viteza maxima?aia conteaza ca asa scot si eu o masina si zik ca are viteza maxima mach 1 dar mai trebuie sa si ating viteza aia.Va salut
    0 0
  • jante
    am mari dubii la partea cu jante unicat... am mai vazut o gramada modelul acelas.nu aceiasi linie, dar acelasi design general
    0 0
  • cea mai rapida masina
    e o diferenta intre cea mai rapida masina din lume si cea mai rapida masina din lume produsa in serie!! trebuie doar un savant sa-si dea seama care e diferenta
    0 0
  • raspuns fanlogan
    yo pun pariu ca loganu se culca pe o parte la prima curba brusca luata
    0 0
  • jante
    Am un tigan in cartier cu un Logan galben de taxi v16 ,geamuri fumurii, toba sport,spoiler de viteza luat de pe un Megane, etc etc are aceleasi jante ca asta.Deci slab nenea veyron
    0 0
  • patrunjel
    probleme cu Veyron-ul
    Cred ca au probleme la indicatorul de benzina ... :phttp://www.youtube.com/watch?v=bs125ry4XAY
    0 0
  • just_me
    pt cel care a spus k Veyron nu mai este cea mai rapida masina
    au tot aparut masini care spun k sunt mult mai rapide decat Veyron'ul.. dar niciuna nu e la cel putin la fel de frumoasa si mai ames NICUNA nu are luxul din Veryon.. fa o proba.. ia un Veyron.. si orice alta masina sa vezi care e masina aleasa de orice om de pe strada..
    0 0
  • ziarist
    "Constructorul francez" - ?????????????de curiozitate intreb si eu cum ai ajuns domnule draga la concluzia asta?
    0 0
  • ptr." Ala ce v-o pune"
    scumpete, tu esti partea aia a noastra care confirma regula. Fa acum, pe tema asta, o elucubratie intelectuala "discovery"-toare ca tu ai ramas singura planta inteligenta si "real time" dintre toti "all of us the vegetables'. Sa-mi spui pretul tau de raft sa ne raliem noi, astia care n-avem ca tine 'the spirit whithin", nu conteaza gramatica atata timp cat n-o stii nici tu, dar esti realist si lucid "real time". Bravo, datorita tie ni s-a stricat tot, adica acel chimism deosebit la care niste indivizi, nu-i asa, inferiori tie , au indraznit sa glumeasca, sa fie "on the mood', "as all of us", dar tu, care stii tot si toate, ai react(rect)-ionat si ti-ai dat seama ca suntem "of topic". Multumim. Acum, pupa-te. Esti number one. Multumit ?!! Acum incearca sa ai un orgasm intelectual ca sa-ti dovedesti superioritatea multilaterala, dar...numai pentru tine. Te pup, cum fanteziezi tu scoumpi !!! Acum iti place? Esti satisfacut ?!!!
    0 0
  • voi habar nua veti ce vb cu sa zici u ca loganu are jante ca bugati sau oglinzi la fel ''niste tarani'' deci fiti un pic mia realisti ca doar in poze il vedeti
    0 0
  • alo
    aici ii vb despre bugatti nu despre logan , ce legatura are loganu cu bugatti.IIdiferenta intre ele ca de la tantar la armasar...ii ca si cum ai compara avion de hartie cu cel de armata. si oricum ce mai trebuie cai putere in plus nui destul 1001 pc cati vrei 1400cp si ce viteza de 450 km/h oricum nu poti sai dai viteza maxima in romania si dac vrei putere mai mare cumparati unul si punei nos ca o sai mai dea inca 100 de cai putere in plus si acceleratie mai mare . numa visati la o astefel de masina ca de cumparat de unde???
    0 0
  • si inca ceva
    bugatti veyron ii facut de nemtii de la volkswagen ..ca toata tehnologia ii alor ..vezi sa nu faca francezii asa ceva .. aia nu stiu nici macar cei aia o masina turbo atata ca se face in franta can rest ce stie francezu cu masinile lor oribile au si ei cateva ca bugatii ii o firma fiica a vw..pe cand francezii doar viseaza la asemenea tehnologie..ei abea au inventat motorul v6???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru