VIDEO: Studenta ucisa sub ochii politistilor

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 28.03.2008
O studenta din Bucuresti a fost ucisa pe trecerea de pietoni, langa politistii care asteptau o coloana oficiala.

Comentarii (326)

  • via Antena 1
    NOTA: Imaginile video prezentate mai sus apartin emisiunii "Observator" de la Antena 1.
    0 0
  • Gutzano
    Mii si mii de Blesteme
    Vai ma ce oameni sunt in Romania asta,hotzi si talharoci.Era mai important Tariceanu decat fata aia care murea acolo.Si tzaranca aia cu Audi,tare ii mai pasa,aia tre luata si omorata cu biciu cu plumb.Asa merita si ea si politistii si Tariceanu...
    0 0
  • ce pot sa zic...
    Aveti grija pe unde umblati zilele astea....voi nu contati..bine ca a ramas culoarul unic liber cand nimeni nu merge pe el...felicit politia romana si serviciile medicale din bucuresti.
    0 0
  • sfera96
    ce pot sa zic ...
    .....tariceanu sa vada cum e sa te doara cu adevarat , cat despre vaca aia cu A6 , parnaie 25 de ani ,
    0 0
  • nu pot sa cred
    este incredibil..nu imi vine sa cred..te loveste masina si nimeni nu face nimic.trebuia sa o ia sa se intalneasca cu ambulanta pe drum sau ceva.sigur se putea face ceva.stai si te uiti la ea cum moare.ar trebui luate masuri.daca nici masuri nu se iau atunci in tara lu' papura voda traim.moare lumea pe strazi dar macar trece Tariceanu..luar-ar foc
    0 0
  • vai de capul lor de prosti..tb sa-l pupe in...pe tariceanu..si restul coloanelor oficiale care urmeaza sa treaca zilele astea prin buc...pt 160 de demnitari tb sa indure 2 milioane de locuitori..macar de ar fi ceva de capul lor...
    0 0
  • onlyme
    S M E C H E R I
    Toti "smecherii" au Audi si BMW. Deja, cand vad o astfel de masina, sunt pregatit sa pun rapid piciorul pe frana ca nu se stie cand iti taie calea. Cat despre femei la volan, ce sa zic ... cred ca 95% din timpul de sofat vorbesc la telefon, iar 50% fumeaza in timp ce vorbesc la telefon si conduc masina.
    0 0
  • remusn
    Trebuie sa iesim bine ...
    Stiti cum e vorba aia: "sa facem o figura frumoasa" in fata celor de la NATO. O intrebare ar fi cum de "soferita" gonea cu 60-70 (declaratia ei) in conditiile in care acolo chiar era aglomerat si probabil pietonii incercau in zadar sa treaca strada. Din cei 3 politisti prezenti acolo, macar unul putea sa stea langa victima sa o ajute. Crudul adevar este ca viata unui om nu mai conteaza atunci cand trece coloana oficiala. Asa am ajuns. Aveti grija fiecare de viata lui, bucurati-va de ea, pentru ca altii nu au.
    0 0
  • accident
    Ce treaba are Tariceanu cu accidentu' asta?...Nu a lovit-o vreo masina din coloana oficiala, nu pricep ce tot ziceti de Tariceanu? Credeti ca politia ar fi actionat mai repede daca era Basescu prim ministru?
    0 0
  • Xavier
    Asta e Romania, oamenii de rind sunt tratati ca niste animale.Rusine!!!
    0 0
  • Fratilor...politistii ca politistii dar treaba sta in felul urmator...FATA FEMEI LA VOLAN!!!
    0 0
  • Primul ajutor
    Pe mine ma mira faptul ca nici un politai nu o fost in stare sa ii dea primul ajutor. Nu se spune ca in caz de accident indiferent daca esti pieton sau sofer trebuie sa dai primul ajutor. deia ne=o obligat c***** sa avem trusa de prim ajutor in masina. Si politaii trebe sa stie sa il dea. OBLIGATORIU
    0 0
  • rusine militia
    La POlitaiul ala care statea acolo sa dirijeze coloana oficiala i-as fi luat chipiul si l-as fi strans de gat. Stiu doar sa ne pandeasca sa ne ia banii cand parcam aiurea ca nu gasim locuri de parcare sau ne urmaresc cu radarul.La puscarie cu nenorocitul ala de politist! as vrea sa se afle numele lui si sa fie considerat complice la crima pentru ca nu a vrut sa intervina. ca politist asta era indatorirea lui nu sa dirijeze nu stiu ce coloana oficiala!
    0 0
  • Nuconteaza
    bravo imbecilior
    Nu m-ar mira ca aia cu Audi sa nu pateasca nimic. Cu pile se rezolva in tara asta de rahat si in orasul asta nociv care se cheama Bucuresti. E plin de oameni de rahat, smenari, caraghiosi "roiti" din toata partile, fara pic de bun simt. Daca respecti legea esti luat de prost, daca esti regulamentar esti luat in ras. Daca esti sofer regulamentar si nu depasesti pe linia de tramvai, nu treci pe "portocaliu", dai prioritate la pietoni, pleci de la semafor la bunul simt fara sa scoti bujiile prin capota esti luat de bou, claxoane, flash-uri, etc. de toti taranoii si tarancile care se simt puternici in spatele covrigului...pana o data. Din pacate, pana o patesc ei au grija sa provoace suficiente accidente si suferinte altora. RUSINE...de asta mi-e rusine ca sunt roman si bucurestean...Au dreptate provincialii sa se teama sa vina in Bucuresti...din cauza nesimtitilor (peste 90%)si a pungasilor cu 2 clase sau 2 facultati.
    0 0
  • IRINARIRINA
    JALE MARE
    la naiba cu politia de la noi la naiba cu politicienii la naiba cu toti.... vai de steaua noastra
    0 0
  • robert
    Intr-o tara de cacat....
    Imi este rusine ca sunt romin dar ZEGOASA aia cu audi ar trebui sa fie pedepsita . Cred ca merita sa faca cel putin 5 ani de puscarie.
    0 0
  • fara cuvinte
    Oare cat a durat sa apara ambulanta cand tariceanu a vrut sa se dea mare biker? Oare dobitocii aia in veste florescente ar fi intervenit daca erau la fata accidentului domnului premier?
    0 0
  • ceapalatarani
    antitarani
    daca ar fi stat PROVINCIALI la locu lor la TZARA era o bijuterie de oras BUCURESTIUL da asta cand toti se aduna aicea la ce sa te astepti ...
    0 0
  • .......
    Incredibil cum pusi in fata unei situatii de viata si moarte , singura preocupare a politistilor este sa dirijeze traficul pt. ca coloana oficiala sa treaca nestingherita. Atitudinea lor si cea a vitei cu a6 este exemplul perfect al discrepantei tipic romanesti dintre valoarea umana a oficialitatilor/smecherilor si cea a cetatenilor de rand.R.I.P tanara studenta.
    0 0
  • Bai desteptilor, nu poti sa ridic un om de la locul accidentului daca nu ii poti da primele ingrijiri, nu ai de unde stii daca nu are gatul rupt si in cazul in care o misti iti moare.
    0 0
  • tariceanu
    Pt Emil. Emile draga ,....sa-l pupi undeva pe Taricenu ,....ca vad ca-i ti tare de tot partea.
    0 0
  • pt bia
    Oricum are perfecta dreptati si bia. Politistul,..mare lucru nu prea avea ce sa-i faca. Tot numai cei de la salvare erau ultima ei sansa,..care din pacate a pierdut-o. Sa-i fie tarina usoara.
    0 0
  • dragosh hummerro
    Permisul luat de femei
    este NORMAL frate!zdrentele de 2 lei se imbraca cu fustite, militzaii aia se uita si ...da...gata ai luat permisul!Cate proaste ar lua examenul de conducere daca ar da cu o MILITZISTA, nu cu un militzist?hmm?1% ...maxx!aia trebuiau batuti, militzaii! dar te baga pe tine pt vatamarea organului iar dc ii dadeai primul ajutor si aia merlea, te baga, tot pe tine pt actiuni care au condus la decesul aleia...deci ei se scot cum vrea aia mamii lor!asta e romania noastra!ar fi fost interesant sa fie o ruda a alora din coloana oficiala...dar ce..vorbesc si eu prostii!este al 2-lea incident mediatizat, dupa cel cu motociclistul cu K7!trebuie luate masuri...dar dc romanii se KK pe ei cand agentul fara 5 clase spune : actele la control!asta e!putini sunt cei care se pun in gura cu sclavii astia protejati de legi! pacat! numai bine si feritzi-va de vacile la volan, cu masini adevarate!numai bine!
    0 0
  • jeanvaljean
    60-70, cat poti sa ai aici
    eu trec zilnic de patru-cinci ori pe acolo. am un R Megane. ma fura imediat soseaua foarte buna si libera(are 2,5 kilometri) si ajung la suta fara sa observ. nesimtita e penibila cu 60-70. nu-i pasa de fata, dar e ingrijorata sa-si salveze pielea. pe de alta parte, trecerile de pietoni vopsite rosu se vad foarte greu. iar noaptea, becurile suspendate chiar deasupra trecerilor te orbesc si nuvezi daca e cineva pe trecere. trebuie renuntat la tampenia cu treceri rosii, ca nu se vad.
    0 0
  • Dvictor
    Sa va fie rusine
    cu stirea asta... maine poimaine o sa incepeti sa dati stiri cu accidente mortale grave fix in jurul orei 5.La mai mare... deveniti usor usor jurnalisti...
    0 0
  • ALA_RAU
    POLITIA ROMANA,,,,,,,,,,,
    traim in romania.tocmai TARICEANU sa gandit sa treaca pe acolo si vai vai ii trebuie culoar libe ca de e un hot si sclavi aia de gabori de ce nu au chemat ambulantza cum au vazuto pe fata accidentata.
    0 0
  • Marius
    Lipsa atitudine civica
    Este intr-adevar pt. prima oara cand in urma unui astfel de reportaj nu mai pot spune nimic...sper din suflet ca si soferita Audi-ului sa primeasca o condamnare penala cu sentinat maxima pt. omor din culpa.Cat in ceea ce priveste limbajul si atitudinea politistului din video care afirma nonsalant ca nu are ce face, ca a chemat deja ambulanta, sa ridice un real semn de intrebare asupra calitatii civice a acestora si asupra faptului ca in ziua de azi angajam orice fel de oameni pe aceste posturi, numai sa fie cineva (desi e bine stiuta "bataia" pe locuri la circulatie, din motive evidente)>
    0 0
  • vonaurolacu
    mie mi se face pielea gaina cand vad ca exista si oameni pe forum care spun ca ce treaba are tariceanu...este unul dintre vinovatii pt traficul din capitala si nu el ar trebui sa aiba prioritate de trecere ci NOI, cel putin pana rezolva magaria asta de circulatie. Cat despre politisti, sa le fie rusine ca au avut nesimtirea sa continue sa dea din mana in timp ce un om murea ca un caine langa ei pe iarba. E inuman, si langa un animal stai, nu sa-l ajuti da macar sa iti simta prezenta. E catastrofal in ce hal de inumanitate ne-a adus democratia.
    0 0
  • pt Emil
    da drumu` la sonor Emile tata inainte sa te uiti la video. recomandat ar fi sa deschizi si monitorul. poate poate prinzi si tu o fraza doua si da Domnu` sa intelegi.
    0 0
  • Ca de obicei : Tara arde si baba se piaptana (face parada).Sa te tot duci la vot pentru ne-oamenii astia...
    0 0
  • mi-e scarba
    asa ceva nu poate fi adevarat.trebuie demisi toti politistii aia de kkt care pur si simplu au omorat acea fata
    0 0
  • Gangsta
    Politia Romana ! Ce idioti, cica ce sa ii faca... sa ii acorzi primul ajutor imbecilule, sa o urci in masina si sa o duci la spital!Incompetenti.
    0 0
  • catre Bia
    Mai desteapto situatia de care vorbesti tu este valabila numai in cazul in care persoana este constienta .Daca aceasta nu este constienta si respira greau etc. atunci se acorda primul ajutor pe loc si cat mai repede .Politistii rutieri sunt obligati prin lege sa urmeze cursuri de prim ajutor asa cum soferii sunt obligait sa aiba dispozitivul de respiratie gura la gura . In alea 20 de minute unul din politisti putea sa incerce sa o ajute sa respire , sa faca rost de o trusa de pe la un sofer sau macar sa se agite in sensul asta.
    0 0
  • Pt politia Romana
    Imaginile astea socante ne arata inca o data in ce lume traim.Mi se pare incredibil faptul ca cineva moare iar politia nu facea nimic altceva decat sa fluidizeze traficul.Sa va fie rusine,in frunte cu Tariceanu.
    0 0
  • n am cuvinte
    sunt curios daca se va mai interesa "presa" de acest caz si ce pateste vita cu audi .. ca sa faca rating cu asta au fost in stare ... chiar as vrea sa stiu cum se termina povestea !!
    0 0
  • Bogdan
    ADEVARAT!!!
    Ieri am trecut pe acolo ma indreptam spre munca, dupa coloana oficiala... e adevarat ii durea fix in cur!!! politistu devia doar circulatia atat, in spate la 2m il durea... exact unde era tanara. Taricene votul meu nu o sa il ai niciodata doar pentru fapta asta!!!
    0 0
  • vai de .....
    Pe soferi dc ii obliga sa aiba trusa medicala si sa stiu primul ajutor in caz de accident da imbecilii ala de politai dirijau circulatia ca era mai important decat fata aia care murea nu...?poliatii aia ar trebui sugrumati si vaca aia cu audi puscarie 25 ani.Romania.... poti sa zici ceva?
    0 0
  • malcea alexandru
    Daca era fiica vre-unui politist, era misto nu ? Retardati toti cei de la fata locului !!!! Doamne fereste...
    0 0
  • huuaa
    politisti ratati !!!
    0 0
  • Andrei
    Tariceanu e vinovat ca distruge tara....nu ca a murit saraca fata.Ar fi frumos sa vina 10 milioane de romani in Bucuresti in weekendu' asta...sa le stricam un pic petrecerea.Si daca tot ajungem acolo poate o vizitam si pe "doamna" cu audi!!!!
    0 0
  • florin
    Romania
    Suntem in Romania!!!!!!!
    0 0
  • pt ala cu PROVINCIALII
    tinere te invit din satul bucuresti in super metropola Cluj ca sa vezi ce inseamna agitatie si orash civilizat...am umblat si eu prin Bucurestiul vostru...sper sa nu mai trebuiasca sa ajung intr-un asemenea loc murdar. Plin de caini vagabonzi, cabluri care spanzura de pe cladirile guvernului, gunoaie in spatele acestei cladiri, bine ca in fata totul e asfaltat...ca daca te duci in spatele cladirii acolo unde preafericitii nostri alesi isi parcheaza masinile....mori de putoarea pe care trebuie sa o suporti....cat despre victima accidentului rutier...cu siguranta va fi "dar o studenta moarta", care nu conteaza asa de mult cat faptul ca s-au stricat proiectoarele de ceata ale acestai doamne...Dar nu pricep ceva...tantiaia cum putea sa stea asa de linistita cand o vedea pe fata aia cazuta? daca a vazut ca nimeni nu ia nici o masura de ce nu a transportat-o la spital. Ca asta tre sa faci cand ai accident. Si inca ceva....bine ca cel care filmeaza nu face nimic...sta si se uita..iar oamenii aia care se cearta cu politistii mai bine ar fi pus mana sa o ridice ca si pe o targa si sa o duca ei la spital. Stim prea bine ca politia romana nu e un organ al statului care sa ne protejeze, ci unul care doar ne ia banii. Sa nu credeti ca vre-o data vom vedea un politist roman asemeni eroilor din filmele americane. Ha ha...niciodata...mai bine capul la cutie, declaram ca nu stim ce s-a intamplat, nu ne implicam, nu suparam pe nimeni si maine ne vom pierde timpul din nou la servici cum se intampla in mod uzual in fiecare zi, iar la sfarsitul lunii luam salar pentru asta.
    0 0
  • PT. ceapalatarani
    eminentule, din ce e facut bucurestiul? nu din "spuma" provincialilor adunati in "capitala". vai de capul tau, mai iesi din vagauna aia si prin alte orase. iar in ceea ce priveste misoginii, amintiti-va ca suntem in mileniul 3, epoca de bolovan a trecut demult. Ref la art.:de ceapalatarani (28.03.2008, 13:54)daca ar fi stat PROVINCIALI la locu lor la TZARA era o bijuterie de oras BUCURESTIUL da asta cand toti se aduna aicea la ce sa te astepti ...
    0 0
  • sa le fie rusine
    sa le fie rusine ca nu au facut nimic pt saraca fata...daca tot nu au fost in stare sa o duca ei la spital cat mai rpd, macar sa ii acorde primul ajutor(asa cum ar fi normal)...sper sa fie pedepsita "tanti" aia cu A6, dar cred k si acei politisti ar trb pedepsiti...cat despre salvare, pai daca le ia 20 de min sa ajunga....nu stiu cum ar vr ei sa salveze lumea....sper sa mai auzim cate ceva despre cazul acesta pt ca sunt curios sa vad cine va fi pedepsit..si cum...
    0 0
  • Hazard
    MIRA - Ucidere din culpa
    Acei politisti trebuie acuzati de neglijenta in serviciu si de ucidere din culpa. In niciun caz nu vor mai lucra in Minister. Nici macar ca agenti de paza pe tarla nu trebuie angajati. La spatii verzi cu ei. Dar inainte de asta, sa apara la tv (nu daca vor, ci pt ca asa vreau eu, ca sunt platiti din banii mei) si sa dea explicatii cu privire la implicarea lor in acest caz. Rusine
    0 0
  • participant la ... trafic
    Dumnezeu sa o ierte!
    ...pai cum naiba sa stie politicianul roman (care cica si-a dat juramantul sa ne apere interesele)care sunt conditiile de trafic si ce indura zi de zi soferii si pietonii datorita indolentei lor mara margine, daca pentru ei culoarul de trecere e liber mereu si trec fluierand. Prostul de rand ce mai conteaza?
    0 0
  • draqkutza
    nu au voie
    sunt de acord ca sunt niste tampiti si jegosi si politisti aia, si mai ales desteapta aia cu audi care sigur nu va patii nimic, insa sper macar carnetul sa i se ia ca sa nu inceapa iar macelul pe strada, acum politistul ala avea dreptate, stiu ca nu au voie sa se atinga de victima pana nu se ancheteaza locul respectiv, atingandu-se poate ajunge si in puscarie...acum de tariceanu, e un dobitoc insa nu cred ca avea idee de ce sa intamplat....
    0 0
  • SCARBA DE CEEA CE A AJUNS ROMANIA
    !!!!!!politia din Romania!!!!!!!... nu are rost sa specific cum se ia carnetul in Romania....AIA NU O SA PATEASCA NIMIC, SI VA ROG SA URMARITI DESFASURAREA EVENIMENTELOR. O SA SCAPE SI NU VA ZIC DECAT SA VA ASIGURATI DE 2 3 4 5 .. ORI INAINTE DE A TRAVERSA PENTRU CA E POSIBIL SA DATI DE ASTA IN LIBERTATE SAU DE O COLOANA OFICIALA SAU DE NISTE PROSTI DE POLITISTI...CUM SA NU II ACORZI PRIMUL AJUTOR??? CUM E POSIBIL??? VA SPUN EU CA LA CAT SUNT DE PROSTI AIA NU STIU NICI MACAR REGULILE ELEMENTARE DE PRIM AJUTOR CARE SE INVATZA IN LEGISLATIA RUTIERA...!!! ROMANIA 2008 - NO COMMENT !!!
    0 0
  • rusine
    in tara asta orice e posibil ....oriceeeeeee....pentru tariceanu vai coloana oficiala nu poate si el sa mearga ca toti oamenii fara coloana oficiala dar ce are aur pe el ce are?uite viata unei tinere sa ridicat la cer ....de ce din cauza aceste tari care nu face nimik
    0 0
  • nu-s roman!
    mi-e rusine ca-s roman!
    spunea cineva ca ar trebui sa faca nerusinata aia 5 ani de puscarie, ce 5 ani?!?!poate 50, idioata dracu!la fel si imputzitzii aia de ''militzieni'', idiotii dracului!!sa va fie rusine, ar trebui sa o aveti pe constiinta!
    0 0
  • voi cititi ceea ce scrieti??? va luati de Politia Romana care intr-adevar e de cacao, dar care in situatia asta nu are mare vina. un om ranit grav nu poate fi miscat din loc decat sub supravegherea unor cadre autorizate. altfel poti omori persoana incercand defapt sa-i faci un bine! si ce ati fi vrut sa faca Tariceanu??? sa se opreasca el sa ii acorde primul ajutor??? sa nu exageram.... nu cred ca e vreun Bruce Willis sa-i salveze pe toti! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
    0 0
  • Tariceanu
    fata
    Corect, politstii s-au comportat ca niste idioti. Corect, fata trebuia sa primeasca primul ajutor. Insa a stat cineva sa se gandeasca la faptul ca, atunci cand poltistii stau in intersectie si fac semn masinilor sa circule (asa se intampla de obicei la coloana) fata nu avea voie sa traverseze? Nu cred.
    0 0
  • nu trebuie acuzat nimeni de neglijenta....trebuie luat un pistol si impuscati toti....nu merita sa treasca nici unul dintre politisti sau din membri statului asta. oameni fara suflet. sunt asa plin de nervi.....
    0 0
  • cosmin
    romania:(
    daca in ziua de azi nu mai conteaza viata unui om.....atunci imaginativa ca suntem mai rau decat niste animale..poate ca 1 minut in plus si totul ar fi fost mai bine asa....a mai murit inca un om..bravo romania!!!scarba de tara asta
    0 0
  • tequila
    nu mai conteaza daca fata avea sau nu avea voie sa treaca. important e ca a murit. si daca nu era trecere de pietoni... tanti cu audi nu prea e vinovata.....
    0 0
  • sfera96
    merci
    merci de cenzura , prin cenzura nu puteti schimba opinia poporului , puteti doar sa ii întărâtaţi la mai multe actiuni de ură si dispreţ , base si tariceanu e sigur ca nu vor mai iesi la alegeri , asa ca , nu merita cenzurati
    0 0
  • Enescu
    sa le fie rusine
    va dati seama ce se intampla in ziua de azi mori langa politie si ei nici macar nu te baga in seama, lucrurile astea in situatia de fata pot si iertate pt k eu nu aveau mare lucru de facut, studenta nu putea fi miscata pentru k nefiind cadru medical nu sti ce are si ii poti provoca mai mult rau, coloana de oficiali nu aveau ce sa faca, credeti ca dak se opreau rezolvau ceva? nu pana la sosirea ambulantei nu se putea face nimic,singura vinovata este idioata care a produs accidentul. Dumnezeu sa o odihneasca in pace
    0 0
  • o provincial(a)
    de luat permisu il va lua pe o perioada de 30 de zile cu o adeverinta provizorie de 15 zile. Politai vor fi retrogradati la munca de birou, din cauza faptului ca au aparut la tv si asa viata lor merge mai departe, spre deosebire de a studentei care a incetat din viata. Dumnezeu sa o odihneasca si sa ii fie mila de noi.
    0 0
  • inicident neplacut
    imi place ca stiti sa dati cu parul....dupa cum zicea si in filmulet, garcea de acolo spunea ca a sunat la salvare...in rest ce sa faca...e politist si nu e medic....ar fi varianta in care trebuia sa o duca la spital...acum depinde si cum a fost lovita, medicii de la salvare stiu ce sa faca, iar ceilalti, care nu au habar nu asta (desi toti soferii teoretic ar trebuie sa stie primul ajutor) ii putea provoca moartea mai repede daca o mista de acolo...acum depinde unde s-a lovit fata...incident trist...dar stiti voi cum e...cand traversezi daca nu ai tu grija, atunci altul nici atat nu areps: pt cei care tot injurati, va simtiti mai bine ca dati vina pe politie caci salvarea nu a ajuns la timp?? altuia ii rusine ca-i roman...dute frate in spania la capsuni..caci acolo nu te calca nimeni in picoare...vii acasa in sicriu..
    0 0
  • tara de c....!oameni de c...!
    0 0
  • Anonim
    Bucuresti
    De ce oare toti bucurestenii au impresia ca traiesc intr-un oras perla al Romaniei?Voi nu vedeti infectilor, ca de-abia asteptati weekend-ul sa veniti in provincie(Poiana Brasov, Valea Prahovei, Constanta) sa scapati de propria cloaca in care va duceti zilele?Cei mai infecti conducatori auto au numere de inmatriculare B-**-***. Acum sa revenim la subiect. Nimic nu este mai important in tara aceasta decat "oficialii".Viata insasi nu are valoare in fata comoditatii unui cap incoronat. Este penibil si totodata umilitor ceea ce se intampla in aceasta tara.
    0 0
  • pt gabi!
    bravo gabi! exact ce am scris eu mai sus!
    0 0
  • pacat ...
    saraca fata, totusi ... bine ca n-a murit vre-unul dintre acei politisti la datorie, era o reala tragedie. Cea mai mare vina a politistilor este ca nu au aratat preocupare fata de acest fapt, ca si ajutor ... cel mult puteau sa faca mai usoara sosirea salvarii (daca ii ducea mintea pana acolo). Inca o fapta buna de trecut in contul lui Tariceanu, deja omul asta nu mai are nevoie de niciun atribut negativ atribuit de cei din jur, isi da el toata silinta. Cat despre acea proasta cu A6 (S-Line), presupun ca este una din soferitele care daca intampina vre-un obstacol iau mainile de pe volan ca sa le puna la gura. Merita condamnata la 25 de ani de inchisoare doar ptr. atitudinea cu care trata fapta. (mentionez ca n-am nimic cu femeile, si barbatii prosti sunt in egala masura cu femeile proaste).
    0 0
  • nevermind
    @antitzarani
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar: "daca ar fi stat PROVINCIALI la locu lor la TZARA era o bijuterie de oras BUCURESTIUL da asta cand toti se aduna aicea la ce sa te astepti ...ma phish pe mormantu lu ceausescu" 1 acest text contine greseli gramaticale si 2 dak ar fi stat tzaranii la tzara, unde le e locul, in loc sa mearga la capitala, si unii din ei sa fie sclavi,oare mai puteau bucurestenii sa faca banu gros k acum pe munca altora? pariez k audi ala a lu cucoana e facut in 2 ore de ... "munca"...
    0 0
  • wulfric
    Romania
    in primul rand nu meritam sa fim in U.E,suntem o rusine a Europei,aia moare acolo,iar Politia Romana sta si se uita,niste dobitoci toti de la un capat la altul,coloana masii..fara 3-4 prosti care dirijau traficul nu putea trece Tariceanu???rusine ma rusine sa le fie,iar tampita aia.."Cat poti avea la ora?60-70..la viteza asta te arunca de nu stii ce e cu tine,ar trebui dati afara din Politie idiotii aia,nu putea sa o duca unu la un spital,lu' aia cu Audi nici macar nu i-a pasat de fata,niste bogati extrem de aroganti si plini de ei,cu nasul pe sus,dar adevarul gol golut e ca sunt prosti de bubuie..suntem ca niste animale si ne lasa sa murim ca niste animale!!!asta ar trebui sa pateasca Tariceanu!!!!
    0 0
  • pt nevermind
    ti-ai facut arborele gealogic? poate chiar si tu esti un PROVINCIAL. Bag picioru in cuvantu asta ce il folositi voi bucurestenii tampiti care va credeti buricul pamantului
    0 0
  • lipsa de reactie....la fluierasi
    ce s-ar fi intamplat daca tatal studentei o lovea cu masina pe tanti din AUDI, asa pe o trecere de pietoni?!LEGEA E EGALA PENTRU TOTI....mai greu
    0 0
  • gushter
    :D
    sa.................... si sa............ de mame de tatzi de frati surori si alte rude traim intr`o tara de rahat(parajitura rahat) in care orice e mai imp decat o viata de om sau cine stye sotia cui era vreunui boss din militie si nu aveau ce sa`i faca vorba lui mircea badea TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL. imi e rusine ca sunt roman.
    0 0
  • Loleck
    Tzara bananiera
    Rahatii de politisti mai degraba lasa un om sa moara decat sa-si piarda ei postul. Iar de pregatirea politistilor sa nu mai vorbim, ca in strainatate au cunostinte de acordarea primului ajutor in schimb ai nostrii au pretentzii la bani si alte prime. Iar jegul ala de soferita care numai om nu se numeste o doare la bascheti atata timp cat in romania omori un om si iei 3 ani si jumate cu suspendare daca impingi unde trebuie bani.Tzarra de kkt . Sincer imi pare rau ca n-am ramas in Canada acum 4 ani.
    0 0
  • Bogdan
    criminali sunt si cei conplice adica politisti
    salut cred ca criminali sunt si cei conplice adica politisti, babeta aia care se crede smechera, care cred ca nu iar strica un test psihologic si probabbil ar face gat daca pe ia nu ar ajutao nimeni in caz de acident,dar ea nu a dat dovada de nici un semn de prim ajutor si de ce nu chiar,sau cum se spune ai bani, audi, poti incalca lege doar spaga e mica ca sa scapi curat(coruptie), salvarea care a intarziat din cauza lui taricceanu si alti oficiali care vor fi ca el si doamne fereste de vreun accident zilele astea ca vom muri pe capete pana sa vina salvarea si cameramanu putea face ceva(eu in filmulet am vazut ca doar filma)nu doar sa filmeze cum fac toti curiosi ca sa castige bani sau audienta ca viata conteaza mai mult decat un film.
    0 0
  • Cristi
    motiv de gandire
    Studentei: D-zeu s-o ierte si condoleante familiei. Sper ca moartea stupida sa nu fie in zadar; pt. Tariceanu: no comment, ca nu traiesc in RO, insa a avut noroc ca studenta fost "aruncata" in afara traficului ; pt. politisti:veti regreta mai tarziu ca nu ati reactionat in alt fel; pt. soferita: sper sa platesti si cu inchisoarea, cu siguranta restul vietii tale va fi marcat;celorlalti cititori: ganditi-va cum ati fi reactionat personal daca ati fi fost la fata locului.
    0 0
  • romania
    Ce mai stati fiecare sa comentati cum si cat....tot na-ti invatzat ca traim in romania si pe nimeni nu intereseaza de concetatzean decat de persoana lui...si de gaborii de la rutiera sa nu mai vb dupa ce ca sunt rebuturile politiei,si nu numai...si handicapatul ala de curcan dp motocicleta mai era si cu gura mare cum ca vezi doamne el a chemat salvare si el nui salvare,cum ca shia facut datoria,si restul nu mai tinea de atributziile lui...Deci statzi linistitzi ca traim in romania si nimik nu o sa se schimbe...toti traiesc cu indiferentza...si plus ca cei care sunt in masura sa faca ceva ori sunt prea prosti ori prea ocupatzi sa fure,ori doar indiferentzi....
    0 0
  • mihai_23
    fara cuvinte
    nu ai ce sa mai spui la imaginile astea...imi pare rau de fata aia k a picat in momentu nepotrivit, in locul nepotrivit..asta ia fost soarta...cat despre politisti, se stie k nau treaba cu primu ajutor sau alte lucruri d genu...in bucuresti se stie k dak esti accidentat tre sa te rogi mult la Dumnezeu k ambulanta sa ajunga repede...si culmea, a trecut si coloana oficiala a tariceanu, asta care si-asa il doare'n cot d noi si tara asta...soferita aia ar trebui sa nu mai conduca, sa plateasca familiei fetei despagubiri, dar viata unui om oricum n-o poti aduce inapoi cu niste bani...multumiri conducerii k "traim bine"...aveti grija d voi..
    0 0
  • Marius
    Politisti
    S-a mai zis...dar cum naiba sa fi politist si sa nu acorzi primul ajutor sau sa fina cineva cu o trusa de prim ajutor cand e viata unui om in joc...sa opresti o masina sa trimiti coloana oficiala la spital ....IMPOSIBIL... nu credeam ca o mai apuc si pe asta ... jenant pentru toti,,,sa lasi un om ca pe un caine in sant...
    0 0
  • Mesaj pentru "printzesa" din Audi
    "Stimata" duduie, va sfatuiesc sa incepeti formalitatile de predare a leasing-ului la masina - nu de alta da', oricum n-o s-a mai folositi-, iar ratele insumate, dobanda, prima la Casco sa le folositi alaturi de veniturile din vanzarile restului de bunuri pe care le posedati, mosteniti, gasiti, procurati, pentru a incerca sa achizitionati o pereche MARE, mare, mare de ochelari de soare dupa care sa va ascundeti de imaginea CRIMEI pe care ati comis-o.A face parte din "trend" nu e greu, este chiar facil. Dar este posibil sa trebuiasca sa fie explicat acestui REGN, din care face parte si ilustra "campioana olimpica" la categoria "fitza e crima casual", ca TRENDY nu se aplica la capitolul OMOR DIN CULPA. Iar pentru NOI, restul populatiei ce prezinta constiinta, sper sa nu fi apucat sa procreeze dna. "cu cat puteam sa merg p'aici, dle?". In caz contrar nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa "uite" de comanda viitorilor urmasi....
    0 0
  • prosti
    copii retardati daca nu stiti nu mai vb, putea sa aiba fata fractura la coloana si daca era miscata putea sa ramana paralizata taota viata ! asa ca nu mai da'ti vina pe politisti ca au facut bine ca nu au miscat'o
    0 0
  • Dumnezeu sa o ierte...
    @Deea... tu esti proasta?! Numai oamenii tampiti si prosti spun ca nu era nimic de facut de catre politisti. Oare de ce ii zice primul ajutor?! Pentru ca el este primul ajutor, primul lucru care ar trebui facut in caz de accident. Nu e vorba de transportat de ridicat, de mai stiu eu ce, ci de mentinerea sistemelor umane in functionare pana la sosirea ambulantei. Chiar daca stiau ca o sa moara sigur, tot trebuiau sa fie langa ea. De asta suntem oameni... se pare ca prea putini totusi. Cat despre gaborii aia prosti ar trebui sa fie exlusi toata Politia, iar soferita aia inshisoare pe viata! nici macar omorata nu merita. N-are pic de constiinta. Macar sentimentul de mila si tot s-ar fi actionat cumva. Cat despre ceilalti cetateni... Le fel de jalnici, unul nu a fost in stare. Iar pe cei care filmeaza astfel de scene ii dispretuiesc. Lasi dreaq camera din mana cand vezi asa ceva. E viata unu om acolo faci ceva! Oare cum pot dormi noaptea toti cei care stiu ca ar fi putut face ceva si nu au facut?!
    0 0
  • Salvarea e de vina
    Femeia aia are si partea ei de vina, totusi cred ca oricui i se poate intampla sa loveasca un pieton, doamne fereste, dar vina cea mai mare o are salvarea care a ajuns in 20 min!!!! ( e enorm pentru cineva accidentat).Cand suni la salvare 5 minute t chestioneaza centralista despre cum t chiama,nr de tel etc si abia apoi trimite masina in timp c saraca fata isi da duhul in strada.
    0 0
  • Indiferenta ucide !
    Indiferenta asta a Politiei se intampla foarte des. Ieri cand am venit de la Sighisoara spre Tg Mures, un TIR a intrat in depasire intr-o curba fara vizibilitate , iar din fata au aparut 2 masini, prima a franat puternic sa nu intre frontal in tir iar urmatoarea a intrat in ea , ambele masini ajungand in afara soselei. Cel cu TIR-ul a scapat intact si a continuat drumul fara probleme. Am sunat la politie le-am spus totul despre accident si Tir-ul care era vinovat...raspunsul a fost: ''trimitem un echipaj''....si ATAT! Cel cu TIR-ul cred ca acum e bine merci si mai omoara pe careva, pe o alta sosea. Din cate am vazut in video, politia era si aici nepasatoare, la fel ca vinovata, care are mai multe pile decat e nevoie...In orice caz, nimeni nu va fi vinovat de moartea studentei, nici soferita care gonea cu 70 in localitate in aglomeratie fara sa vada trecerile de pietoni din cauza zidului de prostie, si nici Politia, care se tineau de mana sa dirijeze circulatia, in loc sa dea primul ajutor. Asta e tara in care traim....ne putem astepta la orice, sa murim sau sa nu mai traim.
    0 0
  • andreutz
    inutil
    degeaba va certati care pe care si a cui a fost vina , asta este situatia la noi , orice rahat din parlament merge cu propria coloana si noi muritorii de rand stam ca prostii inghesuiti si atunci cand unul dintre curcanii aia trebuie sa faca ceva atunci se vede clar pentru oricine ca sunt niste incompetenti jegosi , n-oi fi eu un geniu dar stiu si eu ca fata aia in mod normal ar fi supravietuit dar deh cine sa iy dea primul ajutor ca trebuie toata lumea sa stea drepti ca trece coloana.....
    0 0
  • bebelusabitza
    in ce tara traim....
    oare cine ar trebui sa moara ca sa inceapa sa le pese? cate strazi sunt prost semnalizate, cate nereguli in trafic sunt trecute cu vederea? am vazut un comentariu mai sus ca te fura soseaua pt ca e prea buna, adica in afara ar trebui sa fie mereu accidente ca sunt numai sosele bune si ii fura pe conducatorii auto...sa fim seriosi, nimeni nu mai da dovada de bun simt in trafic si daca mergi regulamentar esti un "idiot" cel putin asa esti catalogat, ca sa nu mai spun ca nici nu poti deoarece unele semne de circulatie sunt aproape "invizibile". dar ca sa revin, acolo nu se putea sa nu vada o ditamai trecere de pietoni, iar domnii politisti ar fii trebui sa dirijeze treficul (iar traficul include si pietoni), pt ca de obicei cand sunt coloane oficiale nimeni nu mai traverseaza cate 15-20 de minute. deci mi-ar placea sa vad mai mult profesionalism si responsabilitate si nu in ultimul rand RESPECT pentru cei din jur
    0 0
  • Ucidere din culpa
    Parerea mea este ca trebuie sa ne facem dreptate singuri, tzaranka aia cu audi A6 trebuie omorata!!! poate afla cineva adresa eiTrebuie linshata fara urme......de exemplu ii rupem ficatul si intr-o ora moareCine afla adresa TZARANCII cu AUDI s-o posteze pe site
    0 0
  • Crede cineva ca cine comite un accident mortal e fericit, orice masina ar avea? Au toate accidentele o legatura cu primul ministru?Isteria de la volan si nepasarea politiei au legatura insa cu Romania de azi.
    0 0
  • incredibil...
    eu o sa merg cu tramvaiul de acum in colo... vezi soarta lui teo Peter Dumnezeu sa-l odihneasca!Cat despre politia romana... ce sa le faci daca au cu 2 clase mai mult decat trenul?!si nu au retinut cursul de prim ajutor... asta este... nici o diferenta copacii de pe marginea drumului si ei!
    0 0
  • MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN
    Am trait s-o vad si pe asta! Suntem cetateni ai UE, ne aflam in mileniul III, si totusi, se mai moare pe strazi, din cauza unui accident stupid, avand alaturi, asa cum se vede din imagini, trei persoane (politisti) apartinand de o institutie de stat, fata de care lunar ne platim contributia. Intelg faptul ca cei 3 aveau o dispozitie de serviciu, cea de dirijare a traficului. Nu cunosc , din pacate, ce scrie in obligatiile lor de serviciu, si nici daca au obligatia si competenta de a acorda primul ajutor (e posibil sa scrie asta in fisa lor de post), dar daca intr-adevar, este asa cum presupun, mi se pare socant ca nici unul din ei n-a considerat prioritar sa incerce macar salvarea unui om. Repet, daca tot ce-am presupus mai sus este adevarat, atunci macar unul ar fi trebuit sa abandoneze pe moment ordinul de serviciul, lasaindu-le celorlalti aceasta indatorire, si sa acorde primul ajutor.Ar fi de prisos sa spun ca prima persoana care trebuia sa faca lucrul acesta este soferita care a lovit-o. De ce? Simplu: Constitutia Romaniei, Titlul II, Cap.II - Drepturi si libertati fundamentale, Art. 22, aliniatul (1): "Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate." Probabil instanta va va hotara. Si dincolo de astea, se vede lipsa de umanism. Ce-as mai putea sa fac cu Constitutia Romaniei atat timp cat nu e respectata de persoane ale institutiei de stat? Poate oare presedintele Romaniei sa considere asta un act neconstitutional? Cum se pedepseste lucrul acesta? E posibil ca un jurist sa ma contrazica, avand poate mai multe argumente juridice. Dar oare de ce sa lasi un om sa moara pe strada fara sa-i faci un garou, sau sa aplici o presiune pe vena sau artera care "alimenteaza" hemoragia, incetinind astfel pierderea de sange, si implicit, pierderea pulsului. Pacat, domnule Brucan, permiteti-mi sa va corectez, inca 30 de ani de-acum inainte, pana cand ne vom civiliza. Iar pentru biata fata, Dumnezeu s-o ierte si s-o odohneasca in pace, fie-i tarana usoara.
    0 0
  • asta
    Stiu cine este acea "duduie" si tot ce spuneti voi depsre ea pe aici e adevarat, Audi este A8 cu motor W12, si da, este manager la o firma destul de prestigioasa, si intr-adevar, la cate sunt posibile in tara asta, va scapa fara nici o problema, cunoaste oameni bine plasati sa zic asa. Chiar sunt foarte curios ce se va intampla cu ea. In afara de faptul ca nu-s de acord ca nu a acordat primul ajutor, pot spune ca i se poate intampla oricui ce a patit dansa, o clipa de neatentie si gata. Impactul cred ca a fost destul de slab deoarece masina nu are mai nimic, cred ca victima s-a lovit mai mult de asfalt.
    0 0
  • Firar voi sa fiti
    1 la mana politistii trebuie sa acorde primul ajutor in caz de ceva dar ai ce vorbii cu dobitocii astia din romania?Gunoaie bipede..ce poti sa le ceri?2 la mana daca pun mana pe aia care a calcato o leg de copac si intru eu cu masina in ea,apoi stau si ma gandesc ca nu pot sa intru cu mai mult de 60-70 pe traseul alaFirar voi sa fiti de distrusi moare lumea din cauza voastra baaa!!!!
    0 0
  • baldwin
    !!!
    HAIDETI FRATILOR SA FUGIM DIN TARA ASTA!!!
    0 0
  • iulian
    inca un suflet sacrificat
    ...stiati ca nu toti politistii au trecut testul de conducere al masinii din dotare? Asta arata inca o data ca habar nu au ce-i aia prim ajutor!...si mai stiati ca salariul nu li s-a diminuat pt asta? Si unde mai pui ca astia din ziua accidentului sunt"spuma"...va dati seama ce a ramas prin tara!...Dumnezeu s-o ierte pe biata fata si mult curaj parintilor! Cineva zicea-"nici un parinte nu ar trebui sa-ti ingroape copii!!"
    0 0
  • Andrei C.
    Raspuns
    Sa nu injuri in tot ce este acolo... Cum naiba sa lesi un om sa moara ca sa treaca Tariceanu....
    0 0
  • spaga
    nu cred ca o sa faca nici o zi de inchisoare.........cine stie ce smeker are in spate si o face nevinovata. va amintiti de nevasta lui Paunescu? a nenorocit o familea si ea e bine merci nu are nici o treaba..................
    0 0
  • Acum 2 ani am vazut un accident cand concubina unui personaj din Primarie a dat peste cineva pe trotuar. victima a fost proiectata in aer cam la 2 metri inaltime si 4 metri distanta. Spre norocul ei a scapat cu vanatai (pe toata partea stanga a corpului inclusiv fata vanata) intrucat a cazut intr-o curte din apropiere pe pamantul pe care proprietarul facuse straturi. Hainele, geanta si telefonul i-au fost stricate. Politistii spre surprinderea mea s-au luat de victima accidentului si o intrebau: "Ce faci doamna?...nu vezi pe unde mergi?!" si apoi au cerut victimei sa mearga la spital...dar nu pentru constatari ca sa poata da in judecata soferita ...ci ca sa faca analize de alcoolemie...tot victima... Presei nu i s-a dat voie sa faca fotografii si nici sa fie la locul accidentului. M-am interesat recent despre accident si am inteles ca soferita a scapat fara dosar si victima nu a putut face nimic impotriva ei... nici macar nu a primit despagubire pentru hainele, poseta si telefon care i-au fost stricate in timpul accidentului. TOATE ASTEA S-AU INTAMPLAT INTR-UN MIC ORASEL DIN ROMANIA.... La ce ne-am mai mira de o crima pe trecerea de pietoni in Bucuresti...Nu aveti idee cate pile sunt pe acolo?
    0 0
  • auziti,va tot luati de politie,"tzaranca" aia cu Audi,Tariceanu etc....pana la urma urmei,cum spunea si @heart....cetatenii din apropiere ce-au pazit?....echipajul de televiziune a ajuns cam repede,nu?..ei ce faceau?...wow,urmeareau cum un om moare acolo..asta da SENZATIONAL..(pacat ca nu erau de la OTV).....toti suntem o apa si-un pamant....toti asteapta sa se faca ceva fara ca ei sa miste vreun deget........accidente de acest gen se intampla si-n perioade fara coloane oficiale..si atunci oamenii actioneaza altfel?????????
    0 0
  • LUCIAN
    criminalii, sa-i bage pe toti in pushcarie, sau sa-i impushte, mizeriile de oameni trebuie eliminate, puteau s-o urce in mashina de politie faceau 5 min pana la floreasca, politishtii se duc cu girofaru la intalnire, dar pt sarmana fata nu au fost in stare de nimik.... LA PUSCARIEEEEEEEEEE
    0 0
  • claude
    ......
    politia romana cei mai prosti.....ar trebui executati toti....din experienta va spun k cel mai bine e sa nu aveti deaface cu politia din romania...pentru ei esti doar o chestie care daca face ceva automat e vinovat....dumnezeu sa o ierte pe studenta
    0 0
  • Popescu Emil
    pentru bia si in general
    Parerea mea este ca orice handicapat poate dirija o circulatie pe strazile unui oras sa spui hai dai! .. cand se poate sa mergi mai repede... de fapt cred ca nu este necesar nici un politist pentru asa ceva! Eu credeam ca ei fac si niste cursuri ceva ca sa poata pune un ranit intr-o masina ca sa ajunga la destinatie cu succes! altfel cu ce se deosebeste un om normal care imi spune ca ma pot incadra cu masina intr-un loc mai stramt fata de un politist?? Prin salariul pe care il ia politistul ??
    0 0
  • Victor
    La spanzuratoare cu ea. ... Mi-e sila de tara asta care din pacate traim.
    0 0
  • A.C.A.B
    sa mai zica cineva ca politzishti nu sunt bastarzi!!! nu putea sa faca nimica ca treacea Domnul Prim-ministru Tariceanu... sa le fie rusine politishtilor !!! nu putea sa faca nimica .... si aia care a calcato se tot scuza .... ACAB
    0 0
  • Ce retardata!!!!!
    Incredibila Romania asta.....cu tot cu politisti si soferi ...si ambulante....toata lumea da spaga sa ia permisul ca sa poata sa te omoare pe trecerile de pietoni!!!! O tara plina de soferi idioti (aviz doar pentru cei care se simt), care, dupa ce ca sta cu c**u in masina, nu e in stare sa mimeze macar ingrijorare ....ca totusi - A OMORAT UN OM!!!!!...si nu e singura!!!!!!
    0 0
  • Victor
    In Orient ar fi moarta de mult timp proasta aceea. Aici probabil ca isi vede de drum. TARA CONDUSA DE RAHATI!!!!
    0 0
  • ......
    De obicei nu vb asa dar in cazul asta trebuie facuta o exceptie....*******-** **** si politia romana si tariceanu si aia cu audi..."cu cat poti sa mergi?"...k si cum daca mergi cu mai mult de 60 km/h pe-acolo iti explodeaza cauciucurile....
    0 0
  • andrei
    ....
    e si daca politia intervenea mai rpd...fata avea sanse sa traiasca !!!"ma bucur pt tariceanu ...ca valoreaza cu o viatza mai mult "
    0 0
  • lungu a
    studenta ucisa
    Ar trebui sa se faca plangere penala pentru neglijenta in serviciu... si biroul premierului sa plateasca despagubiri pentru distractie...Numai in Romania este posibil sa mori ca un caine in strada si nimanui sa nu-i pese!!! Degeaba am in intrat in UE ca tot sub Nigeria suntem...
    0 0
  • HondaFan
    :|
    deci oameni buni feriti`va de treceri de pietoni de femei la volan si de strazi aglomerate :| doamne....nu imi vine sa cred k in romania nu se da importanta la o persoana care este lovita grav si pe moarte :| cea mai mare nesimtire posibila din lume...nu cred ca mai este o tara ca a noastra :(
    0 0
  • cristina
    un mare kkt
    ce idiotzi,asa o sa murim intr`o zi,cand te astepti mai putin ,pac...nu mai esti pe lumea asta.o tara de kkt,cu un conducator de kkt,unde esti luat de prost dc nu ai bani.nu se uita nimeni la tine!!!a murit nevinovata saraca.fmm de idiotzi
    0 0
  • .........
    Cine ar trebui sa moara ca sa inceapa sa le pese? cate strazi sunt prost semnalizate, cate nereguli in trafic sunt trecute cu vederea? am vazut un comentariu mai sus ca te fura soseaua pt ca e prea buna, adica in afara ar trebui sa fie mereu accidente ca sunt numai sosele bune si ii fura pe conducatorii auto...sa fim seriosi, nimeni nu mai da dovada de bun simt in trafic si daca mergi regulamentar esti un "idiot" cel putin asa esti catalogat, ca sa nu mai spun ca nici nu poti deoarece unele semne de circulatie sunt aproape "invizibile". dar ca sa revin, acolo nu se putea sa nu vada o ditamai trecere de pietoni, iar domnii politisti ar fii trebui sa dirijeze treficul (iar traficul include si pietoni), pt ca de obicei cand sunt coloane oficiale nimeni nu mai traverseaza cate 15-20 de minute. deci mi-ar placea sa vad mai mult profesionalism si responsabilitate si nu in ultimul rand RESPECT pentru cei din jur
    0 0
  • DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA!
    Ce o fi fost in sufetul ei,ce durere o fi simtit numai ea stie. Trebuiesc dati toti in judecata...unde-i DREPTUL LA VIATA .....legea legilor - CONSTITUTIA ...spune ca acest DREPT ESTE APARAT....cum??? de cine??? pai ce ii platim pe acesti domni politisti pentru a deservii doar pe unii??? DISCRIMINARE!!!
    0 0
  • Vlad B
    tara de kkt
    Tara de kkt , oameni de kkt. Romani sunt indignati la o asemenea stire.....si atat. Daca ea apare la BBC, restul lumii ne considera pe buna dreptate niste din alt secol, criminali la drumul mare. Ne meritam soarta. Pacat ca Bucurestiul a ajus un oras de scursuri si oameni de proasta calitate. Imi este rusine.
    0 0
  • zoloft
    la parnaie
    ar trebui bagati la puscarie in primul rand politistii aia nenorociti; sa mori in acident rutier in Bucurestiul in care abiea te tarasti !!!!In conditiile astea de trafic daca mergi tare meriti un singur lucru: PUSCARIE pe viata !
    0 0
  • se cauta???
    Nu se gaseste unu care sa-l impuste pe Tariceanu, asa de curiozitate... e chiar asa de greu...??? consider cea mai buna solutie.
    0 0
  • nu conteaza
    HAHA
    Mai la naiba cu noi ... asta e tzara in care traim si tocmai ati vazut o chestie Made in Romania ... pana si la comunistii de chinezi e totusi altfel ... dar noi traim in "lumea coruptiei" ... si a "saraciei guvernului si parlamentului" unde toti au $ si imping pe sub mana la aia mai mari in functie ... asta e ... Made in Romania ...
    0 0
  • ..
    in germania se opresc toate 3 benzile pe autobahn pentru un far spart.la noi poti sa mori linistit... macar acest drept il ai.baietii de la smurd fac o treaba excelenta, personal i-am vazut in actiune in zona pescarus. dupa apelul la 112, au aparut in 5 minute si au acordat primul ajutor.totusi gestul politistilor nu este atat de grav, faptul ca au dat drumul la circulatie inseamna ca salvarea ajunge mai rapid.
    0 0
  • :|
    AR TREBUI INTERZISE PERMISELE PENTRU FEMEI! SA NU MAI CONDUCA, D-AIA SE INTAMPLA ATATEA DIN CAUZA LOR!
    0 0
  • studenta
    au adus in capitala toate rebuturile genetice sa apere cu siguranta si incredere capitala
    0 0
  • veronica
    cum poate sa conduca cu 70-80km la ora in localitate cand legea prevede 50km?
    0 0
  • Johann
    Judecati la rece, fratilor...
    Judecat la rece, incidentul nu mai e asa de grav pe cat il catalogati (cum ca ar trebui ucisi politistii, soferita, Tariceanu, etc.). Filmuletul prezentat are doar un minut si jumatate, si nu ne putem da seama daca politistii au facut ceva sau nu. Sunt prezentate doar 2-3 cadre in care dirijeaza circulatia. Nu avem de unde stii daca au acordat primul ajutor sau nu. In al doilea rand, atunci cand este intervievata soferita, in fundal se vede ambulanta la fata locului, deci nu avem de unde stii daca a acordat sau nu primul ajutor victimei. Alarmant este si timpul de reactie al ambulantei 20 de minute e enorm, avand in vedere ca accidentul a avut loc in oras, si nu undeva in camp. Martorii afirma ca in zona respectiva se circula cu 60 km/h, deci in 20 min. ambulanta ar fi facut 20 km. Cu siguranta reporterul nu a fost acolo in momentul accidentului, deci nu are cum prezenta imagini cu cele intamplate inainte de a ajunge acolo. De ce nu au facut ceva persoanele "gura-casca" in loc sa se certe cu politistii? De ce nu a oprit o masina sa faca ceva? In 20 de minute, din cate masini au trecut prin zona e imposibil sa nu fi fost intr-una un cadru medical. Politistii NU au niciun curs de prim-ajutor, asta asa, sa stiti si voi.
    0 0
  • Prim ajutor , habar nu aveti
    "Bravo" incaodata voi ce spuneti ca politistii au procedat corect . In situatii limita se acorda primul ajutor , fata nu trebuia miscata ca sa i se puna un tub de respiratie gura la gura sau a i se lua pulsul.In momentul in care organele vitale incep sa cedeze (nu mai respira ,pierde pulsul ) se face tot posibilul pt a o tine in viata .Un simplu ajutor de genul acesta i-ar fi putut prelungi viata pana la sosirea ambulantei si poate ar fi trait acum .
    0 0
  • ce provinaciali ? suntem egali cu totii !
    POATE CA NU VA DATI SEAMA CA NU EXISTA DIFERENTA INTRE PROVINCIALI SI BUCURESTENI ! Iesiti fratilor in lume, clatiti-va ochii, si nu mai discriminati pe nimeni ! Si asta o spun ca bucuresteanca !
    0 0
  • pentru mihai cel cu :|
    :|de mihai (28.03.2008, 16:10)AR TREBUI INTERZISE PERMISELE PENTRU FEMEI! SA NU MAI CONDUCA, D-AIA SE INTAMPLA ATATEA DIN CAUZA LOR!n-as prea crede acest lucru...daca te-ai uita la statistici,vei observa ca barbatii cauzeaza mai multe accidente decat femeile.am un exemplu foarte bun:prietena mea conduce mai bine decat toti cei care au experienta de mai multi ani.NU MAI FII MISOGIN MAGARULE! saraca fata care a murit e o alta victima a lui tariceanu,din cauza lui multe rele au fost in tara asta...multe dintre victime nefiind atacate in mod direct de el,dar fiind inlaturati intr=un mod sau altul la comanda lui . ca vorba aia...daca omu' nu-i pnl-ist,sa-l facem.daca nu vrea,sa moara de foame,de orice,da sa nu mai existe.
    0 0
  • crrristi84
    tariceanu
    imi pare rau ca n-a crapat tariceanu atunci cu motocicleta si poate acu fata aia inca traia si era mult mai bine. Dumnezeu s-o odihneasca si sa-i pedepseasca pe tarfa aia cu audi si pe terminatii aia de politisti.
    0 0
  • calmati-va
    la fel sunteti si voi...ca tipa cu audi si cei 3 politisti
    0 0
  • urat
    trebuie inpuscati nu stiu prea urat mult prea urat nu imi dau seama de ce stau si nu fac nimik politisti sa opreasca o masina sa faca ceva ca un spital apropriat este la elias oricum mai repede de 20 de minute
    0 0
  • Iulian
    Romanii, tot Romani...
    Dragi Romani, din pacate doar gura este de voi. Toata lumea comenteaza doar sa se afle in treaba. Cand e de facut ceva, toti se trag pe cur. Ce se intampla? Vreti sa plecati din tara sa scapati de mizeria de aici? Normal! Alegeti calea cea usoara, in loc sa faceti ceva. Daca Romanii ar fi facuti din alt aluat, nu ar exista in tara imbogatiti din furat si gunoaie umane. Pai de asta au murit atatia oameni? Sa ajungem un neam de cacaciosi care se tem de figurantii cu bani si masini tari? Mi-e scarba de oamenii care populeaza tara asta ca niste oi placide! In loc sa fiti uniti, mai bine va bucurati de raul altuia. Astia sunteti domnilor "oraseni de capitala", niste fosti Romani, corciti cu tigani. Vai de capul nostru!
    0 0
  • NU TREBUIE SA FIM NEPASATORI
    trebuie facut ceva pt cazul asta nu stiu ce cei care au putere poate se ofera presa cineva sa FACA CEVA de fel nu ma sperii dar cazul asta ma tulburat sincer sa poti sa faci ceva si sa nu vrei sa nu faci de unde atata nepasare suntem niste lasi deaia am ajuns unde am ajuns individualisti
    0 0
  • ovidiu
    tampenie
    e strigator la cer, nici macar putina pasare, era un om care murea acolo, si nimeni nu a mers sa il ajute, si fufa din audi era mai ingrijorata de masina, si de viteza, ca nu putea merge mai repede
    0 0
  • just_me
    Si mie imi pare rau pt biata fata, nu-mi vine sa cred ca exista atata nepasare in tara asta...Macar primul ajutor sa i-l fi dat...Oricum, pt cei de mai sus care ii acuza ca nu au transportat fata la spital - si poate unii sunt soferi - ar fi de stiut faptul ca nu poti muta victima unui accident din loc pana la venirea salvarii, pt ca i se poate face mai mult rau decat bine!Dumnezeu sa o odihneasca! Inca o data mi-e rusine si scarba de tara in care traim!
    0 0
  • Iulian
    @just_me
    Ar trebui sa-ti fie scarba de oamenii din tara asta, de neamul nostru de rahat, decat de tara in care traim. Tara n-are nici o vina ca Tepes nu mai e!
    0 0
  • studenta
    fata era sefa de an la istorie studii europene
    Fata care a murit in accident era studenta la univ buc studii europene.
    0 0
  • laleaua neagra
    Altii de unde sa-i scoata ?
    Pai cum sa va spun, daca n-ai trusa medicala la masina, iti ia Certificatul de Inmatriculare, si primesti (dai) si o amenda ! Domnii politisti, in frunte cu David si-n frunte cu Tariceanu, Chiuariu, Remes, Adomnitei, & Co., sa se duca-n ... Sahara, ca a luat teren Cioroianu ! RUSINEEE !!!!!!!!!!!
    0 0
  • No Comment!
    Dumnezeu sa va ajute cat ati ajutat-o pe acea fata...jigodii de politisti! Cand vrei poti face orice...nu le mai luati apararea acelor "oameni"...
    0 0
  • Andreea
    acum fix o saptamana a lesinat o fata de vreo 20 de ani la metrou piata romana. am sunat vreo 10 oameni la salvare, ca sa vina un bosorog de vreo 70 de ani, care abia putea sa se miste. au luat-o oamenii pe sus si au urcat-o in salvare. in tara asta platesti degeaba asigurari medicale. nici un politist nu a facut nimic ptr fata: sa-i impuscam in piata publica. este inadmisibil. daca incepem sa aplicam pedepse primitive, poate ii scoatem pe rapacii astia din carapacele lor fosforescente.
    0 0
  • Bogdan
    Rautatea umana
    In loc sa o blamati pe conducatoarea auto care a provocat accidentul da-ti vina pe politisti care erau acolo. Ce puteau sa faca mai mult politisti decat sa astepte sa vina o ambulanta. Noi romani suntem de-a dreptul ridicoli si obiectivitatea reporterilor nu exista. Subiectivismul reporterilor care au facut acel material era indreptat de fapt impotriva lui Tariceanu si a oficialitatilor si nici ca le-a pasat ca un om a fost accidentat. Ei ce au facut daca tot dau vina pe militieni care dirijau circulatia in zona..au filmat. Nu stim decat sa facem scandal indiferent de unde mergem si sa dam vina pe autoritati insa NIMENI nu are o atitudine civica fata de autoritati. Vreti schimbare..incepeti cu voi cei care nu stiti sa dati din gura si sa faceti scandal peste tot pe unde va duceti indiferent ca e la un ghiseu sau in strada.
    0 0
  • Cosmyn_Ace
    Incredibil
    Doamne ce lume meschina,si cata imbecilitate!!! Pffffffff.... nu-mi vine sa cred k e real! parca ar fi fost un caine,nu un suflet uman!Trebuie sa ne fie rusine de noi insina!!!
    0 0
  • STUDENTA
    ...deci invata era o studenta nu o parasuta pe centura.....ERA O STUDENTA !!!!!!!!am dorii sa stim si finalul anchetei domnilor responsabili cu ordinea PUBLICA.....
    0 0
  • Pentru cei ce abereaza cu "infecti bucuresteni",etc
    Bravo Elena...subscriu...provincialii injura si tavalesc in noroi "bucurestenii"...eh,bucurestenii aia pe care-i injurati voi,sunt de fapt RUDELE voastre...bucuresteni cu adevarat,mai sunt prin orasul asta amarat ,doar vreo 200mii...restul sunt ai vostri ! -injurati-i ca bine le faceti...au venit sa caute aici pichinezii cu covrigu-n k.ur.Refertiro la tragicul incident,acolo nu-i vb nici de bucuresteni,nici de locuitorii altor orase,nici de tarani...e vorba asa cum veti vedea ori de membra de familie a vreunui politician,ori de sotia vreunui diplomat sau militian cu grad peste capitan (in ambele domenii puterea le provine din "imbunatatirea conditiilor de viata ale acelorasi studenti,prin aducerea in tara a unor anumite substante...ajutatoare la relaxare..:(), Ori de vreun pungas fost ospatar ,actual om de afaceri cu contracte guvernamentale.Invariabil femeia este bolnava grav,nesuportand conditiile de detentie (dar are permis?!...unde-i vizita medicala?..merge vreun medic la parnaie?), la fel cum nu le-a suportat probabil nici miile de actuali oameni puternici ai tarii,care au ajuns asa prin devalizarea BCR,credite de miliarde de euro din banii prostilor ce au crezut si cred inca in "democratie"...***Asteptati sa va fie mai bine ?? LUATI binele...NU-L asteptati sa vina !...asta nu-i lumea bunilor crestini...aia e doar in niste povesti facute reguli de ACEEASI clasa de oameni care face orice pentru putere si numai atat conteaza...ei sunt superiori...restul sunt carne pt. caini.....Cu respect pentru cei ce n-au adoptat pana acum coloana vertebrala de latex...specifica omului"modern" si mai ales celor de pe plaiurile astea:(
    0 0
  • Iulian
    @john
    Da' ce diferenta era daca era o "parasuta pe centura"? Cu ce e mai prejos viata unei "parasute" decat cea a unui analfabet ca dumneata de exemplu?
    0 0
  • ma
    sa dat si sa da carnete la toti prosti pe banii vedeti ce pot face acesti incostienti loaiar mm draculu i si politiai vinovati ca vand trasele pe 100 euro
    0 0
  • SERBANOIU
    buna
    Eu spun ca totusi..TRAIM IN ROMANIA...SI ASTA NE DA MARI BATAI DE CAP.. CU TOATE ASTEA.." TRAIM IN ROMANIA ... (eu traiesc in ITALIA DE 15 ANI si am doar 24 de ani astazi)Cand vad la televizor .."stirile din Romania " hm... mie rusine ca sunt roman ..avand in vedere ca ma plimb pe strazile italiei..
    0 0
  • sorinaccio101
    lovire pe trecede de pietoni
    se inamplta sa fie oamenii loviti pe trecere pt ca la voi in bucuresti trebe sa fii mai nesimtit decat soferii si mai tare ca masina...in bucuresti soferi nu prea stiu ce inseamna trecerea de pietoni.asta vara nepotu lu becali si-a luat o lectie de la un pieton pe care o va tine minte toata viata.sunt sofer dar daca cineva vrea sa treaca strada pe trecere opresc si ii si fac semn in timp ce franez ca sa nu mai piarda timpu pana opresc roata.pe de alta parte sunt pietoni care nici nu se uita daca vine o masina,ei se arunca pe trecere ca ala cu masina doar e obligat sa opreasca..doar ca uita ca o masina are sute de kile,mii,si nu opreste iute ca gandu...pacat de tanara respectiva,condoleante familiei si prietenilor...
    0 0
  • pt adi
    directore nu ai nimic in cap parca esti politistul din imagine unde este subiectul si ce faci tu asa cu facut si aia din cauza asta nu merge nimik ca mergem la meciul steaua-rapid si injuram pe dinamo
    0 0
  • pt dorin
    esti ghicitor?mi-ai nimerit fct., dar care e poanta?si tu esti un mitic limitat?
    0 0
  • Rekutzy
    asa le pasa oamenilor unul de celalalt...
    Asta demonstreaza romanii...nepasarea unul fata de celalalt,sunt egoisti...I-as strange de gat pe politistii aia,dar si pe tanti aia,care bine mersi se urca inapoi in masina ei luxoasa,si o doare la basca ca o ucis pe cineva.Bun venit in Romania!
    0 0
  • tragic
    ?
    0 0
  • mbvb
    ... de militie...daia nu ii inghit...........
    0 0
  • POLITIST sau utilaj neproductiv - robotizat ca doar pe aici se trece .... coloana oficiala!
    oare Dumnezeu ii mai rabda pe cei care cica ne pazesc? Nu se gandesc ca ar putea fi copilul lor in locul studentei? Cine a fost de vina Doamna de la volan? Cine nu i-a acordat primul ajutor... sa aiba aceeasi ..... TRAGEDIE!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • Cristi
    romania
    asta este romania.....omul de rand este lasat sa moara.....rusine......daca ar fi fost tariceanu in locul fete la fel ar fi reactionat???....rusineeee
    0 0
  • redundant
    ???
    ce cauta articolul asta aici? ca nu pot sa-l consiter reclama la Audi. E trist, e jenant, dar nu are ce cauta aici
    0 0
  • Dante-s
    Sunteti idioti
    Da ce voiati sa faca oamenii de pe strada bai idiotilor? Daca nu sunteti instruiti sa nu miscati niciodata o persoana accidentata, ce vreti sa-i instruiasca Arafat si pe politisti sa intubeze? Nu ati vazut ca a venit SMURD-ul? La cat is aia de buni ma mir ca nu i-au dat viata din trusa lor... Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe saraca studenta...
    0 0
  • bogdan
    accident
    nu vreau sa iau apararea nimanui dar sunt aproape sigur ca TUTA cu audi va scapa fara nimic masina sigur ia fost facuta cadou de fukerul ei care nu este un lucrator la ratb sau nush ce alt servici de rahat si cu siguranta ala are detule pile ca sa o scoata pe proasta cu fata curata . Asa se intampla in romania si se va mai intampla mult timp de acum in colo
    0 0
  • io as zice ochi pt ochi,aia ar trebuii executata si gata....pt k atunci cind conduci si mai ales k vezi politia in fata ar trebuii sa ti maresti atentia,iar masinile si condusu is lucruri serioase si f responsabile asa k sa si le asume cine conduce....oricum naspa!
    0 0
  • pt adi
    nu sunt, dar ma bucur ca am nimerit, daca vrei sa ma cunosti sa imi spui ca ne intalnim
    0 0
  • Mircea
    :(
    M-am uitat la filmulet si imi vine sa plang de nervi!As fi intrat cu mitraliera intre politisti si criminala aia cu Audi!!!!!
    0 0
  • Andrei
    Romania
    Romania :((((((((((
    0 0
  • "un provincial"
    Toti sunteti zmei si eroi
    Toti va da-ti zmei si eroi si comentati ca idiotii. Pentru aia de ziceau ca trebuia so duca politia la spital:daca ambulantei i-a luat 20 de minute sa ajunga cat credeati ca-i lua politiei mai ales ca n-am vazut nici o masina de politie ci doar o motocicleta? Iar pentru cei care injura ca dc nu a actionat nimeni sa o ajute: voi daca erati acolo scoteati imediat telefoanele sa o filmati si sa beliti ochii. Singura vinovata e soferita. Dzeu sa o ierte pe studenta.
    0 0
  • georgiana
    salvarea e de vina
    daca legislatia prevede sa nu muti victima de la locul accidentului pana vine salvarea inseamna ca exista un motiv: daca starea se agrava datorita interventiei politistilor atunci raspundeati voi? nu cre. Problema este alta: ineficacitatea ambulantelor care vin peste 20 de minute de la apel.
    0 0
  • a.nastase
    gabori prosti... moare lumea si ei stau degeaba.... si pe astia cu nato lor...
    0 0
  • pt. dorin
    sunt cj. dar am un pct. de lucru in buc., asa ca nu nici o probl. vin des pe acolo.
    0 0
  • Bogdan
    Fuck
    Romania Sucks !! ce bine e sa fii prost si prim-ministru , de aceea toti garcioii din circulatie sunt atenti dupa tine , nu dupa o biata fata care incearca si ea traverseze cum poate in orasul asta nenorocit si plin de soferi tembeli gata sa te calce la tot pasul ca si eu aproape am fost omorat de cateva ori de niste tampiti de-astia , de-asta cred ca ar fi mai bine daca s-ar interzice accesul cu masini in Bucuresti asa mai reducem putin si poluarea , In rest daca sunteti soferi va transmit de pe acum un : BURN IN HELL YOU MOTHER-FUCKERS !!!
    0 0
  • pt adi
    cu placere iti dau nr de tel sa nu ma uiti 0788.804.197
    0 0
  • pt. dorin
    deci esti buc. ok. sapt viitoare ajung pe acolo.
    0 0
  • pt adi
    cu placere te astept
    0 0
  • Unu care da cu tunu
    Daca as fi parinte ...
    ... la fata aia , as da in judecata Politia Rutiera , Tariceanu si coloana , si pe tampita aia cu Audi. Un politist ar trebui sa stie sa acorde primul ajutor la locul accidentului. Coloana oficiala se opreste in aceste cazuri , ma rog ... in lumea civilizata , nu in lumea lui Tariceanu.As da in judecata nu doar pentru bani ... 1 miliard de Euro ci si ca sa fie invatati minte imputitii dracului despre cum trebuie sa reactionezi in asemenea situatii
    0 0
  • DUMNEZEU SA- O ODIHNEASCA
    adita
    Numai in Romania se putea intampla asa ceva!:(ar trebui bagati politistii aia la puscarie si sa nu mai poarte unuiforma aia verde pe ei,in veci!aia-s polististi!?saraca fata!:((si tampita aia cu audi merge cu 70km pe trecere.si sunt sigur ca avea mai mult.la 70km opresti un audi ca doar nu e dacie!rusine politiei romane!dar ce mai conteaza vorbele,cand un suflet bun nu mai e pintre noi!:(pacat!sa-ti fie tarana usoara!
    0 0
  • politisti sau militieni
    in Romania daca esti pieton la kkt cu tine, conduci un audi dar esti proasta de bubui
    0 0
  • fugiti....
    asta nu e tara..este un mare beci.daca era masa' uni politai sunt sigur ca-l baga pe Tariceanu...
    0 0
  • Saraca fata! Poate ca ambulanta ca sa ajunga mai repede trebuia sa treaca pe culoarul facut pt Tariceanu. Si asa, demnitarii romani sunt niste pictate si le trebuie coloana ca ei sunt importanti si nu pot sa stea in aglomeratie ca sunt grabiti... grabiti sa faca ce? nu fac nimic decat sa fure. eu i-as impusca pe toti!Iar politistii astia ar trebui sa stie sa dea primul ajutor dar ce te astepti de la tzarani cu 4 clase, incuiati la minte, roboti X(Hai sa ne trezim la realitate: in Romania nu ai niciun fel de siguranta. Cine are bani nu are probleme ,decat eventual, daca a suparat un smecher mai mare! Incercati sa rezolvati ceva la politie... sa vedeti daca reusiti sau cat va ia ca sa reusiti!
    0 0
  • Nenorociti
    Niste CRETINI, HANDICAPATI, RETARDATI de militieni. Trebuia sa se suie IMBECILUL ALA PE MOTOCICLETA de politie, sa o suie pe fata intr-o masina si SA O DUCA DE URGENTA LA SPITAL iar el, militianul cretin, sa-i deschida drumul. Incredibil ce IMBECILI,
    0 0
  • alexandraB
    Trebuie sa facem ceva!!!
    Nu suntem in stare de nimic.. ne plangem incontinuu dar nu facem nimic, condoleante familiei victimei!!! trebuie sa facem ceva, sa luam masuri impotriva coruptiei.. nu stiu.. poate o greva generala a tuturor romanilor si poate atunci cei de sus ar reactiona cumva.. stiu ca e absurd, dar nu putem sa fim pasivi, sa asteptam un ajutor divin, gandindu-ne ca poate se va schimba ceva in tara asta.. asa ni se duce faima in lume..pacat
    0 0
  • andrei
    din pacate traim in romania....
    0 0
  • sa moara tariceanu
    0 0
  • catalin.d
    primul ajutor
    Ati zis foarte bine unii mai sus. Politistii trebuiau sa dea primul ajutor. Astia ne chestioneaza pe toti soferii la examenul auto cu tot felul de intrebari medicale, ne obliga sa avem trusa de prim ajutor.... nu zic k un sofer ar fi stiut mare lucru pt a o ajuta, dar acei politisti??? dupa mine ei ar fi trebuit sa fie super pregatiti pt a da primul ajutor/ trebuia sa lase masinile ca mergeau si singure (si oricum erau 3) unul din ei putea sa se ocupe de saraca fata. sau macar sa plece cu ea cu masina de politie. cu siguranta ar mai fi avut zile. pacat!
    0 0
  • Stephan
    no fii atent:| sa mor eu ... deci fata aia era in viata, oare militenii p...i nu au facut curs de primu ajutor ? eu cred ca ei tre sa aiba mai mult habar, ei au salariu de milioane bune si numa se plimba cu masina toata ziua , nu le pasa de nimic , cand ii nevoie nu stiti sa faceti ceva dar cand ii vorba de bani imediat dati amenzi fara a scrie procese verbale
    0 0
  • Femei
    Daca nu isi luau femeile carnet, nu era asa aglomerat pe strada. Nu mai stiu cum arata cratita, dar isi iau numai vapoare sa mearga, masinile mici nu le plac. Se sperie in casa de aspirator, dar volanul si consecintle actiunii lor asupra lui nici nu conteaza. Cite ati vazut stind la o intersectie cu ditamai semnul proritae deasupra capului si dau de dreapta. Semnele sunt o nigma pt ele, regulile de asemenea. Vin cu cedeaza si se uita in dreata, sa nu le vezi privirea proasta pe care o afiseaza care vrea sa spuna "Dar ce am facut?". Ar trebui toate reexaminate, sa vedem cite mai ramin cu carnet....Puteti sa imi spuneti MISOGIN, dar ele stiu in sinea lor ca am dreptate. Masina nu este unealta smpla, este au agregat complex, cu multe comenzi si butoane, .....despre care nu au cum sa priceapa cum functionaza... Filmul arata consecita acestor lucruri, si suntsigur ca vorbea la tel sau cine stie ce facea in timpul ala de nu a vazut fata pe trecere. Pacat , ar fi putut fi in viata si acum....Domnezeu sa o ierte
    0 0
  • alexandru
    saraca fata
    sa dea Dumnezeu sa ti se intample si tie aja ...sa mori k un caine...multi mor din cauza jmecherilor k ei au AUDI si Merzane
    0 0
  • catalin buletin
    ratia de prostie
    Io zic sa le aratam zegosilor care pe care, ce plm!!! daca rasism inseamna sa-i urasti pe politicienii romani (ca ei ne conduc tara asta si de la ei e mentalitatea asta a noastra), atunci eu sunt RASIST
    0 0
  • rusine
    sa le fie rusine...politistilor
    0 0
  • floris
    nesimtire
    nu-mi vine sa cred ce oameni incapabili sunt in aceasta tara!!!rusine sa le fie!!!pacat ca a murit fata!!!d-zeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!!!si eu am fost anul trecut martor in bacau la un accident similar si la fel politia era nepasatoare...am vrut cei din jur sa-l ajutam pe baiat si politia nu ne-a lasat,a murit baiatul din cauza lor...rusine politiei si tuturor criminalilor
    0 0
  • O parere
    Doar o Parere: feriti-va!!
    Buna ziua.Am vazut si eu reportajul pe site si.. la minutul 1:17 (1:16) se VEDE FOARTE BINE numarul masinii: B127222 (Masina stationeaza langa scuar, si se mai vede si mai inainte in reportaj, insa numarul nu este la fel de clar).Proprietara maisnii? Masina inchiriata?! Conteaza?! Soferita a lovit o fata. Pe trecerea de pietoni! :(Dumnezeu s-o odihneasca pe tanara lovita..Iar pe restul.. FUGITI/FERITI-VA cand vedeti acea masina cu soferita ei... O zi buna!
    0 0
  • ZERO BARAT
    Imi este frica de politie, desi nu am nici o ACTIVITATE ILEGALA (pt. ca mama m-a invatat sa m-a feresc de prosti), iar pe de alta parte POLITIA din Romania NU IMI CONFERA ABSOLUT DELOC SIGURANTA.
    0 0
  • M U I E POLITIA ROMANA
    CINE DRAQ SUNT BOII AIA DE MILITIENI?TOTI RETARDATII AU CHIPIU SI SCRIE PE EI PULITIA ROMANA!BAAAAA,BOILOR!A MURIT UN OM!BINE A ZIS DOIARU(CALIFORNIA DREAMIN'):FUCK AMERICA!FUCK NATO! AICI E GARA MEA!SI CONCLUZIA ESTE:POLITIA ROMANA E DE UN MARE KKT!!!!Scuze pt limbaj,dar am innebunit cand am vazut asta!
    0 0
  • boraturi
    tariceanu si politistii , o ciurda de jegosi
    0 0
  • traim in romania
    taricianu si totzi din parlament sunt hotzi
    totzi tzaranii au bani si masini scumpe si altzii mor fara sa stie de ce, calcatzi de acestia. normal ca taricianu era mai important ca nu ii mai ieseau banii furatzi de la romani. si oricum gaborii sunt de kkt. cei din parlament sunt hotzi si 60%din romani mori de foame fara ca vitzelu de taricianu sa ia masuri.
    0 0
  • pushcarie sa faca....
    proasta aia cu audi e de vina,cand a vazut ca fata traieste ,trebuia sa o duca la spital ,cu orice risc.....daca-i pasa
    0 0
  • blondu_mm
    NU SE POATE
    nu se poate asa ceva, sa fie trasi la raspundere toti politisti..
    0 0
  • INCHIZITIA
    bai Emile
    aici nu e vb ca a lovit masina lui tariceanu sau din coloana lui....era vb de reac politistilor.......si apropo, daca era basescu si trecea pe acolo, se oprea imediat.....mai tii ce s-a intamplat acum 2 ani la romexpo cand masina in care era in coloana oficiala a accidentat un om ca s-a dat jos la el imediat. chiar daca a facut-o pentru imagine, in cazul fetei asteia, gestul poate o salva. dar sunteti si voi la fel ca ei.....ce s-a intamplat cu ea ar trebui sa ne scoata pe toti in strada ca noi ii platim , muncim pe rupte sa-i platim sa ne lase sa murim. IN STRADA TREBUIA SA FIM !!!!!!!!
    0 0
  • aurelhxx
    rusine
    mi-e rusine ca traiesc in romania asta e ce sa-i faci
    0 0
  • cozappz
    numarul de la Audi?
    B 127222. Asa ca sa tinem minte peste cateva luni sa vedem un NUP. Noroc cu YouTube ca altfel il dadeua astia jos :(
    0 0
  • vai si amar
    in primu si in primu rand,aia cu audi e o toanta cum sa mergi asa cu masina,ea nu stie ca pietonu cand vede trecerea trece fara sa se mai asigure.Doamne feri sa scape cu fata curata asa cv nu e posibil iar despre pulitai ei deabia stiu alfabetu ce sa mai deie prim ajutor,ei stiu sa deie amenzi pt centura si pt chestii cand chiar nu ai ce face dar cand trebui pedepsit pe cineva pt o fapta de genu asta e cu semnu ? is curios ce se va intampla
    0 0
  • amar mai fratilor...
    da...noi nu mai contam...ce naiba,ca doar orasul asta nu ne mai apartine noua,a devenit un loc de intalnire pt "oamenii importanti" ai lumii...ajungi sa mori ca un caine pe asflat,intr un loc care iti este destinat tie,ca pieton...iar cand esti la pamant esti tratat cu spatele de niste concetateni care ar trebui sa reprezinte siguranta...TRIST! dar nu i nimic...sutele de stegulete care au impanzit orasul ar trebui sa ne binedispuna si sa uitam,nu?...
    0 0
  • offff
    Dumnezeu sa o odihneasca!...din pacate lamentarile noastre nu mai au nici o valoare pt. ea...
    0 0
  • cumatru
    3 m
    3 militieni acolo si o motocicleta cu 2 locuri..unul nu cred ca venit cu taxiul - prin urmare era si o masina de politie pe acolo cu care puteau sa duca accidentata in regim de urgenta la spital.Insa pupincurismul care domina toate structurile statului...i-a determinat pe toti cei 3 militieni sa dirijeze traficul pe o strada dreapta :| Strada dreapta !!!! Intr-o intersectie este necesar un politist - in cazuri exceptionale.Pe o strada dreapta NICI UNUL !!! nicidecum 3 !!.Insa trebuia sa dea bine in ochii membrilor din coloana oficiala.Alte cuvinte sunt de prisos.Sper din tot sufletul ca imbecila de la volan sa fie condamnata.
    0 0
  • Bubblegum
    RUSINE !!!
    pacat ca se intampla asemenea lucruri , pleci de acasa, dar nu mai sti dak te mai intorci inapoi, mai avem mult de recuperat , suntem inapoiati. Nu mai stiu ce sa zic , cuvintele nu isi au rostul ... Dumnezeu sa o ierte !
    0 0
  • romania ca romania dar si miticii...
    MITITCI!!! degeaba nu va place, da astia sunteti!
    0 0
  • habori de romania
    dragilor, auditoriu care este ... traim, sunt langa noi, ne supravegeshte, ne sigurantzeza, ii platim ca sa faca asta; la ce sa ne asteptam? iaeste bine si totusi ... tot noi ii alegem, ii platim- si altele... dai dra` de bani pan la urma, dar ie ai nostrii. Si ca sa incep cu sfarsitu ... sunt o apa si un pamant, nascuti si crescuti din vremea lu` impuscatu... sa va reamintesc ce erau ? borfashi luati din pushcarii, introvertiti la partid .. ashtia este .. la ce sa te astepti ? .. dreptate, implicare,\ etc :D .. sa ma auzeshte ala care este .. ca toti ie la fel ...
    0 0
  • elena=o studenta provinciala(a
    re5pect yoyo si restu'
    cred ca in momente ca astea cuvintele noastre sunt de prisos, dar le postam totusi in speranta ca ceva s-ar putea schimba...Au fost persoane pe-aici care au invinuit trecatorii...nu poti sa te duci sa ingenunchezi in fata unui gabor sa-l rogi sa duca fata la spital...eu probabil daca as fi fost acolo, i-as fi dezmembrat aleia minunata masina sa o asez pe biata fata pe ceva care sa semene cu o targa...ca tot vorbea lumea de faptul ca e foarte probabil sa-i faci omului rau daca il misti sau ceva de genu'.Sau putea macar cineva sa stea acolo la capul ei, sa incerce s-o tina constienta si sa o acopere cu ceva ca era destul de frig.Desigur ca sfaturi nu sunt greu de dat...dar eu cred ca se putea face ceva.Macar daca erau 2 barbati...o scoteau pe-aia din masinutza ei si duceau fata aia la spital...nu ca acolo s-ar fi facut mai multe...e greu sa fii student in Bucuresti...mori pe targa intrebandu-te asistenta daca ai carnetul de asigurari de sanatate la tine....oricum s-ar fi stiut clar daca fata aia a murit cu zile.
    0 0
  • ROXANA
    LACRIMI DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA "!
    DE NECREZUT FARA CUVINTE PROBABIL DOMNUL POLITIS NU POATE SA INTELEAGA CA DOAR NU ERA FICA SA SI AI CE A LOVITO PE STUDENTA EU CRED CA VA PLATI AMARNIC IN FATA LUI DUMNEZEU.
    0 0
  • JAvre si atat!!
    0 0
  • marian1
    politisti erau paznici sau de la circulatie
    PROASTA CU AUDI PUTEA S APICE LEGEA LA ART.89-[3] CE SPUNE CA NU COSTITUE INFRACTIUNE FAPTA CONDUCATORULUI D VEHICOL CARE,IN LIPSA ALTOR MIJLOACE DE TRANSPORT EL INSUSI TRANSPORTA PERSOANELE RANITE LA CE MAI APROPIATA UNITATE SANITARA LA CARE DCLARA DATELE PERSONALE DE IDENTITATE SI NUMARUL DE INMATRICULARE DUPA CARE SE INAPOIAZA IMEDIAT LA LOCUL ACCIDNTULUI;DAR PROBABIL NU A VRUT SASI MURDAREASCA BANCHETA MASINI .IAR POLITISTI DACA ERAU DE LA CIRCULATIE IN BAZA ART77-[3]IASI PUTEAU DA ACORDUL PENTRU TRASPORTAREA VICTIMEI LA CEA MAI APROPIATA UNITATE MEDICALA SAU LA PRELUAREA EI DE CATRE SALVARE LA INTALNIREA CU EADA CRED CA NU CUNOSC LEGISLATIE ACESTI [PAZNICI]
    0 0
  • LarryG
    La fel ca la Americani...
    problema se pune un pic altfel...truse + veste am fost obligati sa cumparam ca sa isi faca "x" buzunarele mari...in america este interzis ca politistul sa atinga un ranit!Daca pune mana pe el si omul moare politistul face puscarie!asta inseamna ca in romaniadaca pui mana pe om si moare faci puscarie si platesti si despagubiri toata viata!Medicii de pe ambulanta sunt platiti pentru asa ceva...daca moare cineva ei sunt sscutiti de procese si alte prostii de aceea nu se baga politistii
    0 0
  • oricum ce sa mai...sunt degeaba politistii din Romania...asemenea muraturilor din borcan pe care le scoti atunci cand ai cate o coloana oficiala ceva, ca in rest nu fac nimic.......poate sa iti dea oricine in cap pe strada ca nu se face nimic cu atat mai mult in situatia data in care ei nu au actionat la 2 pasi de victima....Dumnezeu sa o ierte...Pacat !!!
    0 0
  • Greuceanu
    si totusi...
    Am suficiente motive sa ii urasc cu pasiune pe politisti dar, obiectiv vorbind, intr-un asemenea caz nu au cu ce ajuta decat facand ceea ce faceau. Ganditi-va ca: 1. ca salvarea sa poata ajunge, este nevoie ca traficul sa fie fluent. 2. Este un risc enorm si nu este indicat sa misti o persoana accidentata: poate avea coloana fracturata si daca o misti aiurea o poti paraliza. 3. Avand in vedere considerentul de la nr.2 si faptul ca in general politistii au IQ-ul cat numarul de la pantof, daca as fi accidentat nici eu nu as dori sa ma atinga vreun politist... si cred ca nici voi, daca va ganditi mai bine...
    0 0
  • Pe scurt, ce se intampla in Romania=UN MARE CACA
    0 0
  • viata in romania
    politistii chiar nu aveau ce sa-i faca, nu sunt zei, iar vaca aia cu audi ar trebui calcata cu masina ... mai jos cineva spunea..."ce vina are tariceanu?" pai,bai nenica pt tot ce se intampla in tara asta el e vinovat! tu unde traiesti?cumva in cabinetul tariceanu? parerea mea,tariceanu sa se duca dupa studenta cat mai repede.
    0 0
  • alkatraz
    Dumnezeu sa o ierte!
    Inca un suflet nevinovat se stinge din prostia si dezinteresul celor aflati la putere. Tara asta se duce de rapa.. rusine. Lasa ca a fost accident lasa ca a murit saraca fata intrebarea este a ajuns Tariceanu cu bine acasa? sau a intarziat?
    0 0
  • Pasquale
    trebuie sa mai gindim...uneori
    Inainte de toate Dumnezeu s-o odihneasca ! Cel ce a gresit sa plateasca. dar...Toate discutiile duc spre politisti. citi din cei care au vazut scena au analizat situatia reala ? poate citiva din cei atit de numerosi care si-au dat cu parerea fara a clipi. Si-au dat "verdictul" fara a lua in seama (cu riscul de a ma repeta) situatia reala. Politistul era de fata. Si?? Ce putea face in aceasta situatie? Citi din cei de fata au incercat sa faca ceva in afara de a cere explicatii politistilor? Citi? Politistul nu-i si medic. A pleca cu victima la spital la acea ora prin Bucuresti...era cea mai timpita idee pe care au tot spus-o unii in comentarii si pe care ar fi putut s-o faca politistul ( ca el tre' sa acorde primul ajutor, sa dirijeze circulatia, sa raspunda la statie si la intrebarile impertinente puse de trecatori). De ce NIMENI nu a facut nimic ci doar intrebau politistii "de ce nu vine salvarea ?", "de ce nu se acorda primul ajutor ?", etc. Nu ma erijez in aparatorul politistilor, dar situatia de la acea ora impunea comportamentul pe care l-au avut.
    0 0
  • ROMANIA - DE CACAT
    pentru Deea, care zice ca .. citez: "va luati de Politia Romana care intr-adevar e de cacao, dar care in situatia asta nu are mare vina. un om ranit grav nu poate fi miscat din loc decat sub supravegherea unor cadre autorizate."Politistii fac un training de 4 luni de prim ajutor, deci sunt calificati si le sta in atributie sa faca asta (CA DOAR DE AIA SCRIE "SIGURANTA SI INCREDERE" PE EI). Stiu pentru ca am prieteni politisti. In situatia de fata (3 politisti cu 2 masini si o motocicleta) se puteau lipsi de un politist si o masina ca sa o duca pe fata la urgenta (Spitalul Floreasca era la 3 minute de Sos. Kisseleff, mai ales cu girofarul si sirena puse). IN ORICE TARA CIVILIZATA DIN LUME CEEA CE AU FACUT CEI 3 POLITISTI SE NUMESTE CEL PUTIN OMOR DIN CULPA SI SE PEDEPSESTE CU INCHISOARE. POLITISTUL ESTE OBLIGAT PRIN ATRIBUTIILE SALE DE SERVICIU SA TRANSPORTE O PERSOANA RANITA CAT MAI REPEDE LA SPITAL. CRIMINALI .. Iar cretina aia cu Audi ce sa mai zic ... inchisoare!!! Si Tariceanu .. viata oricarui om merita infinit mai mult decat faptul ca intarzia Tariceanu 5 minute la Guvernu' lui peshte
    0 0
  • politisti criminali
    am si eu prieteni politisti si vreau sa va zic ca politistii fac cursuri de prim ajutor si sunt la fel de calificati ca si o asistenta medica .. deci o puteau transporta pe fata pana la urgenta! dar era mai important sa ajunga jegu de tariceanu la timp
    0 0
  • CRISTI
    MILITIA ROMANA
    DUMNEZEULE MARE.CE SE INTAMPLA CU IDIOTII DE MILITIENI.DE CE NU EXISTA DREPTATE IN ROMANIA.OARE AR FI MAI BINE SA NE FACEM SINGURI DREPTATE .CRED CA AR FI MULT MAI BINE.
    0 0
  • larisa
    primul ajutor
    :)) SI CE PRIM AJUTOR SA II ACORDE TRECATORII? SA II DEA CU SPIRT PE RANI? DOAR MEDICUL POATE INTERVENI IN CAZURILE ASTEA GRAVE
    0 0
  • Studenta
    Puteam fi oricare in locul ei.. oricare.. si muream in strada langa oameni calificati sa poata da primul ajutor... sunt de acord ca fluidizarea traficului a ajutat salvarea sa ajunga "mai repede", dar macar un politist se putea rupe din inertia de a da din mana... mori in strada si nu-i pasa nimanui..
    0 0
  • un parinte dezamagit
    o tara care si-a omorat conducatorii
    pacat de aceasta fata, sa o ierte Dumnezeu. in plus aceasta este lumea in care noi ne miscam, iar greseala este a noastra ca nu cerem mai mult autoritatilor, ar trebui ca una din organizatile acelea nonguvernamentale care sunt bune doar sa ne demonstreze ca homosexualitatea este normalitate iar icoanele trebuiesc scoase din scoli sa se autosesizeze sa faca un porces SERIOS, din care sa reiasa ceva, dar asa... noi doar vorbim, ei se duc linisiti acasa, si la un pahar chiar fac si glume pe baza comentarilor din acest website.oameni buni aceasta este o tzara - jungla in care chiar trebuie sa faci tot ce poti sa pentru a trai.la un lucru ar trebui sa meditam, copii nostrii ce or sa faca?
    0 0
  • nuuuuu!!!!!!!!
    dar tu gandesti?
    bai ,,rahatii aia de politisti trebuia sa o transporte imediat la spital,,,,,,,,,,,ce regulamente au de ignora o viata,ei sunt acolo sa ne apere? sunt indignat si extrem de revoltat,furios.....
    0 0
  • TRAIM IN ROMANIA
    DUMNEZEU SA O IERETE SI SA L LASAM PE DUMNEZEU SA JUDECE TOT.CONDOLEANTE FAMILIEI FETEIEL SA HOTARASACA CINE TREBUIE SA PLATEASCA SI CU CE TREBUIE SA PLATEASCA.SI INCA CEVA SA NE FEREASCA DUMNZEU PE TOATA LUMEA DE ORICE RAU.DOAMNE AJUTANE SA FIM SANATOSI.
    0 0
  • nu pot sa cred....
    politaii sunt niste nesimtiti....sa dea domnul sa pateasca cine ceva din familia lor, acelasi lucru ce a patit si fata aia ...rip
    0 0
  • traim in romania
    DUMNEZEU ??? DUMNEZEU A UITAT DE ROMANIA !!! daca niste politisti isi pot bate joc in halul asta de o viata .. in mod sigur Dumnezeu a uitat de romani si de romania. cine stie, i s-o fi facut si lui scarba asa cum mi se face mie acum de romania
    0 0
  • papatoi
    romanii????!!!!!!!!
    ar trbuii sa va mai uitati sila romanii vostrii!om fii noi tigani!dar si voi santeti si mai nenorociti!reci,perversi,lasietc
    0 0
  • a
    Intradevar...Dumnezeu s-o odihneasca! Ea saraca nu ea fost cu nimic de vina, era pe trecerea de pietoni, dar probabil exista o "judecata de apoi"
    0 0
  • rau am ajuns
    oameni buni, ceva mai socant nu am vazut de mult. asa nepasare, dusa pe cea mai inalta culme , nu cred ca se mai poate vedea in alta parte decat in romania. calmitatea cu care vorbea soferita vinovata mi-a dat fiori; toata lumea aia care se uita.... nu se poate.... e ultimul stadiu de nesimtire, inainte nebunie....mi-e rusine ca sunt roman.
    0 0
  • Flavius
    o "alta" intamplare
    Buna seara tuturor romanilor, fie ca sunteti bucuresteni fie ca sunteti "provinciali". Nu inteleg si nu voi intelege niciodata asa-zisa "ura" de care dati dovada unii dintre voi atunci cand sustineti cu atata tarie ca bucuresteanul e mai "breaz" decat provincialul sau invers. Nu vad nicio legatura intre a fi bucurestean sau provincial cu ceea ce s-a intamplat azi si, cu siguranta, ce s-a intamplat si cu alte ocazii, in Bucuresti sau in alta localitate. De asemenea, nu vad absolut nicio legatura intre ce sex avea soferul si modul in care conduce. Cu siguranta ca cei ce "hulesc" atat de mult femeile sofer sunt doar niste frustrati la volan ce se simt "barbati adevarati" doar cand injura un alt sofer si, mai ales, cand soferul injurat e femeie. Din pacate, trebuie sa recunosc ca nu am vazut un oras mai nebun, cu oameni mai nervosi si mai violenti, asa cum e Bucurestiul. Traiesc in acest oras, zilnic merg cu masina si observ toata rautatea si toate "mojiciile" unui numar din ce in ce mai mare de soferi. E orasul pe care il meritam, noi il facem asa si, mai mult ca sigur, atata timp cat incultura va fi promovata din ce in ce mai mult in mass-media, oamenii se vor purta ca atare. Parca zilele trecute vedeam la televizor cum 3 pustoaice de 16 ani o ard cu tigara pe o pustoaica de 12 ani. De ce ne mai mira "mizerile" unora, de ce ne mai mira modul in care se comporta unii dintre noi? Ne miram de ceea ce fac ei, il blamam dar, ajunsi in aceasi situatie, facem la fel. Pacat, suntem un popor incult, un popor "inrait" in toti acesti ani in care oamenii din aceasta tara au avut parte de "conducatorii" pe care ei singuri i-au ales. Si atunci de ce se mai mira unii ca altii il injura pe Tariceanu? De ce o fac? Pt ca el este "guvernul", el ii simbolizeaza pe cei ce au adus tara in situatia asta. Si astfel se creeaza toate aceste discutii. Asa cum si eu am facut. Pana la urma, ceea ce este important, este faptul ca A MURIT UN ALT OM fara ca cei de langa el sa il ajute, fara ca cel ce l-a omorat sa arate nici macar o urma de durere, de remuscare, de compasiune..............de mila macar. Si-a pastrat ochelarii pe nas si si-a pastrat calmul. Acest om - da, ii spun om pt ca multi semeni de-ai nostri sunt la fel - arata de parca lovise cu masina o musca. Atat, nimic mai mult. M-am mirat cand am vazut filmuletul la servici, ma mir in continuare, cum este posibil sa ai o asemenea atitudine? Ai OMORAT UN OM, nu ai lovit o musca. Nu stiu, nu ma pot pronunta in privinta politistilor, daca au actionat cum trebuia sau nu, daca au respectat regulamentele interne ale lor sau nu. Poate doar din simplul motiv ca sunt oameni, poate doar din acest motiv, ar fi trebuit sa se comporte altfel. Oameni buni (hmmm....ce ciudat suna...), nu stiu ce sa mai zic, e o tara de rahat iar oamenii din ea fac mirosul si mai de nesuportat........ Multumesc,
    0 0
  • nelutzu
    gata..
    nici nu mai vreau sa aud de politicieni romani sau fitzosi cu bani mi scarba deja de ei pana peste cap...cat despre politia romana ce sa te astepti de la ei atata pot,cei mai multi habar nu au ce tre sa faca ca politisti..
    0 0
  • cristi
    cine stie
    o penala infecta sper sa moara si ea ca un caine pe marginea strazii asa cum a murit fata aia,traim in romania si imi pare rau pt asta
    0 0
  • CRIMINALI !!!!!
    CU TOTI NISTE CRIMINALI TOTI AR TREBUI TRASI LA RASPUNDERE
    0 0
  • nelutzu
    revin...
    si totusi cum a ajuns televiziunea inaintea ambulantei?trebuia sa intervina macar ei cumva bine ca numa filmau
    0 0
  • Asa ne trebuie
    Fratilor ne meritam soarta deoarece consider ca noi toti suntem vinovati de tot ce ne se intampla,daca am fi uniti nu am fi ajuns aici,noi le permitem nenorocitilor de parlamentari deputati politisti si toti ceilalti sa faca ce vor, stiti foarte bine ca suntem mintiti furati si suportam in fiecare zi toate astea eu zic ca ne meritam soarta pentruca noi permitem sa se intample toate astea,dumenzeu sa o odihneasca pe fata.
    0 0
  • Ori tampiti ori idioti
    Fratilor. scuze, dar eu tot nu inteleg ce cauta saraca fata pe trecerea de pietoni atata timp cat politia dirija circulatia. cretina de soferita trebuie inchisa imediat. daca idiotii aia de militzieni dirijau fata ce cauta pe trecere?Cretinul cu discriminarile lui sa ne lase. nu conteaza de unde esti, ce rasa esti, ca tot om esti. nu meriti sa mori asa.
    0 0
  • Cristina
    tirfa dracu
    asta cu A6 e o tirfa care face sex pe bani,si de aia are ea A6,si pederastul ala de polititst sta ca boul si dirijeaza acolo in loc sa ajute fata,rusine sa va fie majoritatea rominilor,imi pare rau ca fac parte din neam rominesc,mie rusine,pe aia cu A6 bagatio la pirnaie pe viata ca aia merita si pe dobitocul ala de politist sa fie pedepsit oadat cu tirfa aia,ca pe nume nu pot sai zic,a ucis iyubita celui mai bun amic al meu,omoriti trebui toti ca unu care a fost acolo si nu au facut nimic,pederastilor si nesimtitilor,sa nu mai aveti voi parte de viata normala si nu uitati ca greselile voastre se rasfring asupra copiilor vostri,pa nesimtitilor
    0 0
  • ALX CT
    @admin
    [OFF-TOPIC]E dureros faptul de mai sus si sper ca justitia sa isi spuna cuvantul(slabe sanse dar inca visez),inteleg ca ceea ce sa intamplat a starnit o reactie de ura o stare de nervozitate,dar nu e nevoie sa vorbim asa ,re-modificati daca puteti urmatoarele cooment-uri(@ADMIN) ca banuiesc ca mai avem putin bun simt in noi incat sa nu fiM exact ca persoanele vinovate din video (reci,nesimtiti,nepasatori),inteleg ca fiecare isi exprima parerea dar haideti sa fim civilizati sau o sa continuam sa injuram in continuare si sa mai avem pretentiii de genu "i-a uitati-va la alte tari din U.E la ei e altfel EI SE RESPECTA SI SUNT CIVILIZATI la noi e de "kkt",haideti sa incepem cu incetul.[ON-TOPIC]Imi pare rau pt victima si sunt la randul meu student si la varsta asta viata sa iti fie curmata de o pers. inconstienta..dupa care traim o viata cu mult sub standardul decent si avem atatea probleme zi de zi,acuma am ajuns sa fim(pietoni) loviti pe trecere si sa stai sa te mai gandesti ca pers. care curma o viata are foarte multe sanse sa scape fara sa plateasca(in anii ni banii) pt fapta comisa.Va salut si va doresc un viitor mai bun ca de rautate eu unu m-am saturat.
    0 0
  • ss
    idiotii aia care filmau de ce nu acordau primu ajutor ? treaba lor era sa ii filmeze pe politisti nu sa o ajute pe fata...ei cand se intorc trebuie sa aduca filmarea si un subiect tare nu sa incerce sa ii faca ceva fetei...las-o draq sa moara noua ne tre filmarea cam asa cade...va uitati la politisti de parca ar fi fost singurii acolo eroi salvatori
    0 0
  • huuuu
    nu se poate ce nenorociti.....baaaaaa putea sa treaca si BUSH cu tot neamu' lui da' nu sa va uitati cum moare baaaaaa nenorocitilor...ala a trecut iar fata aia a murit....nu se poate asa cv nu aveti inima...mi'e rusine sa spun k sunt roman
    0 0
  • Napoca
    O societate bine pregatita. Nici un om de-acolo nu stia ce sa faca. Fiecare astepta sa faca altul ceva !
    O societate bine pregatita. Nici un om de-acolo nu stia ce sa faca. Fiecare astepta sa faca altul ceva ! Care-i diferenta intre decembrie '89 si intamplarea asta daca ne referim la nepasarea cu care poate muri o fiinta umana ? Incompetenta, prostie, aroganta si lipsa totala a umanitatii. Sunteti fericitii locuitori ai orasului Bucuresti. Puteti muri pe capete acolo ? Credeti ca se va sinchisi vreo cucoana de-aia? Daca studenta era in locul "dobitoacei" aleia ? Daca se oprea naibii coloana aia daca altii nu erau in stare sa faca ceva si se ducea vreunul si ii dadea primul ajutor sau o ducea la spital ? Daca era copilul lu' vreunul din coloana aia in locul studentei? Asta e Romania, Bucurestiul in special, clasa "superioara" de la noi. Va dau o idee (pt cei in masura): furati-i Audi-ul la vaca aia asa sigur ii va parea rau... dupa masina nu dupa studenta. PS : De coloane din astea si garcealai din astia n-am nevoie la nord de Carpati. Macar stati acolo ca sunteti plebea societatii romanesti fara sa va dati seama. O parte din voi sunteti niste creaturi umanoide si atat. Condoleante familiei bietei studente. Asa a fost sa fie. Poate era prea buna pt. lumea asta si a luat-o Dumnezeu la ea.
    0 0
  • durere in suflet
    imi pare rau pentru biata fata, era studenta la fel ca mine , imi pare rau pentru familia ei care sufera cumplit!
    0 0
  • Sfasietor
    Doamne, este terifinat ce s-a intamplat cu biata fata. Dumnezeu sa o odihneasca! Mama mea, din pacate, tot pe trecerea de pietoni a fost omorata... Este sfasietor daca te apuci sa cercetezi ce s-a intamplat cu toti cei care au fost implicati in astfel de accidente. Intr-un minut, pr Kiseleff trec peste o suta de masini. Fata a murit la mai mult de 20 de minute dupa accident... Cazul este cu atat mai grav cu cat prin zona au trecut atatia oameni, in plus incompetenta "organelor" si-a spus cuvantul acum, mai grav ca niciodata. Sincer, imi plange sufletul cand ma gandesc si sunt alaturi de familia si de prietenii bietei fete. Era imposibil ca aia cu Audi sa fi avut "60-70 la ora"...stim cu totii ca aceste masini sunt dotate cu super sisteme de franare. Poate in momentul impactului a avut viteza asta... Indiferenta asta a autoritatilor, in frunte cu imbecilitatea sa, domnul prim ministru, o sa ne afecteze pe toti mai devreme sau mai tarziu. Oameni buni, nu uitati niciodata de cei de langa voi! Cu totii avem nevoie de sprijin in momentele dificile.M-am saturat de atatea cazuri si atata incompetenta care rasare zilnic in orasul asta de toata rusinea. Imi pare sincer rau ca se intampla asa ceva. Dumnezeu sa o odihneasca!
    0 0
  • Vlad - Medic
    Este BINE cum a fost si sa fie si in alte situatii la fel
    Numai idioti pe forumul asta. Dar numai idioti. Multi mama ca suntem in Romania. Din cate am vazut eu, toti pana acum. Nu am vazut decat persoane care critica lipsa de reactie a celor din jur. Problema este ca majoritatea accidentelor sunt prea grave pentru ca cineva necalificat sa intervina. Singura sansa a studentei era un personal calificat si dotat, dar si asa a fost prea grav. 20 min interzierea ambulantei pe traseul acela .. inseamna ca era in zona si a venit URGENT! De ce spun asta? Pentru simplu motiv ca o simpla tragere de umar poate provoca moartea in cazul unui accidentat. Are o fractura si cand il tragi pe ranit - zgarie o artera mai mare si cu asta in cateva secunde - minute - gata a murit! Nimeni nu are targa si sustinator de gat ... plus, cat timp a luat la spital pana cand au reusit sa o ia in primire? Sunt multe de calculat - de vina este acea femeie - mai ales pe trecerea de pietoni!! Mai mult - in conditiile de cod terorist de azi putea sa fie o simulare care sa camufleze un atac terorist care il viza pe Tariceanu. Politistii au procedat corect. Cine ar avea pretentia ca ei sa fi facut altceva sa ridice mana de prost! Mai grav ar fi fost sa blocheze circulatia. In felul acesta AMBULANTA ar fi ajuns cu cel putin alte 20 min intarzire, cel putin. Oameni buni, in caz de accident grav nu va bagati - ca-i omorati pe bietii oameni prin nestiinta voastra. Si cei calificati pot gresi, daramite voi ... Va rog, abtineti-va!!
    0 0
  • djgohones
    of,of,Romania asta
    bai,fratilor...nu stiu unde mai vezi atata dezinteres din partea unor oameni [audi ladies],nu te uiti cine e vinovat sau cine nu e important e ca un om e pe jos...oameni buni...pai sa nu faci nimic? oare ce avea aia in piept...???inima nu in orice caz...pai daca era cel mai mare dusman al meu tot il ajutam...dar cum se zice"mare-i gradina lu' Dumnezeu..."eu i-as da la aia 10 ani pt accident si 10 pt cei 7 ani de acasa...asta e daca nu ne-am nascut in paradis...
    0 0
  • mitici prosti
    bucuresteni prosti...si si mai prosti si politaiidovada k bucurestenii is cei mai tampiti dintre romani
    0 0
  • emilian
    Multe de zis!Da sa incepem cu inceputu! Mai fratilor,era vorba ca studenta a fost lovita PE TRECERE,nu in afara trecerii,deci practic ea oricum a fost miscata...a fost luata de pe carosabil,si mutata...la fel de bine putea fi pusa intre-o masina,bineinteles cu mare grija!!! Plus fazele care tot le ziceti aici cu "ii puteau face mai mult rau decat bine",ii o vorba ca sa-ti ascunzi indiferenta,si faptul ca nu ai facut nimik:sunt student anu 4 la medicina(nu ca ar conta,ci ca sa stiti ca nu vorbesc degeaba,ci totusi,in cunostinta de cauza!),si kiar atunci cand dai primu ajutor,cand faci resuscitarea cardio-respiratorie,in cazu in care e afectata coloana vertebrala(mai exact maduva spinatii),prin simplu fapt ca incerci sa ajuti,poti face rau:deci riscuri exista...si nu ma luati cu "cadrele medicale sunt competente",da asa e,de putut se putea pune victima intr-o masina,ca doar nu te comporti ca si cu o minge de fotbal cu o asemenea persoana accidentata!!! In al doilea rand,daca va uitati atent in filmulet,victima a fost lovita de partea stanga a masinii,deci,oricum ai privi,nu se pune problema ca studenta "s-a aruncat" in fata masinii! Nu mai vorbesc de tonul vocii,atitudinea si indiferenta cu care vorbea nesimtita aia de soferita...incredibil,put si simplu nu pot sa cred!!! Faptu ca nici un politist nu e interesat de victima,e strigator la cer!!! Aaa,si inca ceva,in Bucuresti nu exista ambulanta-elicopter,pt cazurile speciale?si asta cam era un caz special!(daca tot trecea dom` Tariceanu...) Si mai vreau sa zic ceva celui ce zicea sa pana si Dumnezeu a uitat aceasta tara...,din fericire nu-i asa:ia intreaba-te nene TU(cel care ai zis acel lucru,sau TU,cel care citesti aceste randuri),TU cand te-ai gandit ultima data la EL???interesant,nu?EL sa se gandeasca la noi tot timpu,sa ne pazeasca de rele,si noi stim asa de bine sa injuram,sa pacatuim,etc,si apoi sa mai si dam vina pe EL...Frumos din partea noastra:( Numa bine va doresc,si daca nu-i prea mult,unde pot afla mai multe despre acest eveniment?Chiar m-a socat!!! Multumesc:)
    0 0
  • al de sus
    accident
    cand a facut tariceanu accident jumatate din politia capitalei a ajuns la fata locului . acuma ca on om simplu a fost lovit de o vaca politia nici nu sa interesat ce sa intamplat luarar foc politia o data cu tariceanu .
    0 0
  • Ady Grassoo
    DOBITOCI
    Ar cam trebui penalizate "capetele de creta" ....orice militzica face,macar pe hartie, cursuri de prim ajutor....Si,oricum 5% din salariu pt ei e un mizilic....Las ca gasesc vreunul fara centura si acopera pierderile..
    0 0
  • Traim in Romania si asta ne ia tot timpul
    In anul 2002 verisoara mea a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni dupa ce trei masini ii acordasera prioritate de trecere dar un tampit s-a angajat in depasirea celor trei masini exact pe trecerea de pietoni. Avea o masina sport care rula cu peste 100 Km / h (nu are rost sa mai mentionez ca in localitate) iar verisoara mea era o fata care cantarea 45 kg... Va puteti imagina cam ce s-a intamplat cand un bolid cu o asemenea viteza a lovit-o. A mai trait in jur de 4 minute din momentul accidentului. Avea 19 ani, impliniti de 2 saptamani si eram amandoua viitoare studente incepand din toamna. Soferul a scapat... A primit 3 ani cu suspendare, atat a valorat viata verisoarei mele... Ceea ce m-a frapat cu adevarat a fost reactia acelui sofer pe care cu greu il poti numi om... "Asa a vrut ea sa moara, s-a aruncat in fata masinii" (replica pe care a dat-o mamei verisoarei mele!?!?!?) si intrebat fiind de o cunostinta ce a patit cu masina a raspuns (si credeti-ma ca acest raspuns este real, eram de fata) "Am lovit-o pe o proasta si a murit"!!!!!!! Este strigator la cer ceea ce se intampla. Cum poti sa faci asemenea declaratii? Pai...eu daca vreau sa mor lovita de o masina nu-i sar in fata pe trecerea de pietoni unde TEORETIC atentia soferilor ar trebui sa fie marita...Ar trebui...Sunt sofer (femeie la volan)si imi place sa conduc si recunosc ca imi place viteza dar nu sunt iresponsabila si am invatat niste lucruri pe care le respect cu strictete... 1. La trecerea de pietoni (indiferent ca este in oras sau in sat) reduc viteza2. Cand apare o minge in carosabil in 99% din cazuri apare si un copil3. In momentul in care se formeaza in trafic o coloana (in oras sau in afara lui) stau naibii pe fundul meu si nu intru in depasire ca sigur n-or stationa aia de boi sau de tampiti....Dar revin si spun... "Traim in Romania si asta ne ia tot timpul..."
    0 0
  • parca ar fi fost un caine lovit !!! tara fara capataii!
    0 0
  • Nesimtire
    Rusine mare!!! Pacat ca si acest incident va ramane sub tacere! Oameni nesimtit, pardon animale nesimtite! Cred totusi ca si un caine s-ar fi uitat la un alt caine, chiar daca el nu poate face nimi pt sanatatea celuilalt!Dumnezeu sa o odihneasca!
    0 0
  • Traim in Romania si asta ne ia tot timpul
    Revin cu o completare apropo de accidentul in care si-a pierdut viata verisoara mea... O alta replica plina de compasiune a soferului... La un moment dat cineva de la locul accidentului a sugerat soferului sa puna victima in masina si sa o transporte la spital (nu ar fi fost o idee buna si oricum ar fi fost inutil, nu s-ar mai fi putut face nimic, dar ceea ce conteaza e replica soferului)... "Nu pot sa o pun in masina ca imi umplu masina de sange si murdaresc tapiteria"... Mare "OM", mare "CARACTER"!!!
    0 0
  • Adrian
    TARA DE CACAO
    Ar mai trebuii sa ne miram de ce se-ntampla in tara asta ? Eu zic ca nu si totusi o facem ptr ca suntem oameni normali OLIGOFRENII si RETARDATII sunt liberi si fac ce vor mai ales astia care sunt la putere. LUATI SI IMPUSCATI PE STADIOANE ASTA-I SG SOLUTIE
    0 0
  • Ar trebui sa le moara si lor cate un copil sa vada cum este
    0 0
  • Hunter
    RIP
    Pana nu vine salvarea nu poti sa muti un om grav ranit de la locul accodentului! ca poti sa il omori cu mana ta, ii rupi gatu sau cine stie ce hemoragie interna mai face, sau ce se intampla. poti doar sa il supraveghezi. nu puteau face mare lucru politistii dar trebuiau sa se implice mai mult cumva..oricum salvarea 112 sucks..maicamea a fost odata intr-o stare grava si a venit salvarea dupa 3 ore frateeee, dadeam telefon non stop si vaca grasa de dispecera..mdeah urgentam urgentam, ai rabdare ! iar PULS-u sau BGS-u in max 10 sunt acolo! sa-i fie tzarana usoara
    0 0
  • porcii coabiteaza cu scroafa...
    0 0
  • Hunter
    ..
    in max 10 minute ma refeream
    0 0
  • si... cand te gandesti ca-i platim sa ne omoare incet incet cu o crasa nesimtire.hai sa nu mai platim nici taxe nici impozite.hai s-i ignoram si noi cum fac ei, de la porcii in echipamentul platit de noi pana la nesimtitii din limuzine care ne FURA fara remuscari.PANA CAND?????L-am impuscat pe ceausescu sa ne excrocheze porcii!!!!
    0 0
  • Bc_58_COK
    Is curios
    Cum ar fi reactionat oare politia daca atunci ar fi fost lovit un om "important" in stat. Daca ar fi fost lovit in locul fetei Basescu spre exemplu? Tot la fel reactionau?
    0 0
  • Criminali
    Pai politia nu are un minim de pregatire pt.acordarea primului ajutor,asa cum si noi am invatat in scoala generala!Daca avea limba inghitita si nu putea sa respire?Cand au venit cei de la salvare au intubato imediat!Poate respira sacadat din cauza ca avea caile repirtorii obturate si incerca sa respire!Putea macar sa se uite la accidentata!
    0 0
  • Natalia
    Condoleante familiei.
    Traim intr-o tara de rahat,toate aceste comentarii nu sunt palavre,nu trebuie sa ramanem indiferenti pentru ca din cate ati vazut indiferenta ucide!Toti cei care au fost prezenti si nu au facut nimic trebuie aspru pedepsiti,doar asa aceasta tragedie nu o sa se mai repete!Despre'masca'aia cu Audi sa nu creada ca daca scapa de pedeapsa cu inchisoarea e cazul incheiat:pe politisti o sa-i mituiesti tu cu bani dar pe Dumnezeu n-o sa-ti mearga,o sa platesti cu varf si indesat pentru murdaria din tine si curata n-o sa reusesti sa ajungi cu toti banii tai murdari!Sa ne fereasca Dumnezeu de prosti!
    0 0
  • vaca aia de la volan ar trebui omorata,se comporta de parca ar fi dat peste un caine nu peste un om...RIP!!!!
    0 0
  • tara mare si frumoasa
    ce oameni mai, da in fine asta e tara noastra frumoasa, dc nu putea macar un ofiter sa stea langa fata??? imposibil sa lasi o viata pierand asa de usor, daca era un demnitar sigur venea si armata. Si sa nu mai vorbim de proasta cu Audi, deci toti tampitii, idiotii si talharii din tara asta au audi, bmw si mercedes, deja mii greata de ei cred ca daca as avea bani nu mi-as lua niciuna, si pe langa asta mai merg si ca prostii toti se cred schumacher si napoleaon. Asta e tara mare si frumoase cu milioane de cretini, cu militieni cu 4 clase si ii mai felicit si pe cei de la ambulanta pt promptitudinea lor.
    0 0
  • oripilare
    DUMNEZEU sa o ierte pe acea fetita nevinovata. avem o tara de toata isprava.iar acei "politisti"cred ca ar trebui sa se duca si sa-si dea demisia.locul lor nu este acolo,sunt in slujba cetateanului,noi ii platim ca sa ne apere,iar ei ne trateaza intotdeauna cu nepasare.Pacat,mare pacat ca a trebuit sa mai moara cineva ca sa ne amintim ca traim intro tara de toata............
    0 0
  • oameni prosti
    bai frate ce oameni prosti faceam ceva pe coloana aia si ma duceam sa salvez fata :|:|:|ce mai cauta aia pe acolo :|condoleate familiei .sa se dea amenda politistilor sa se faca dreptate...NE FACETI TARE DE RUSINE :|:|:|
    0 0
  • Bc_58_COK
    pentru gege
    Sa se dea amenda politistilor? Prea putin, ies cu radarul in drum, iau 2-3 spagi si si-au platit amenda. Sa fie dati afara din politie!
    0 0
  • crima
    Doar au avut vinovatu ,si sunt acoperiti .Dar primul ajutor pe care erau obligati sa il acorde unde este,nenorociti sunt toti care au trecut prin zona si nu au acordat primul ajutor ca puteau salva viata tinerei.
    0 0
  • traim intr-o tzara de kkt unde e mai important sa dai bine ( cu limba ) in fatza strainilor care ne sug sangele. Halal conducere, astia ne conduc pe noi. Guvernul trebuie schimbat cu mitraliera. Asta merita toti. POLITICIENII , MILITISTII , si soferitza aia de kkt.
    0 0
  • fata era din rep.moldova,era prietena si colega mea de liceu era un copil tandru si nevinovat,dumnezeu sa o ierte si sa ii ierte pe acesti oameni fara inima ce au frant un destin.te iubin tania!
    0 0
  • Am fost in zona accidentului cu 2-3 minute dupa ce s-a intimplat, veneam din sensul celalalt. Grozaznica privelistea, dar clasic romaneasca. Militianul statea cu spatele la saraca fata (cu singele iesindu-i pe gura,aruncata pe scuar) si dirija calm circulatia iar idioata aia cu Audi vorbea la telefon extrem de linistita. Nici macar nu au acoperit victima cu ceva (haina, vesta ,etc). Zacea acolo, intre oameni mult prea importanti sau ignoranti. Ginditi-va bine: oricare dintre noi sau rudele/prietenii nostri putea sa fie acolo, in locul studentei aceleia. A lua viata cuiva in accidente de masina devine un fapt banal in Romania, deja nu mai ne trezeste nicio frica. Incotro, domnilor cu legea pe masa ?
    0 0
  • bibiadi
    de la adi
    si eu am avut un accident asemanator dar nu am reactionat asa !! am luat femeia in bratze si am fugit la urgenta cu ea si masina am lasato pe calea victoriei ! asa ca asta idioata nu am mai vazut !
    0 0
  • ce conteaza ???
    incredibil..dar adevarat !!!
    Politia romana am inceput sa o sfidez de mai multicel timp,asa ca ori de cate ori sunt oprit de cate un "cap de creta",si mi se cer actele il sfidez pe cat posibil si ii spun nonsalant:NU AM ACTELE LA MINE !Se enerveaza ingrozitor de tare dar eu am o satisfactie a naibii si sincer,ma "pipi" pe ea de amenda pt lipsa actelor.Oricum NU le platesc,NU merita efortul asta.Mai nasol,si nu vreau sa ma abat de la subiect,mai rau este in Bulgaria si pe aceasta cale doresc ca va informez pe toti cei care aveti drum prin BG..FERITI-VA pe cat posibil de inapoiatii lor cu unforma.Am fost efectiv fugarit de 2 echipaje sapt trecuta pt ca depasisem viteza(pe un tronson de drum cu llimita 40 km/h) sa zic ca am rulat cu 50,max. 55km/h.Odata oprit,4 c"capatanosi";fiti atenti exprimare de 2 lei:"Drive license..drive license..passport".Nu am vrut sa le dau actele ca auzisem ca sunt periculosi,asa ca am incercat si eu:"Ce-am facut bai nene?(o tineau pe a lor).Vazand ca n-am succes intreb:"Do you speak english?",la care unul dintre ei:"Yes,of course".Auzind asa,zic taci ca-i bine,cel putin ne putem intelege.Sunt licentiat in jurnalism si stiu si eu cat de cat fara sa par lipsit de modestie sa vb si eu minim2 limbi straine cursiv.NU am apucat sa rostesc 2 fraze mai coerent ca deja s-au simtit depasiti de situatie si probabil ofensati,m-au inconjurat si ridicand tonul la mine,m-am vazit nevoit sa scot actele(acte,de altfel cu totul in regula).Ca sa nu mai lungesc si imi cer scuze pt paralela pe care am facut-o,intrun final am "dat spaga" 30 E,ca sa nu raman fara permis.Sa nu mai zic ca,mi s-au cerut de la obraz 80 E.Dureros,dar sincer,m-am temut in fiecare clipa pt viata mea fiindca stiu ca oricand te pot impusca,ii doare fix in pix,mai ales ca vb aceea esti roman :).Revenind la imaginile cu adevarat socante,scurt si la obiect:ce-i detestam eu pe gabori pana acum,insa dupa imaginile de mai sus,pffoooaii de capul meu,nici nu vreau sa ma gandesc cu cat dispret ii voi trata de aici incolo si plus de asta,ei sunt niste sclavi,niste slugi ai unor incompetenti,niste putori din partidele romane,a se citi "romane",fara a din a.Salvarea:am avut nevoie de o ambulanta,pt o amica(atac de panica,au ajuns in fix 50 min).Concluzionand:POLITIA-0 barat;SALVAREA:decat sa apelezi la salvare mai bine zici Tatal Nostru si,aaaa,uitasem de nenorocita cu "4 inele":se incadreaza perfect la ucidere din culpa.Sincer nu sunt un fan al dreptului civil,asa ca nu stiu cum va plati pt o asemenea fapta.Deci,as vrea sa reveniti va rog,si nu cred ca sunt siingurul care doreste chestia asta,sa reveniti cu un articol,in care sa relatati faptul ca nenorocita are dosar penal si ca,isi va petrece urmatorii ani in spatele gratiilor.Insa,din pacate si cu o amaraciune in suflet tb sa o spun;publicarea unui astfel de articol NU va aparea NICIODATA,fiindca nenorocita NU va ajunge NICIODATA in inchisoare.PACAT si DUMNEZEU S-O IERTE PE TANARA !!!
    0 0
  • animale.....
    sper ca nenorocita aia cu audi sa ia cel putin 20 d ani d inkisoare ......politisti nenorociti
    0 0
  • de chisinau
    bietii parinti si prietenii alaturati
    eu o unica tara unde se afla cele mai multe accidente crime diferite,violuri,diferite incendii_astai ROMINIA ca si cind sa prabusit asupra tarii un blestem!!!! sai fie tarina usoara acestei fete pe care nu o stiu dar stiu ce inseamna sa pierzi persoana iubita persoana pe care o inconjurau numai prieteni parintii desigur si toate rudele(eu cred ca o socoteau ca o printesa)pai ce sa facem astai viata!!!!!!!!! dar pentru audili cela ii doresc sa steie in inchisoare toata viata cit mai are de trait,ea nu merita sa traiasca pe acest pamint,as vrea sa se puna ea in locul la acei parinti sa aiba o fata ca o floare si sa io ucida cineva ca ea(idioata)nam cuvinte sa spun,imi pare foarte rau pentru aceasta fata,codoleantele mele parintilor si iubitului ei care e in disperare si inteleg acest lucru,dar de menti nici nu mai zic ca ei sunt cei mai de vina ca nu iau dat ajutor eu ii scuip pe acesti menti fara suflet,miau dat lacrimi cind mia zis de aceasta tragedie!rominia este blestemata altceva nu pot spune! vreau sa se fac dreptate pentru acea fata! sai inchida pe vinovatii si sai manince soarecii in inchisoare!!!
    0 0
  • Idioti
    labari
    Cand ii vezi ce au facut sincer imi vine sa-i bag si pe ei in celula iar vaca aia cu audi sper sa moara la fel!
    0 0
  • bebita
    PROSTIA EEEE MAREEE
    Cum de au toti prostii carnet, care habar n-au pe unde merg, si pe care ii interezeaza doar ce muzica au in masina, pe cine sa mai sune la telefon, etc... pe dat din cur, pe zambit frumos...Asta-i lumea in care traim si e rau faptul ca pe langa prosti exista si muuulta indiferenta!DOARE TARE.
    0 0
  • no name
    apropo
    ma dragilor : Dumnezeu s-o ierte ! e o tragedie adevarat, dar nu politistii au omorat-o , ci acea femeie nenorocita si fara talent la soferie , fapt pt care trebuie sa plateasca ! TREBUIE SA ISI ISPASEASCA PEDEAPSA ! daca nu abia atunci sunt de vina politistii . Asta e treaba lor . Si vina lor ar fi daca nu au anuntat salvarea . sa nu incurcam lucrurile : care dintre voi ati vrea sa va acorde primul ajutor politia ? vreti sa ne operam la politie ? Cu totii avem partea noastra de vina ca romania e asa cum e , nu ne implicam suficient ! Ba chiar am facut un hobby din a cauta vinovati .Noi nu prea mai suntem romani adica nu prea mai suntem umani . ar mai fi multe de spus dar nu ajuta la nimic ...Odihneascase-n pace !
    0 0
  • judge dredd
    CITITI !!!
    Pentru majoritatea care au scris comentarii aici, la acest subiect, nu pot sa nu remarc subiectivismul. Domnilor, presupun ca aveti permis de conducere, "oare?", mai cititi un pic la regulile de prim ajutor, si vedeti si dumneavoastra in ce cazuri se acorda primul ajutor, cand poti sa faci ceva si cand nu. Sincer, mie-mi pare rau pentru acea fata si Dumnezeu sa o ierte, dar fiti obiectivi, nu luati totul asa cum scrie presa, caci prea exagereaza...macar ei o fac pe bani, pentru senzatie, sa dea bine la cei care imediat "pun botul", daca ma pot exprima asa. Nu sunt de acord nici cu comportamentul politistilor, dar nu aveau ce sa faca, nu le iau partea, dar va intreb: Ce a-ti fi facut dumneavoastra? Fiti obiectivi, asta ne face sa ne mancam intre noi romanii, politicienii dau in cei mai slabi....si zic "iata exemple". Trezitiva-ti!!!
    0 0
  • nefely
    pacat..un suflet a ajuns prea devreme in ceruri...
    pt.toti cei care au comentat faptul ca la volan se afla o femeie...sunteti complexati..putea fi le fel de bine un barbat sau un travestit...oare asta conteaza?Am vazut si unii barbati ce"tari"sunt in trafic,iar majoritatea accidentelor sunt provocate de ei.Femeia care a lovit fata clar a fost neatenta si pt pacatul ei ar trebui sa plateasca scump..ani multi de inchisoare si candva in viata asta sa simta pe pielea ei ce parintii fetei..si asta nu neaparat pt ca a lovit-o ci pt atitudinea ei calma si indiferenta de dupa accindent..n-a varsat o lacrima.Un om cu suflet si cu constiinta ar fi urlat de durere si ar fi jelit langa victima aceea.Nenorocita tocmai curmase o viata de om..in postul mare al Sf Paste.Cat despre politisti..toti cred ca stim ce vant bate in capatzanile lor goale..erau setati oamenii sa-i faca partie lui tariceanu..putea avea loc langa ei un masacru ca tot nu interveneau.Ei stiu doar sa dea amenzi,sa intinda mana dupa spaga,sa-si terorizeze vecinii din bloc si de pe strada cu reguli inventate de ei..si toti la un loc nu valoareaza cat sufletul fetei care s-a pierdutdatorita prostiei natiunii in care traim...DUMNEZEU s-o odihneasca..sa ne rugam pentru pacea ei...
    0 0
  • ...
    Daca voi considerati ca politistii au vreo vina, atunci si ziaristii au aceeasi vina... in loc sa faca ceva daca tot era ceva de facut de catre neptofesionisti, atunci trebuia sa intervina si cameramanul in loc sa filmeze senzationalul...
    0 0
  • Masina a fost mutata
    A remarcat cineva ca masina a fost mutata de la locul acidentului? In fata politistilor, dupa cum se vede in inagini, cu acordul lor, dac anu chiar la cererea lor.Asta inainte de a se face masuratorile legale.Care masuratori intotdeauna se efectueaza cu circulatia inchisa.
    0 0
  • aiurea
    Vb aiurea ca nu i s-a acordat primul ajutor...daca vezi un om cu o zgaraietura il pansezi,dar daca se zbate sa moara se aduna toti si se uita dar nu fac nimic , se agita degeaba si mai tarziu trag concluziile , gasesc vinovatii, fumeza o tigara si din cand in cand ii mai trece cate un fior si mai scapa un,,Dumnezeu s-o ierte" dupa care si o injuratura...
    0 0
  • Megalodon
    TARA-N CARE TRAIM!!!!
    Nu obisnuiesc sa injur in comenturi pe net , dar ......acum pot spune ca: (...).....am o Dacia 1310 L , daca vad Audi-ul pe strada, ma infig in el...ca nu sunt interesat ca am un vecin prost si ignorant, dar sunt interesat de tariceanu, basescu, vadim , gigi becali,felix,ETC ETC..Tiganii si politicienii....asta a ramas din ROMANIA!!!
    0 0
  • freaka
    MORTII lor de jigodii-moarte lor
    am vazut atat de multe in tara asta incat nimic nu ma mai surprinde....ce pot sa zic , nu-mi doresc decat sa le zboare capu teroristii la summitul asta , zdrentelor astora
    0 0
  • ciprian bacau
    ****shi daca opreau politzishtii circulatzia in zona mai traia fata???????????****shi daca opreau politzistii circulatzia in zona nu se creau blocaje din cauza lor?????????****politzishtii aia nu-s doctori sa dea primul ajutor daca nishca victima de acolo shi veneau aia de la ambulantza cine a mishcat victima????politzistul****oricum o datzi tot el e vinovat****atzi vazut vreodata ce inseamna munca unui politzist pe dinauntrul uniformei?
    0 0
  • pt presa
    nu lasati acest caz fara pedeapsa fiecarui politist si a soferitei ......domnilor politisti ce scrie in legislatie in cazul unui accident ??????
    0 0
  • m
    sa moara toti politicenii din romania sa cada bomba atomica pe tara asta rusine sclavilor
    0 0
  • tunsoi dorin
    fiecare popor are tara pe care o merita
    nu s-a gandit nimeni ca poate imaginile sunt trunchiate?poate au incercat sa ii ofere primul ajutor, nu au avut ce face...s-au intors la treburile lor....nu le iau apararea, dar ASTA SE VA SPUNE. ma intriga ca niciun trecator nu i-a oferit primul ajutor,dar mai multi au sarit cu gura la politisti.e trist....cat despre 25 ani parnaie....sa fin seriosi....imi amintesc fara niciun efort de teo peter, de sotia lui paunescu....cati ani de parnaie??nu era nevoie de 3 politisti pentru directionarea traficului....sigur ca vor primi, probabil, mustrare scrisa si -10% din salar....insignifiant
    0 0
  • tomita
    militieni inculti
    nu pot sa ced asa ceva. politistii astia trebuie acuzati si ei de moartea fetei. cum sa zica ala ma ca e politis nu salvare???? el asigura coloana lu rahatu ala de premier si fata moare langa el. poate fata aia ar fi inventat un remediu pt cancer sau dzeu stie ce. avea mai multe posibilitati in viata decat un nenorocit si coloana lui. nu conteaza ce nenorocit. familia fetei a trebui sa se duca in panzele albe cu razbunarea. si aia cu audi o cred ca nu a facut fata la toate comenzile ce i se dadeau (deh femeie la volan) dar de vina sunt politistii care NU si-au facut treaba, si erau si indiferenti pe deasupra
    0 0
  • Livianu
    huuuu
    huuuu....politzia....cei mai projti...huuuuu
    0 0
  • stefam
    legea si romanii
    mai frati romani, am si eu o intrebare pentru voi. aveti careva idee de ce se intampla cand trece o coloana oficiala sau se pregateste sa treaca una? va spun eu in mare: tot ce misca tre sa stea pana trece "smecheru' " " oficialu' " sau cine mama are nevoie de cordon liber si prin urmare nu se poate circula decat in sens paralel cu coloana doar mai rar perpendicular (adica fara nici o ofensa pentru cei ce sunt impotriva acestei idei -- cercetati va rog asta si in manualele de circulatie si in lege -- dar consider ca atunci cand se trece strada mai ales intr-un oras de provincie ca bucurestiul este bine sa te asiguri din toate partile si dupa aceea sa faci pasul si sa trei starda.). pe langa asta in genere toti indiferent de zona locativa a romaniei atunci cand pot sa ambaleze motorul fiind "ajutati" de vre-o coloana, ambulanta, sau orice alt autovehicul oficial nu prea pregeta sa o faca si inca de multe ori incurcand pe alti parteneri de trafic doar ca ei sunt mai "smecheri" sau "mai rapizi". PPS: bat romania si europa cu automobilul in lung si in lat si cred ca soferi mai indisciplinati ca la noi nu am vazut nicaieri (indisciplinati in trafic si nu accidental ci la gramada -- se mai intampla si afara dar sunt amenzile si educatia care ii retine --.acum sa revin la accident. cat din cei care isi dau cu parerea si tot injura si spurca atat spectrul oficial cat si cel politienesc au cursuri de prim ajutor terminate? cati ar fi sarit sa faca ceva REAL nu dat din gura si comentat? ce poti face in cazul in care are coloana fisurata, rupta sau alte alea ??? sa ii pui mansonul de respiratie ??? sau daca are hemragie interna sistomacul "muci" sa o sui in masina proprie? SCUZE DAR SUNTETI INAPOIATI MAI OAMENI BUNI. reveniti-va!!! nu se fac chestii din astea ... asta o spun din experienta proprie si sincer asteptam cu nerabdare smurd-ul sau salvarea la multele accidente la care am fost martor dar nu m-am atins de victime mai ales pt ca in majoritatea cazurilor erau ranite grav sau in coma deja (numai unii cu experienta pot sa o faca si de obicei cei acreditati sa o faca intrucat eu imi pot dac cu parerea dar unul care este la urgente stie din sute sau mii de cazuri exact de ce sa se apuce), ulterior am ajutat la descarcerare sau transportul victimelor si de multe ori chiar ma implicasi in reanimarea lor DAR NUMAI CU ACCEPTUL CADRULUI DE LA SALVARE SAU SMURD. revenind iarasi: consider ca in cazul de fata fata ce tranversa nu a cunoscut cele 2 reguli de baza ale trecerii pe o cale pietonala: sa se asigura din toate partile si sa caste ochii atunci cand trece strada ce este pregatita pentru trecerea unei coloane oficiale (coloana ce nu ia in calcul pietonii intrucat trebuie sa ruleze cu viteze mari). pacat ca asta a costat-o imens. nu dau dretate nici celor ce invinovatesc soferita intrucat in primele ore exista acel "soc de accident" ce se manifesta de la caz la caz unii fiind chiar ei insisi in urma imensului consum nervos victime (infarct, soc psihic, etc) iar altii realizeaza dupa 3-5 ore ce se intampla cu ei (intrebati cadre medicale cu experienta in serviciul de urgenta.un ultim mesaj. FITI DEMNI SI ATENTI. (demni petru ca fara acest mic avantaj suntem nimic, atenti pt ca se poate ca undeva in timp sa fim in aceleasi circumstante fara ca sa dorim asta sau poate voit.epilog:ne spurcam conducatorii pentru ca am fost prosti si i-am ales, ne injosim autoritatile cu toate ca noi le permitem sa fie asa corupand-ui si facandu-i neoameni, dam vina pe toti numai pe noi nu cu toate ca SUNTEM SINGURII VINOVATI DE CEEA CE SE INTAMPLA IN JURUL NOSTRU. insusi Dumnezeu ne lasa in pace intrucat nu vrem sa ascultam de autoritati, nu ne intereseaza de binele aproapelui, suntem interesati doar de egoul nostru si sa ne fie noua cat mai bine fara sa constientizam ca suntem o infima parte a unui mare puzzle.ROMANI TREZITI-VA !!!
    0 0
  • Codul Rutier De GEABA
    Trebuia ca vaca aia ce a lovit-o sa o urce in masina si sa o duca la cel mai apropiat spital in felul acesta nu se pierdea timpul!
    0 0
  • Danutzky
    ratatooooooooooo
    TE OMOR DACA TE PRIND PE STRADA!
    0 0
  • comentariu
    Adevarul este ca Bucurestiul este o gloata de tzarani, toti provincialii s-au aciuat aici. si astia ajung sa-si ia "bemve fratee'" si audi. soferitza aia sa se duca la rahova...pacat ca bucurestiul a devenit doar o adunatura de provinciali si de tzarani....ramaneti acolo la porci frate ca distrugeti toata tara oricum cu taranismul vostru. cat despre militie acelasi lucru : majoritatea sunt tarani provinciali getbeget :)) deci tot acolo ajungem...vai de voi romanilor
    0 0
  • FLORIN
    Doamne fereste!!!...:|
    0 0
  • geluparalelu
    sper sa crepe
    ratati la costum pusi in fruntea tarii...spuneti de noi,pustanii de 15 ani k suntem inconstienti...da voi ihabar n'aveti ca o viata nu se cumpara...daca nu va iese nimic noi nu contam...muriti ba !
    0 0
  • Bogdan TM
    Iti vine sa tragi apa dupa tara asta!
    Iti vine sa tragi apa dupa tara asta...ca incepe sa miroase de la atata prostie si nesimtire!Era vorba de viata unui om si "militienii" dirijau! Oricare conducator care nu acorda primul-ajutor era cercetat...dar ei reprezinta statul...STATUL DE POMANA,si organul ca statul,nu cred!!! Ar trebui dati afara, iar nesimtita aia inchisa! Cu cat circula? 60-70 km/h???In legatura cu postul legat de "provinciali"...ar trebui sa vina si in "provincie" d-l respectiv, sa cunoasca totusi civilizatia...Bucurestiul are statut de capitala doar pe harta, in rest Caragiale e valabil si azi, miticismul si nesimtirea primeaza! Si pe noi, "provincialii", ne acuza de autonomism! Da, suntem autonomisti! Restul tarii sa se separe de Bucuresti, care ar disparea fara banii nostri in 2 ani!Am deviat de la subiect, dar prea ne considera bucurestiul inferiori! (P.S.: Stiu ca este substantiv propriu si se scrie cu majuscula, dar asta e aprecierea de care se bucura capitala in BANAT - TERRA NOSTRA!)
    0 0
  • Nenorocita aia, snoaba si imputita aia de a dat peste fata, face puscarie ca a omorat un om pe trecerea de pietoni?
    0 0
  • un roman din Spania scarbit de
    fata ucisa
    militieni si politicieni de C,inclusiv serviciul de ambulanta
    0 0
  • sanesuga
    MILITIAAAAAAAAAAA nu v-ati schimbat deloc...capete de cretaaaaaaa MILITIAAAAAAA
    0 0
  • militieni
    pt vaca aia legea nu scrie limita de viteza in localitate 50km/h? Ea zice cat poti avea 60-70 la ora?Verdictul...A6 nevinovata[criminala}
    0 0
  • tot "EU"
    bucuresteni idioti
    ce tot da-ti mnai vina pe provinciali ca au umplut bucurestiul????asta sa fie cauza accidentului???singuri va-ti distrus Bucuresti-ul!!defapt cam toti sunte-ti niste distrusi!!!cat despre politzistii aia eu cred ca am basca aia alba in cap de pe vremea cand le-a cazut in lapte ca au fost ciobani!!la puscarie cu ei si cu aia cu AUDI A6!!!sunteti un pericol public!!!fa!!!...tu aia cu AUDI daca ai copii sa stii ca eu ti calc pe trecere sa treci si tu prin ce trec acum parintii fetei pe care ai omorat-o!!Dumnezeu sa o ierte!!!poate si pe tine ca bine nu ai sa ajungi!!!bye bye!!tzara de kkt
    0 0
  • Incredibil
    Nu prea am vazut cazul acesta mediatizat.Oare de ce?De regula se tipa 3-4luni din ora in ora la orice post de stiri,iar partTV(proTV) fac din kkt bici si de fapt fata era vinovata!!Ce tara de maimutoi!!
    0 0
  • politai=taran cu 4 clase
    degeaba ii acuzati pe politaii aia distrusi ca nu au reactionat cu nimic,ei saracii chiar nu stiu ce sa faca deoarece fac doar ce stiu...sa fluiere...sunt o tara condusa de niste idioti si imbecili ahtiati dupa faima si bani si suntem aparati de niste politai prosti...asta este,mai bine fugim toti in tari straine ca poate acolo suntem mai respectati...noi si neamul nostru de pupincuristi
    0 0
  • incredibil......
    Eu ce sa mai zic, am ajuns de rasul curului....ar trebuii impuscati cu totii.....in frunte cu toti demnitarii si parlamentarii....au dus tara asta de rapa.....Domnilor, legile sunt pentru cei slabi nu pentru cei cu functii si bani...
    0 0
  • mariusica
    rusine!!!!
    va si amar de tara asta...mori pe strada si nu te baga nimeni in seama, mai important era kktu ala decat fata aia care murea acolo?asta e politia romana cand calci pe bec iti iau si pielea de pe tine dar cand ai probleme iti intorc spatele. " Ce vrei sa fac, am chemat salvarea, eu nu sunt salvare" . Sa te duci dreq aia sa faci tu cu mta si cu neamu tau de cretini...
    0 0
  • nu se poate asa ceva
    Cum au putut sa stea asa nepasatori? Nu se poate! Toti au fost nepasatori, inclusiv oamenii de pe strada (cel putin asa mi s-a parut). Oricine putea sa sune la '112' si sa anunte accidentul grav. Salvarea a fost chemata tarziu, a venit tarziu, iar biata fata nu a mai avut nici o sansa in situatia asta. Sunt sigura ca Tariceanu nu s-ar fi suparat daca coloana oficiala ar fi intampinat ceva probleme in trafic, dat fiind ca motivul era f. serios: o tanara accidentata grav. Erau destui polististi acolo, unul dintre ei se putea ocupa de fata. Eu cred ca se rezolva problema circulatiei si cu un singur politist. In fine, nu vreau sa fiu subiectiva, daca nu am inteles bine sau am interpretat gresit datele problemei (din lipsa de informatii etc.), sa-mi fie cu iertare! Dumnezeu s-o ierte pe copila! Cine trebuie sa plateasca, va plati cu siguranta!
    0 0
  • adaugire comentariu anterior
    Am vazut, totusi, ca politistii au chemat repede salvarea, care a venit in 6 minute. Faptul ca si-au vazut de treaba, ocupandu-se de dirijarea circulatiei, nu cred ca ii acuza. Intr-adevar, nepasarea lor (poate aparenta) mi se pare de condamnat, dar nu stiu ce sa zic. Nu sunt in masura sa judec pe nimeni, nici macar pe femeia care a facut accidentul. E o pedeapsa f. mare pt. ea. Biata copila, care avea o viata inainte s-a dus. Viata e, din pacate, atat de fragila, ca nu mai tb. sa ne pierdem timpul urand, mintind, comparandu-ne permanent cu altii pt. competitie, alergand disperati dupa tot felul de lucruri trecatoare.
    0 0
  • sa nu exageram
    Dumnezeu sa o ierte, dar hai sa nu exageram. Politistii au chemat salvarea, nu aveau voie sa iasa din post? De ce nu a dus-o televiziunea la spital daca erau asa de smecheri?
    0 0
  • tara de doi bani
    mai mediatizat a fost accidentul "in lant" produs de Base in care nimeni nu a patit nimic decat acest accident in care a murit o tanara pe trecere de pietoni...ce sa zic mi-e scarba ca sunt romanca...
    0 0
  • bogdan
    lamuriri
    sa lamurim cateva chestiuni1. Tipa cu Audiul nu are cum sa ia mai mult de cinci ani de inchisoare, fiind pedepsita pentru ucidere din culpa unde pedeapsa era pe vremea cand faceam eu dreptul de la 1 la 5 ani. Atitudinea ei fata de fapta si urmarile ei nu va constitui in veci circumstanta agravanta, retinuta de instante si aplicata intru marirea pedepsei. 2. Dupa duritatea accidentului era mai mult decat posibil ca fata sa aiba organe interne rupte sau coloana fracturata. Nimeni nu ar fi avut curajul sa o ridice de acolo. 3. Politica face legea, o aplica, o interpreteza si beneficiaza de pe urma ei. Credeti ca nu s-a raportat imediat la nivel inalt. Credeti ca cine trecea in coloana nu a stiu? 4. Condoleante familiei victimei. Regret! Sper ca dobitoaca aia care a facut accidentul sa-si gaseasca rasplata nu a faptei ei, a inimii ei imputite!
    0 0
  • vai de capul nostru
    asta suntem noi o natie de kkt
    0 0
  • DIACONESCU VALERIU
    accident
    As fi curios daca acea fufa...cu A6( a se citi cum trbuieste)a cui nevasta sau patroana este si citi ani ii da justitia romana ca daca mi se intimpa mie,ieream si judecat si condamnat la urgenta,astept sa vad si eu o mediatizare corecta a acestui caz si in incheiere asa ne trebuieste ca am votat ciocoii noi si au aparut tot cei vechi!!!!
    0 0
  • romania de azi...
    deci se vede ca in tara asta de 2 bani e mai important tariceani ala care se cearta prin parlament si pe la tv si care ia bani moca decat o veata de om.si politistii aia...pt ce...mea primesc bani ca sa ii arete aluia cu picioarele rupte pe unde sa mearga?sa aiba grija sa nu mai cada iarasi!macar daca o sa cada poate da Dumnezeu si nu se mai ridica,face un bine tarii sale pt. care nu face NIMIC!DUMNEZEU S-O IERTE PE ACEA FATA!
    0 0
  • gabriel
    Nu e prima data cand SCAPA
    Da, nu este prima data cand soferul vinovat scapa.Anul trecut, in Iasi, pe trecerea de pietoni, doi tineri au fost spulberati de fiul cuiva de la Facultatea de Drept.Avea nesimtitul pe mamica lui in dreapta cand a luat viata unui student si a nenorocit pe viata o eleva de liceu.Si este inca in libertate.Desi a mai avut probleme cu volanul si legislatia.DECI? Nu avem dreptate in Romania.Degeaba sunt platiti cu zeci de milioane pe luna JUDECATORII ca tot corupti sunt.Nu are rost sa ne rupem degetele pe forum...desi vad ca multi au subscris aici...dar nu vedeti ca e degeaba?
    0 0
  • Strigator La CER!!!
    de NiKu
    Dupa ce ca traim intr-o tara in care nu numai ca nu avem strazi, mai organizam si summit-uri! Pe voi v-a intrebat cineva daca vreti summit? Ajunge viata unui om sa nu reprezinte nimic pentru unii care nu sunt in stare sa lege doua cuvinte. Saraca fata dupa ce ca circula regulamentar pe trecere, a murit nevinovata. Politia care este la comanda lui Tariceanu, nu a facut nimic. O sa ajungem ca in vestul salbatic, fiecare isi face legea dupa capul lui. Nu te mai intereseaza daca tragi cateva gloante in capul unui nesimtit care da peste tine. Daca ei nu apreciaza viata tu de ce ai face acest lucru. Sper ca o data Dumnezeu sa le dea acelasi lucru! Dumnezeu sa o ierte pe fata aceea!
    0 0
  • Marius
    masinile calca nu fut
    Mai fetelor, masinile calca nu fut. Pe langa faptul ca a fost prost crescuta si nesimtzita si si-a dorit cu tot dinadinsul sa treaca ea pe acolo singura si nestingherita nici macar nu s-a asigurat daca vine vreo masina pe ditamai bulevardul cu 3 benzi. Oare o fi stiut ca e pe trecere? Cred ca a fost o pura intamplare. Eu unul inainte de a traversa astept sa se mai stranga ceva populatie nu ma duc ca smecheru cu nasu pe sus si cu dumnezeu inainte. Sper sa nu ii ia nici macar permisul soferitei, se vede ca are succes, chiar si la "curatenie". Nu vreau sa fiu rau dar cine stie cand imi apare in fata o parasuta din asta.
    0 0
  • OBSERVER
    MUTAREA ZILEI
    TOT DATI ZOR CA NU PUTEA FI MISCATA CA NIMENI NU O MISCA PT CA LEGEA PREVEDE DAR SUNDETI IDIOTI AMICILOR ? CE A SPUS UN STUDENT LA MEDICINA MAI SUS ? FUSESE MISCATA DEJA !!! MUTATA DE LA LOCUL UNDE A FOST LOVITA, DUSA PE TROTUAR !!!! CINE E BOUL CARE A MUTAT-O ?????
    0 0
  • Marius
    mai fratilor..
    Mai fratilor, pana la urma cam totul e legat de compasiunea ptr cel de langa tine... sau ptr cel accidentat.. eu vin de la Sofia la Bucuresti o data la 2 saptamani, iar inainte de craciun am vazut un accident in fata mea... masina s-a facut praf.. soferul era ranit.. si nu eram la mine in tara, si nici nu vorbeau bulgara foarte bine.. dar am decis sa opresc si sa anunt politia, am luat soferul (care sangera) si l-am urcat in masina si l-am condus pana la primul spital.. am stat cu ei toata noaptea si le-am oferit toata asistenta ncesara.. chiar daca ma grabeam sa ajung la o inmormantare... asa ca totul tine si de constiinta omului.. S-a dovedid ca soferul era roman.. se intorceau din grecia in tara, ptr sarbatori.. dupa toate astea a incercat sa imi platesca deranjul, nu am acceptat nici un ban... si am plecat cu sufletul impacat ca acel om si cu familia lui or sa mai petreaca inca un set de sarbatori impreuna..
    0 0
  • bogdan_
    pt marius
    desteptule, are voie sa treaca la orice ora pe trecerea de pietoni, ca de aia e trecere de pietoni! ! Fata aia e moarta! Intelegi? Judeca si tu!!
    0 0
  • Ana-Maria
    nesimtire
    Mi s-a facut pielea de gaina...saraca fata, daca nici cu politia aproape si nici pe trecerea de pietoni nu esti in siguranta, atunci unde? Cata nesimtire a organelor!!! Dumnezeu s-o ierte !!!
    0 0
  • revolutie
    ne apropiem de o noua revolutie. si sa nu mai aud pareri ipocrite cu privire la emigrantii "ingrati". eu una nu am cuvinte. femeia are o scuza. si anume : ea doar a produs accidentul. politia in schimb e de condamnat.
    0 0
  • da' bulangii aia de la antena care au filmat si au luat interviul de ce nu i-au acordat fetei primul ajutor, in loc sa ii filmeze pe gabori cum dirijeaza si sa o intrebe pe stramba aia cat avea la ora. au zis repede k gaborii nu au facut nimik...da ei de ce nu au facut ceva??? huuoo voiculescu... tie si la toate antenele tale
    0 0
  • boul de tariceanu
    era mai important BOUL ALA DE TARICEANU decat o fata de 20 de ani daca ma intalnesc cu el il scuip in gura si politisti aia nu stiu decat sa dea amenzi si tipe la tine ca te vad un nimic vai de mama lor si de tot neamul lor si voi de la antena 1 care ati filmat in loc sa ii dati primul ajutor ati stat si ati filmat ca PROSTI
    0 0
  • mor de rusine cas roman
    ben
    deja ajunge sa imi fie greata si scarba de oamenii care locuiesc in tara asta.RUSINE!!!!politia romana!!!!daca erati in SUA si se intampla asa ii pune pe scaunul electric pe politai si pipita aia cu audi.RUSINEEE!!!!
    0 0
  • Radu Ciocarlan
    Colaborare
    Publicati va rugam aceasta campanie Semnati impotriva celei care a ucis o studenta pe trecerea de pietoni si se afla in libertate http://www.my-zone.ro/studenta_ucisa.html Va multumim pentru sustinere. In aceasta campanie se afla si postul de televiziune OTV .
    0 0
  • Marius Popa
    petitie
    Prin periplurile mele pe net, indignat fiind de aceasta situatie, am descoperit o petitie online, cine poate o sa il rog sa o semneze. Adresa este: http://dinmasinamea.wordpress.com/2008/03/30/petitie-online-catre-ministerul-justitiei-politia-romana-si-baroul-bucuresti/
    0 0
  • Respect
    1. Acum cateva saptamani ma aflam intr-o cladire de pe BD Victoriei.Aglomeratie mare. Apar 2 politisti care incep sa dirijeze circulatia. "E de bine, urmeaza un accident", imi zic. Dupa cateva minute circulatia pe 2 din cele 4 benzi se oprise si pe celelalte se mergea cu 70-80 la ora. Urma sa treaca o coloana oficiala. Partea urata este ca pe una din benzile blocate era "inchisa" si o salvare cu girofarurile pornite. A stat cam 10 min pe loc. Morala...?2. Am fost in concediu prin Belgica - in putinele mele iesiri de pe taramul patriei. Cel mai surprins am ramas de respectul fata de pietoni si intre soferi. Doar daca ma opream langa o trecere de pietoni fara sa iau pozitie de trecere deja se opreau. Chiar si fara sa te asiguri putea sa treci. Extraordinar. M-am intors in tara: erau sa ma izbeasca din spate cativa doar pt ca am oprit la trecerile de pietoni. Cateodata ai de ales: acord dreptul pietonului si ma loveste cel din spate si ma impinge in pieton si tot il accidentez+masina busita sau merg mai departe cu probabilitatea de a-mi fi saltat carnetul? Eu incerc sa raman corect fie ce-o fi
    0 0
  • Marius
    tara de babuini si bananieri
    "Cat poti sa ai ....60 .. 70..." , doamna sofer stiti cu ce viteza trebuie sa conduceti in oras? dar nu va face-ti probleme .... nu este vina dvoastra, este vina prostului care a luat bani ca sa va dea permisul. asa ca nu va faceti probleme ca veti scapa de data asta....
    0 0
  • George
    RUSINE POLITIEI ROMANE SI DEMNITARILOR CE "CONDUC" TARA NOASTRA
    Asa ceva nu se poate.Cata indiferenta pe politistul care dirijeaza circulatia.....nici macar asta nu stie sa faca.Iar despre doamna de la volanul Audi-ului :RUSINE!In loc sa o duca ea la spital sta acolo cu indiferenta.Oameni de genul asta ori inchisi ori impuscati.Rusine celor de sus care permit asa ceva.Mai importanta coloana primului ministru ca saraca studenta care se zbatea pentru viata ei.Si pt ce????Pt un premier sau si presedintele daca era nu conta.Asa ceva nu se poate.ganditi va oameni ca putea fi oricare din noi.Asa ceva nu e permis.Trebuie facut ceva.Si nu ajunge doar femeia aia sa ajunga la inchisoare si politistu dat afara,daca macaar se va intampla asta.Trebuie schimbat "SISTEMUL".In alta tara asa ceva nu era permis.Da cine e primul minitru sau presedintele tarii sau si Bush daca era sau papa de la Roma.Lasam lumea sa moara pentru ca sa poata trece Tariceanu sau Basescu.Merita ei asta pentru viata unei tinere?????Rusine politiei romane si celor ce stabilesc asemenea protocoale.Nici macar scuipati in fata,biciuti sau inchisi si tinuti in cele mai mari chinuri nu merita.Lasati pe o insula pustie sa moara de foame.RUSINE!!!
    0 0
  • Stefan88
    Numai in Romania se poate asa. Omu moare si politia sta si se uita. Din partea mea, atat pentru idioata care era la volan, cat si pentru politistii care stateau ca mainile in san, puscarie cat cuprinde. Condoleante familiei
    0 0
  • cornelia
    fetita moarta
    Sunt o moldoveanca si ma doare mult ceia ce sa intimplat cu fetita moarta. Oare chiar poate sa existe atita indiferenta in Bucurestiul cela a vostru Ore chiar nesimtita aia de femeia care se zice ca are bani nu putea s[ cheme un taxi sa o duca repede pe fetita la spital Este o Dobitoaca dar nu om sper ca nu va ajunge zile bune am sa ma rog sa aiba aceiasi soarta ca si moldoveanca noastra Dumnezeu sa o odihneasca.
    0 0
  • Dorina
    Ingrozitor
    Camelia, nu e vorba ca esti moldoveanca sau romanca (eu consider ca si voi, ca ardelenii sau oltenii, sunteti romani si vorbiti romaneste), ci ca suntem oameni, sau asa ar trebui sa fim. Sunt dezgustata de reactia femeii ucigase care, ca nu se stie sigur daca e moarta sau nu fata, fiind tot ea enervata de intrebarile ziaristilor! Ignoranta fara suflet!!!!! In primul rand ai accidentat un OM, si puteai sa arati putina compasiune!!!! Dar nu ti-a pasat...Daca i s-ar fi intamplat la fel cuiva drag tie???!!!! Nu meriti darurile lui Dumnezeu, nu stiu cum poti trai asa!Dumnezeu sa o odihneasca pe Tatiana!
    0 0
  • Ionela
    pacat.....
    Numele meu este Ionela si am doar 21 de ani si as dori sa-mi exprim si eu parerea in legatura cu acest caz.In scumpa noastra tara: romania...este totul posibil,dupa cum s-a si vazut....Consider ca nu era nevoie de inca o demonstratie de genul sa aratam cat valoreaza un om normal.Doamna cu audi,sincer,parca nu facuse nimic si raspunde si ironic,omoara un om si se poarta de parca nu s-a intamplat nimic grav,dar sa stiti ca Dumnezeu e sus si le vede pe toate si tot,iar cand se va intoarce roata impotriva ei..nu va fi bine,chiar daca are bani,ei nu pot cumpara orice...Pacat ca exista oameni fara suflet..oare daca ar fi fost fiica ei,la fel ar fi actionat si ar fi fost indiferenta sau ar fi intors lumea cu susul in jos?...si sigur ar fi deranjat-o daca politistii nu ar fi facut nimic ca in cazul de fata.Sincere condoleante familiei indoliate....acum cuvintele nu mai au nici un rost...Prea tarziu acum sa se mai faca ceva....doar ca ar trebui totusi sa se faca pt a evita astfel de cazuri,pt a evita ca acea doamna sa mai faca si alte victime.Din acest caz si probabil multe altele,reiese cat de mult le pasa celor de sus,lui basescu sau mai stiu eu cui de oameni....ci pur si simplu vor sa-si atinga ei telul..indiferent cine va fi calcat in picioare,cine va muri...cum a fost si in cazul de fata...Inca o data condoleante familiei si sa lupte sa li se faca dreptate,pt ca ceea ce s-a intamplat nu poate ramane asa.Dumnezeu sa o odihneasca pe tatiana si sa-si gaseasca linistea!!!!................
    0 0
  • Marius
    Ministrul aprarii si al sanatatii - impuscati
    Ce pot sa zic, nu ma mira faptul k a scos video'ul, era normal. Doar apartine de secretele tarii ... ma rog,la noi e posibil orice, nu ma mai mira absolut nimic.
    0 0
  • madalina
    groaznic dar asta este realitatea de azi:(
    foarte tragic ce am vazut:(asa sunt unii oamenii indiferenti si lipsiti de suflet,cel putin soferita ...sa omori un om si sa nu-ti pese ,macar de curiozitate sa vezi in ce stare se afla...oricum suntem in Romania,nu ne mai mira nimic ...anormalitatea a devenit normalitate la noi,sincer o spun mi-e rusine ca sunt roman,se intampla attaea nenorociri,si inca ceva duduia aceasta a primit doar 2 ani puscarie cu suspendare...am ramas fara cuvinte ...in orice caz eu cred ca Dumnezeu e singurul care face dreptate,si nici o fapta nu ramane pedepsita,chiar daca justitia nu-si mai face datoria,si ei vor plati intr-o buna zi.Si demoralitatea in care s-a ajuns este rezultatul banilor,toti alergam dupa bani,viata se reduce la bani,esti fericit daca ai bani ,ai viata daca ai bani,ai scapare daca ai bani s.m.d.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru