VIDEO: Refuzată de Porsche, provocarea Mini este acceptată de Hyundai

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 20.06.2010
După ce oficialii Mini din SUA au provocat Porsche la duel, însă bătălia a fost categoric refuzată de marca germană, Hyundai intră pe fir: Mini, bate-te cu Hyundai Genesis Coupe!

EPISODUL 1 - MINI provoacă Porsche

EPISODUL 2 - Porsche le răspunde celor de la Mini, refuzând categoric înfruntarea


EPISODUL 3 - Mini insistă cu provocarea sa


EPISODUL 4
- Hyundai intră pe fir şi provoacă Mini la un duel cu Genesis Coupe

Comentarii (15)

  • haha
    super, SUPER tare.Bravo hyui, dar si de la ei cred ca mini o cam ia la fundulet ca a fost cam obraznic anul asta.Apropo, frumos hyundai-ul , nici nu stiam de el...
    16 5
  • nu-i rau Genesis :) .. sincer ... Mini ar avea o problema intr-o confruntare 1vs1 ..... si cand ma gandesc la un 911 facand praf si pulbere un Genesis...
    11 2
  • @unkle
    Eh hai sa nu ne uitam acum la 911, genesis e mai de graba de talia caymanului doar ca sincer..mi se pare urat rau...
    6 5
  • Mini
    Pe astia de la Mini chiar ii chinuie talentul. Mini se poate bate cu Clio RS ,CorsaOPC, Citroen DS 3 nu cu Porsche. Sau poate provoaca 944-le de prin 1985, pe ala s-ar putea sa-l bata, desi daca e 944 S incep sa ma indoiesc din nou.
    11 6
  • @dmd
    True. Ei tot incearca pentru ca stiu ca Porsche nu o sa se coboare la nivelul lor. Ar fi hilar sa mature Hyundai cu Mini pe jos...poate le inchid gura. Incepe sa devina curios cum Jim McDowell a ajuns "Head of Mini USA".
    8 3
  • Poate un Cayman S, ca ala "mic" nu cred ca are suficienta putere ca sa faca fata celor 300 de cai din V6 Hyundai ... oricum, masinile astea sunt, cred, deasupra oricarei "editii speciale" Mini

    Nota:
    Cayman : 265cp, 300Nm, motor de 3l ( 6 cilindri.. clasic :) )
    Cayman S : 320cp, 370Nm, motor de 3.436l ( tot in 6 )
    3 3
  • bolovan
    Dpp sa nu uitam ca puterea nu-i totul.
    Ex: o masina de F1 ii mai rapida cu 30-40% pe un circuit decat un bugatti veyron...chiar daca are cu 20% mai putina putere (un bugatti are 1000 CP, o masina de F1 are aprox 800 cp...ah...si un cuplu ceva mai mic are F1). Cu toate astea...pe un circuit...spulbera veyron-ul.
    Din cate am citit, pe circuit, F2 (500 CP)...ii mai rapid cu 10% decat un veyron

    P.S. Si eu m-am luptat cu un fost campion la kick-box...evident am luat bataie...DAR M-AM LUPTAT CU EL. Ii multumesc pe aceasta cale ca a fost indulgent cu mine...si am ramas functional dupa lupta.
    P.S. 2 Lupta a fost intre prieteni...ca-s bun prieten cu el...de asta mai sunt in viata.
    5 4
  • Razvan
    dear mini :))
    ffffffffff tareeeeee filmuletul unde hyundai provoaca p mini....f tareeeeee . bv hyundai, bv ca aveti cu ce
    2 1
  • O masina de F1 sau F2 are o masa proprie limitata inferior de regulament - raportul putere/masa este cu mult mai sus decat va avea vre-o data o masina de strada. Bugatti ala are aproape 2 tone ( 1888 cica ) si 1000 de cai - deci 1 cal putere la cam 2 kilograme ... masina de F1 are 800 de cai si 600 de kilograme - deci un cal putere la cam 750 de grame - adica de vre-o 3 ori mai mult ca Veyronu' :)

    ca tot vorbim de putere / masa , ar trebui sa vorbim si de cele trei masini despre care se vorbeste aici :
    Mini Cooper S JCW Challange - 211CP la o masa de ~1400kg = 1cp la 7kg ( plus minus..etc. nu apare o diferenta semnificativa la zecimale )
    Porsche 911 Turbo S - 530cp la cam 1700kg are 1 calutz la vre-o 3 kilograme - cam de 2 ori mai multa putere ca Mini
    Hyundai Genesis are 306 cai si cam 1600kg - deci 1cp la vre-o 5,5kg .

    Pe langa raportul Putere/masa mai intervin si alte treburi pe circuit , cum ar fi manevrabilitatea, raspusul motorului, etc ... totusi nu vad cum Mini ar putea sa faca ceva in fata unui Porsche ..
    3 1
  • Un monopost F1 cantareste cam 1/4 dintr-un veyron iar in plus F1 este exclusiv pt. pista, pe cand veyron este o masina de serie...
    4 1
  • paisan
    ...
    Curios cum mai nou absolut toate masinile de viteza sunt raportate la Veyron. De ce?! De ce sa compari F1 cu Veyron? Sau orice altceva? Veyron doar arata ca/ce este posibil. Nu e campion absolut la nimic, dar valoarea sa este mai mare decat suma calitatilor lui. Exista masini cu acceleratie mai buna, cu viteza maxima mai mare, mai aerodinamice, mai ieftine, mai scumpe, cu mai multi cai, etc, etc, etc. Dar nu mai exista o alta "prima masina de serie care a atins 407 km/h, asta dupa ce a atins suta in aprox. 3 secunde, cu un motor de 1001 cai (oficial), cu 4 turbine, care poate fi condusa lejer de oricine...etc.".
    4 2
  • pai Hyundai e defapt rivalul lui Mini k pana la Porsche e drum lung.
    4 1
  • NeoGalaxy
    Una din pasiunele mele, cursele de Formula 1!
    Filmul 3 nu este rau deloc :) Lansand la o parte idea de competitie, imi place cum se antreneaza masinile... desi cred ca pe ambele le bate Lightning McQueen, mergand cu spatele :)))))))
    3 0
  • @neogalaxy
    dada, McQueen e cel mai tare!!! Cha-pow!!!
    4 0
  • Hyundai a stricat joaca de imagine lansata inteligent de Mini dar care nu s-a asteptat la reactiaunui outsider in clasa premium si mai ales sport.

    Cred sincer ca Mini a mizat ca strategie de imagine ca Porsche nici nu se va prezenta sau daca se prezentau se pozitionau direct sub Porsche ceea ce nu poate fi decat o lauda pentru un gandac hiperactiv cu un 1,6 supraalimentat.

    Acum incepe sa fie interesant...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru