TVR scoate Typhoon in 2007

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.01.2007
Desi TVR face obiectul unei eventuale tranzactii, constructorul britanic pulseaza de viata. Astfel, acesta va scoate in 2007 un model nou, supercarul Typhoon.

Moare sau nu TVR? Celebrul constructor britanic de supercaruri se afla intr-o situatie limita din punct de vedere financiar insa saga britanica nu pare sa se fi termiant, in ciuda zvonurilor sumbre legate de viitorul companiei.

Colegii de la Autocar anunta faptul ca Nikolai Smolenski si David Oxley, cei care conduc TVR, nu vor renunta la viitorul model al gamei, anuntatul Typhoon, cel care se va alatura actualelor Sagaris, Tuscan si Tuscan cabrio. Typhoon va dispune de un motor de 600 de cai si va fi fabricat in doar 60 de exemplare, urmand sa redefineasca linia supercarurilor moderne.

Se pare ca planurile sefilor TVR prevad aparitia noului model pana la sfarsitul acestui an. Mai mult, dupa ce in 2007 vor fi produse 480 de exemplare TVR, atelierele britanice vor scoate nu mai putin de 5000 de masini de pe benzile de productie. In plus, britanicii au in vedere pentru 2010 lansarea unui alt model nou, Cerbera.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru