Un om de afaceri a cumparat 10 exemplare Aston Martin One-77

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.02.2010
Supercarul britanic a atras interesul pasionatilor auto, dar si pe al celor cu spirit intreprinzator. Un om de afaceri din Orientul Mijlociu a depus deja in contul Aston Martin suma necesara cumpararii a 10 exemplare One-77.

Esential

10 unitati Aston Martin One-77 a cumparat un om de afaceri din Orientul Mijlociu.

Desi este cel mai scump model creat de Aston Martin, exclusivistul One-77 si-a gasit rapid clienti, constructorul britanic fiind foarte aproape de a incheia lista cumparatorilor pentru cele 77 de unitati. Se pare ca noul supercar este privit si ca o investitie de marii oameni de afaceri, valoarea sa la revanzare urmand sa creasca substantial. In acest sens, unii dintre clientii Aston Martin au decis sa isi parcheze in garaj mai mult de un exemplar One-77.

Un influent om de afaceri din Orientul Mijlociu si-a dorit atat de mult supercarul, incat a cumparat nu mai putin de 10 unitati ale modelului exclusivist. Clientul pasionat a fost insa si destul de insistent, reusind sa convinga oficialii britanici sa-i livreze primul exemplar mult mai devreme decat se anuntase initial, adica in septembrie. Probabil, motivatia cea mai puternica a fost suma de aproape 15 milioane de lire sterline primite in cont.

Surprinzator, se pare ca nu este singurul caz de acest gen, un alt pasionat achizitionand deja doua unitati: una pentru a se putea etala pe drumurile publice si una ce ar urma sa fie asezata in mijlocul resedintei, ca o opera de arta.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Crysty
    Aston Martin
    Cred ca le va vinde peste cativa ani si isi va recupera investitia!
    10 0
  • .marius.
    Aston Martin One-77
    Obiect de tezaur.
    Astept si de la Dacia asa ceva.Poate un Logan blindat.
    4 3
  • ........
    ce fain ptr aston martin
    3 1
  • Un cocalar!!!!!
    Trebuia sa ia bmw-uri,nu prostia aia.Nici masina nu poti sa-i spui.Se vede ca dobitocul nu are cultura auto.
    2 5
  • asa e "Lache"
    pai aia e masina ? O tampenie ce mai. Urata din toate partile si vopseaua aia care e data cu pensula de var. Catastrofica ca calitate si ca concept. Un fas scump si de fitze. Pe cand BMW, ramane BMW si daca e second hand(s free), la 250.000 de km, rupt si omorat tot cinstit e, chiar si atunci cind ia foc. Inculti, asa e toti. Nu are nici unii cultura auto. Dobiboul ala auzi, sa ia el zece deodata, fara cultura si intelegere subliminala auto ! Clar, un tampit
    4 0
  • Hai noroc,Moshule!
    Ai dreptate!
    O sa fac tot posibilul sa-mi iau un bmw.Chiar daca o sa-mi rup de la gura,tot iau unul cu motorul spart.O sa=l parchez in curte,sa vada lumea ce am.Sper sa se uite cineva in curtea mea,chiar am scurtat gardul.Sincer sa fiu! nu se uita nimeni la masinile mele.Sunt lucruri mult mai importante decat cotetele ambulante!
    Toata stima!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru