OFICIAL: Renault a prezentat noua fata a utilitarei Master

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.01.2010
Noul Renault Master vine cu o fata impunatoare si cu elemente interioare care il apropie mai degraba de o masina de familie decat de o utilitara get-beget.

Renault a prezentat astazi noua generatie a utilitarei Master, una dintre cele mai prezente aparitii din acest segment pe soselele europene. Venit dupa 12 ani de cariera de piata a actualului Master, noul model isi propune sa continue linia de succes a modelului pe care il inlocuieste, acesta din urma fiind vandut pana astazi in peste un milion de exemnplare la nivel mondial.

La nivel estetic, noul Renault Master impresioneaza prin masivitate, noua grila frontala fiind impunatoare fara a se incadra intr-un tipar Renault anterior. Logo-ul Renault se muta de pe grila pe capota, in timp ce blocurile optice frontale sunt dispuse vertical, pentru sublinia impresia de inaltime.

La interior, noul Renault Master a primit un habitaclu mult mai "Cald" decat pana acum, apropiindu-se de cel al unei berline sau al unui monovolum de familie.

In ceea ce priveste motorizarile, noul Renault Master va dispune doar de unitati diesel. Optiunile sunt 2.3 dCi 100 CP, 2.3 dCi 125 CP si 2.3 dCi 150 CP. Evident, modelul este disponibil atat in versiune cu tractiune integrala, cat si intr-una cu tractiune fata.

Consumul minim anuntat de Renault pentru 2.3 dCi 100 CP este de 7.1 litri/100 km.

Modelul va disponibil si in versiune lunga (17 metri cubi si 4.38 metri lungime de incarcare), variantele de 3.5 si 4.5 tone urmand sa dispuna de roti duble pe axa spate.

via | Renault

 

Comentarii (14)

  • hehe
    Din fata arata mai bine ca multe modele Renault de strada. Hai ca e chiar funny.
    17 0
  • Gruber
    wow! la interior ai o groaza de spatii de depozitare ! imi place ca e bine gandit
    23 0
  • o sa fie confortul si calitatea unei masini de familie la pret de utilitara :)
    19 0
  • *
    e o masina totalmente noua
    17 0
  • RENOOOO, ati pus clima pana si pe dube dar pe Dacia canci...
    14 1
  • belea !
    eu am un unchi care are un Master cu motor de 2.5 litri si spune ca-i foarte bun motorul ! asta de 2.3 litri e motor nou? oricum astia de la Renault sunt "trezniti in nato" :)) .. i-au pus clima, scaune incalzite, navigatie carminat TomTom, conexiune Bluetooth, faruri adaptive de viraj si camera video de mers inapoi... asta am citit pe autoevolution.com
    16 0
  • pitesti
    he he in pitesti "masinuta" asta circula de vreo luna in probe
    7 1
  • LauCalin
    Ati vazut ca gurile de ventilatie sunt cele de la Logan? Dragut :)
    Sper ca generatia asta sa fie mai fiabila, am un prieten care are un aprozar si doua Master-uri. A preferat sa ia masinile cele mai ieftine... si s-a cam cait. Mai bine mai punea 3000 de euro si lua Sprinter sau Transit. La cati bani a bagat ele ele dupa ce au iesit din garantie pretul mai mic s-a amortizat relativ repede.
    Motoarele in schimb mi-a zis ca sunt foarte robuste si economice. Probleme are la suspensie si directie. :)
    0 11
  • cred ca problemele la suspensie sunt din vina angajatilor, eu conduc unul la servici si pana acum nu a schitat nici un gest, nici la suspensie nici la directi, e impecabila .
    10 0
  • Opel Movano si Renault Master
    Io unu nu inteleg de ce seamana noua generatie de Opel Movano cu acest Renault Master,cum e si Opel Vivaro cu Renault Master?
    5 0
  • Opel Movano si Renault Master
    Ma scuzati ma refeream Opel Vivaro cu Renault Traffic.
    4 0
  • mircea
    @DenBraven23
    Da, Renault si Opel colaboreaza pe segmentul utilitar, la fel cum o fac Peugeot, Citroen si Fiat. Nu e niciun secret, mai ales avand in vedere faptul ca modelele constructorilor aflati in legatura de colaborare seamana pana la confuzie :)
    7 0
  • colaborarea cu OPEL
    Se observa colaborarea (cu Opel) - in special la interior si la anumite lucruri pe care Opel le promoveaza in privinta flexibilitatii - consider ca e de bun augur.
    3 0
  • Cristi
    Mi se pare destul de fain si de util,acuma sa vedem preturile!?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru