OFICIAL: Noul Citroen C1 facelift

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.11.2008
Citroen a publicat primele imagini si informatii oficiale despre versiunea restilizata a modelului C1.

Citroen va lansa in luna noiembrie versiunea restilizata a modelului C1. Producatorul francez a operat o serie de modificari la aspectul general al micutului model de oras.

Astfel, Citroen C1 facelift aduce o infatisare noua partii anterioare, unde se remarca noua bara frontala, mai mare si impunatoare. Look-ul agresiv al modelului restilizat este evidentiat si prin liniile ferme, prin grila frontala gigant, si nu in ultimul rand prin tinuta mult mai ferma.

Nu s-au operat modificari in ceea ce priveste aspectul partii posterioare a modelului. Procesul de restilizare a modelului francez se remarca si prin unele modificari operate la interior. Schema designului interior a fost usor reproiectata, pe noul C1 urmand sa fie disponibile materiale noi, de calitate superioara.

Citroen a pregatit pentru interior un nivel de echipare de top care prevede volan si schimbator imbracate in piele, piele Alcantara si functii multimedia de ultima generatie. Din pacate, francezii nu au publicat inca o imagine cu noul interior pregatit pentru C1.

Citroen va comercializa noul C1 atat in versiunea cu 3 usi, cat si in cea cu 5 usi. Francezii nu au pregatit modificari la capitolul motoare. Noul C1 va dispune in continuare de motorul pe benzina de un litru, de 68 cai putere si consum mediu de 4.5 litri la 100 km. Fanii diesel-ului se pot bucura de motorul de 1.4 litri si 55 cai putere, cuplat la o cutie manuala cu 5 trepte si prevazut cu un consum mediu de 4.1 litri la 100 km.

Versiunea pe benzina poate fi optional cuplata si la cutia de viteze cu 5 rapoarte SensoDrive. Noul Citroen C1 va avea o lungime de 3.430 mm, o latime de 1.630 mm si o inaltime de 1.470 mm, modelul fiind o oferta perfecta pentru traficul aglomerat al oraselor.

Via | Citroen

Taguri: C1, Citroen

Comentarii (10)

  • cosmin
    foarte urat
    mi se pare o masina foarte urata ... noul C5 e super ... probabil ca nu vor sa mai vanda C1-uri
    0 0
  • [off topiccosmin esti un imbecil :)))] masina corecta
    e ok masina (la banii pe care ii dai pe ea ). am un prieten care are un c1 pe benzina, si e f multumit de ea. consuma maxim 8.5 in bucuresti, in trafic f agloremart. e si f spatioasa masina ( exceptand portbagajul, in care incape fix o geanta de umar :) ).
    0 0
  • Marius
    O masina foarte corecta sub aspect pret calitate, foarte multumit de prestatiile unui C1 1.4 HDI.Cat despre retusurile de desgn curente, numai de bine.Consider in continuare ca masina are un design conform clasei de pret din care face parte.
    0 0
  • bradone
    asemanare
    vazuta strict din fata, aduce a TRABANT
    cool! si naspa in acelasi timp!
    0 0
  • conopida
    supa
    ma rog nu ii facut pentru taranii care adora masinile din vest pline de sperma, tbc, tifos, piele, par pubian,vaselina si kilometraj dat inapoi..TDI cu d-ul si i-ul rosu..si tunate...
    este o masinuta serioasa, un brand de 100 de ani, putere si supermatie la motoare impreuna cu cei de la peugeot...poti spune si toti germanii canta in cor CITROEN..de ce ..hmm stiu ei..ia uitati-va cate citroen-uri xara si zx si berlingo si xantia sunt in germania..sau peugeot-uri...sa nu mai zic in italia ca ii plin sau in spania si portugalia...
    of mai astia cu bmw..si volkswagen adus din germania ...sau cum ii place la taran sa zica..adusa din vest..primu proprietar..eftin domnule...lasati-ne..va rog..
    pentru cei care adora calitatea si o masina noua numai respect
    0 0
  • c1
    nu-mi place, era mai fain modelul vechi d ela C1, avea ceva care-l facea haios, partea frontala redesenata e aiurea rau, dar din fericire eu am modelul Smile;))
    0 0
  • Crysty
    @ Cosmo
    Nu te supara. Am un prieten foarte bun care are C1. Nu ia in oras mai mult de 5,5 L. Fara suparare nu te cred ca prietenului tau in Bucuresti ii consuma 8,5 litri. E cam exagerat. Consulta si site-ul si ai sa vezi ca C1 are un consum mixt de 4,5 litri.
    0 0
  • Ba chiar consuma in oras destul de mult. Al meu ia 7,5-8% in Buc. Iarna cred ca ma duc si in 8,5%.
    0 0
  • consum cam mare
    Daca ce spune-ti este adevarat, consuma un pic cam mult, am un opel corsa C 1.3 cdti si nu sare de 6,5 - 7%, sotia conduce un logan 1,4 si nu a sarit consumul mai mult de 9 - 9,5%, si stam in drumul taberei, deci dimineata si seara e teroare in trafic........de asta mi se pare cam mult 8% pentru un C1 cu motor de 1.0.............referitor la subiect mi se pare foarte frumos face-lift-ul........toate bune
    0 0
  • xbrother
    consuma da sau ba
    mai oameni buni... consumul e in functie de sofer si de stilul de condus al acestuia. E posibil ca acel 5.5 % sa fie la un 1.4 diesel.. si sa fie condus de un sofer ok. Dar daca vrei sa turezi masina la maxim sa vezi cum se aude.. si sa te bagi prin toate locurile posibile.. si ai motoru de 1.0i benzina atunci sigur ajungi la 8 % si ceva in Bucuresti fara discutii. Eu asa consum, dar condus sport. 5 minute maxim pot conduce linistit!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru