Parc de distractii la Nurburgring

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.02.2008
Circuitele de la Nurburgring vor fi dublate din 2009 de un parc de distractii dedicat iubitorilor masinilor si ai vitezei.

Esential

2.5 secunde vor fi necesare pentru ca \"supercarul\" din montaigne-russe sa ajunga de la 0 la 217 km/h.

Administratorii complexului de la Nurburgring au anuntat ca vor inaugura anul viitor un parc de distractii in zona celebrelor circuite. Acesta va fi amplasat la intrarea in zona Nordschleife (celebrul circuit de 20.7 kilometri scos din uzul competitional dar inca practicabil pentru amatori).

Parcul va pune accent pe senzatiile extreme pe care ti le da un model de curse la viteze mari, atractia principala urmand sa fie un montagne-russe de 1.2 kilometri lungime pe care doritorii vor putea experimenta un start de la 0 la 217 km/h in doar 2.5 secunde. Cea mai interesanta parte va fi faptul ca "vagoanele" rollercoaster-ului vor fi construite in forma de supercaruri.

In cadrul parcului de distractii vor fi construite, de asemenea, un circuit de karting, un centru de stiinte, un muzeu su un hotel de patru stele cu 160 de camere.

Taguri: Nurburgring

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru