Roomster: consum de 4,5 l/100 km pe 15 mii km

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 31.07.2007
Acestea sunt cifrele provocarii Roomster Family Tour, dusa la bun sfarsit de Gerhard Plattner.

Dupa ce a parcurs 15.520 kilometri prin 35 de tari de pe teritoriul Europei, la volanul unui model Skoda Roomster (1.4 TDI / 59 kW / 80 CP), campionul mondial al condusului in regim economic, Gerhard Plattner, a sosit la Mlada Boleslav, destinatia finala a "Roomster Family Tour".

Plattner a cheltuit numai 752 euro pentru combustibil de-a lungul excursiei care a durat patru saptamani.Cu o viteza medie de 78 km/h, comsumul mediu al modelului Roomster, incarcat la maximum, a fost de 4,5 litri/ 100 kilometri.

Plattner a reusit sa economiseasca 248 euro din totalul de 1.000 euro, suma primita la inceputul calatoriei.Gerhard Plattner a calatorit alaturi de 3 manechine ce au avut greutatea medie a unei femei, respectiv a doi copii.

Comentarii (5)

  • PikaChu
    Skoda forever !!!
    Roomster first, Skoda the best !!!
    0 1
  • Consum cam mare
    Avand in vedere ca este condusa de un pilot cu experienta, mi se pare un consum destul de mare. Nici designul Roomster-ului nu mi se pare prea reusit, dar asta e chestie de gusturi.
    0 0
  • johny BOY
    mare branza!!
    nu inteleg, dar poate sunt io batut in cap... Ce mare lucru consumul scos de tipul ala?? Motor de 1.4... Am si io motor de 1.4, pe PEJO si scot astfel de consum fara probleme...chiar mai mic...pe la 4.0-4.2%... Cu AC si masina incarcata...
    0 0
  • Silviu
    eu am facut 3.000 de km cu Megane 1.5 DCi, 80 CP vara aceasta in Europa, consum mediu 4.4 si nu sunt un campion al consumului economic :)
    Ce face "campionul" este reclama la skoda
    0 1
  • Siretlic publicitar.
    ...ca de obicei nu se mai termina articolele si publicitatea mascata cu care Porsche Romania cumpara presa de specialitate.
    Respect marca Skoda, detin o Octavia 2 de care sunt foarte multumit, dar Roomster este un pas inapoi si nu pentru design (care e dupa gustul omului si nu se discuta, dar pentru multi e ciudat) cat pentru faptul ca are plastice urate ca la Peugeot-ul 206 de acum 7 ani al nevesti-mii, pentru ca design-ul interior este lipsit de suflet si mai ales pentru ca in contradictie cu ce facea Skoda e foarte zgomotoasa in interior (si motor si zgomot de suspensii).
    Dragi scribi de la AutoMarket daca nu puteti sa schimbati tonul publicatiei dvs electronice, va recomand o sectiune in site unde sa faceti propriile voastre analize si in care sa spuneti ADEVARUL observat de voi atat cat va pricepeti, nu sa preluati orbeste comunicatele importatorilor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru