OFICIAL: Lincoln MKX, crossover de lux, debuteaza la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.01.2010
Lincoln a dezvaluit la Detroit noul MKX, un crossover de lux care vine cu un motor V6 puternic si cu o multime de echipamente electronice de siguranta.

Nici Lincoln nu putea trece peste Salonul Auto de la Detroit fara o lansare cu fast. Subsidiarul Ford a dezvaluit crossover-ul MKX, asteptat deja de o buna bucata de timp de fanii brandului.

Modelul adopta un design nou, caracterizat de o grila redesenata, pe care o vom regasi in viitor pe toate produsele marcii, de tevile de esapament ovale si de bosajele mult mai pronuntate. Caracterul dinamic este sugerat de un set de jante de 18 sau 20 de inch, din aluminiu, cu un design nou.

Noul MKX a crescut calitativ si la interior, Lincoln adoptand o serie de sisteme care vor face deliciul celor insetati dupa cele mai noi gadget-uri: cruise control adaptiv cu avertizare in caz de coliziune, sistem de anulare a punctului mort, sistem MyKey, care permite parintilor sa limiteze performantele masinii atunci cand o incredinteaza copiilor, si o interfata multimedia care impresioneaza prin multitudinea conexiunilor.

Sub capota se va afla un propulsor V6 de 3.7 litri care dezvolta 305 cai putere si 280 Nm, dar promite un consum mediu de numai 9.4 litri/100 km.

Unitatea va fi conectata la o transmisie automata Select Shift, care poate oferi si un mod secvential de schimbare a rapoartelor.

Comentarii (6)

  • electricianu
    Lux sa moara mama
    Finisajele sunt mai mult decat indoielnice si are un aer puternic de ieftin in interior. Americanii nu vor sa iasa curand din tiparul lor penibil.
    3 4
  • continuare la 'lux sa moara mama'
    ...pe langa asta, n-au nici un pic de imaginatie. Interiorul zici ca e de-acum 15 ani. Iar daca designul din partea din fata incepe interesant, spatele se termina intr-o mare dezamagire. Si se mai mira ca dau faliment pe capete...
    3 3
  • @ electricianu " Finisajele sunt mai mult decat indoielnice si are un aer puternic de ieftin in interior" - L-ai testat tu de stii asta ?
    @xyz "n-au nici un pic de imaginatie. Interiorul zici ca e de-acum 15 ani" - Hai creaza tu alt design mai "smecher"

    Voi doi ce masina conduceti ?!?

    Nu stiu daca au evoluat cei de la Lincoln cu modelul asta dar arata destul de bine,si la calitatea interiorului "Noul MKX a crescut calitativ si la interior" - scrie in articol.
    Salut
    3 1
  • electricianu
    pt alex
    Honda Civic
    1 1
  • bmw power
    L.U.X? mamaaaaaaaaaaaaaaa ce uratenie.
    7 1
  • magnum
    comenteaza toti retardatii
    masina asta e bestiala!!! si interiorul e chiar super.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru