Rolls-Royce: Creşterea numărului de milionari este benefică pentru creşterea vânzărilor

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.04.2012
Torsten Muller-Otvos, şeful Rolls-Royce, consideră că mărirea listei de milionari este o veste bună pentru marca sa, deoarece vânzările vor creşte în următoarea perioadă.

Torsten Muller-Otvos, şeful Rolls-Royce, a declarat că marca Rolls-Royce nu are concurenţă şi că parcurile auto ale clienţilor sunt impresionante. Aparent, garajele "burduşite" ale clienţilor Rolls-Royce nu sunt atât de importante pentru oficialii mărcii din Goodwood, modelele lor fiind la fel de bine apreciate indiferent de numărul şi tipul maşinilor din garajul clientului. În cadrul interviului acordat celor de la Spiegel Online, Torsten Muller-Otvos afirmă că numărul de milionari în creştere este o veste bună pentru Rolls-Royce, cu toate că nu vrea să vadă câte un Rolls la fiecare semafor. Marca englezească trece printr-o luptă dificilă, încercând să-şi crească vânzările fără să piardă din exclusivitate. În 2011, vânzările Rolls-Royce au crescut cu 30.5 procente, atingând 3.538 unităţi, record în istoria de 107 ani a mărcii.

Şeful Rolls-Royce şi-a reafirmat convingerea împotriva modelelor low-cost şi a subliniat cât de dificil ar fi să integreze un SUV în gama sa. Clienţii Rolls-Royce sunt extrem de pretenţioşi, iar Muller-Otvos nu consideră că un SUV este ceea ce şi-ar dori ei de la Rolls-Royce.

Oficialul mărcii britanice a anunţat şi că nu vor construi o versiune mai ieftină a lui Ghost, care ar fi trebuit să coste 250.000 de euro şi nici nu vor construi o versiune mai lungă a lui Phantom.

Rolls-Royce se va concentra pe programul său de personalizare, care oferă o listă lungă de posibilităţi. Spre exemplu, un client din Qatar a cerut recent o mostră de furnir roz cu finisaj strălucitor. Mostra i-a fost trimisă pentru a analiza posibilitatea îmbrăcării bordului Rolls-Royce-ului său în acel material. Exemplul dat de Torsten Muller-Otvos nu este o ciudăţenie pentru marca britanică, specialiştii englezi fiind obişnuiţi cu cereri deosebite din partea clienţilor, aproape toate combinaţiile de culori şi materiale fiind replicate conform dorinţei proprietarului.

Via | Automobil-Produktion.de

Comentarii (7)

  • In concluzie sustineti coruptia, frauda si evaziunea fiscala !
    16 1
  • Nu neaparat cresterea coruptiei, dupa parerea mea era la fel de mare si acu 10-15, 20 de ani, poate chiar mai mare, ci cresterea numarului de sclavi cu acte in regula la nivel mondial dupa modelul chinezesc, indian, african, adica salariul de 50 de dolari pe luna si cazare sunt suficiente pentru multe sute de milioane de oameni, de aceea numarul de milionari, de fapt chiar miliardari este din ce in ce mai mare
    19 1
  • Opinie
    Eu zic sa-i boicotam. :)
    7 0
  • Băieţi...
    Este foarte adevărat ceea ce punctaţi voi,dar eu nu-i voi compătimi niciodată pe "defavorizaţii plutocraţilor" din două motive mari şi la te: 1) dacă rolurile s-ar inversa,neîndoielnic că orice fost plebeu s-ar comporta identic,invariabil,arborând fix aceleaşi năravuri de "barosan",precum tânjeşte în mintea lui parşivă încă din postura "ingrată" şi "întâmplătoare" de pauper,deşi încearcă să-şi amăgească semenii cu balivernele cumplite numite "automulţumirea între limitele supravieţuirii" sau "codul onoarei şi frica de Dumnezeu" (iar marmota halea minciunele cu mujdei); 2) toate categoriile sociale,de pretutindeni,ştim prea bine ce "salvator mesianic" (în viziunea "săracilor") şi totodată "lider genial" (în viziunea "bogaţilor") aşteaptă cu sufletul la gură,cine va fi acesta de fapt şi la ce se va ajunge în cele din urmă...Aşa că,din partea mea,să-şi procure orişicine orice limuzină care îi măguleşte orgoliul,dar,în mod cert,cursul istoriei nu-l poate deturna...În definitiv,suntem ceea ce alegem...
    6 1
  • @dan_grc cum il cheama pe chinezul ala de a si spus la un
    jurnalist ca pt. el angajatii lui sunt sclavi si insecte sau cam asa ceva...
    4 0
  • Nu putem scăpa de spectrul...
    ...sclaviei, fie că suntem sclavii nababilor,ai mizeriei sau ai păcatului...De fapt,eu am dedus că,de-alungul istoriei,deşi omenirea a parcurs toate orânduirile social-politice posibile,nu s-a manifestat în realitatea axiologică decât un singur sistem relaţional interuman: sclavagismul.Deci,începând de la Geneză,s-au succedat: primitivismul (sau "sclavagismul incipient"),sclavagismul (propriu-zis :)), feudalismul ("sclavagismul evoluat"),capitalismul ("sclavagismul modern"),comunismul ("sclavagismul abstract"),postcomunismul ("sclavagismul inteligent"),postcapitalismul ("sclavagismul concret") şi globalizarea ("e-sclavagismul"). So, enjoy yourself ;)
    2 2
  • A, şi să nu omitem...
    ...balcanismul anarhic actual ("sclavagismul reevaluat"). Oricum,indiferent ce sistem v-ar conveni,Rolls Royce Phantom 2011 vă va proteja sigur de intemperiile socioeconomice,deoarece am observat că în uşile din spate are încorporate umbrele :)
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru