VIDEO: Totul despre Chevrolet Volt, sportiva electrica

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 10.08.2008
ABC News face un portret complet al primei sportive GM 100% electrice, Chevrolet Volt. Nu ratati filmul!
Taguri: Chevrolet, Volt

Comentarii (11)

  • ~!~TEXAN~!~
    prefer sa dau incontinoare un ban in plus
    si sa imi iau Mercedes incontinoare :)
    0 0
  • Marfa :)
    0 0
  • platitor de taxe
    pentru TEXAN
    mercedes pe dracu .... invata sa scrii romaneste mai intai si apoi gandeste-te le mercedes... cuvantul "colorati" iti spune ceva ?
    0 0
  • doar in Texas...
    Mai Texanule, dupa cum scrii nu este necesar sa iti justifici alegerea. Mai baga si "ideea originala" a' la Guta: > si esti foarte tare! Oricum, camioane electrice pentru carat vaci si balegar nu se vor face prea curand, asa ca nu ar trebui sa te ingrijorezi.
    0 0
  • Zagado
    Avand in vedere ca rezervele de petrol cunoscute se vor termina in aproximativ 50 de ani e normal interesul pentru o masina electrica. Pe de alta parte americanii sunt disperati ca trebuie sa dea acum cam 1,10 USD pe litru (unitatea de masura la ei fiind galonul, circa 3 litri)! Au inceput sa nu mai foloseasca ambele masini in familie pentru a face economii.
    Si cand ma gandesc ca noi dam cam 1.15 dar euro pe litru!
    0 0
  • Marius
    Masina electrica
    Exista si alte masini electrice 100% sport de exemplu tesla roadster si multe altele...mi se pare rusinos ca GM sa se bata cu pumni in piept atata timp cat ei au avut EV1 si EV2 :masini ce puteau face istorie dar au fost sabotate de chiar GM si petrolisti.
    0 0
  • prea mult !
    Si Chevy shi "sport" si "electric" , sunt prea multe cuvinte la un loc care se exclud. terminati cu titlurile astea de 2 lei.

    O zi buna !
    0 0
  • Viitorul ...
    Da, cei de la Tesla motors inca se chinuie cu masina lor. Mai ramane de vazut cum produci curentul care incarca masina ;). Vedeti pe freeenergynews.com alte stiri despre diverse tehnologii.
    0 0
  • superb
    pt o ditai compania cum e GM sa s dea peste cap atata pt o masina electrica inseamna a lot si mai ales k asta s vrea a fi viitorul BRAVO lor si sper sa l iasa bn
    0 0
  • sdfsdfd
    discutabil
    Cica face 400 de mile cu un plin. Pai daca plin inseamna acelasi lucru ca la o masina normala (50-60 litri) e o porcarie. Mai mult fac eu cu masina mea :)). E buna numai pentru oras, ca o incarci in fiecare seara si ajunge pentru o singura zi.
    0 0
  • sunshine64sm
    Felicitari ~!~TEXANe~!~
    _ Ai perfecta dreptate si sint de acord cu tine, chiar daca sint un adept al masinutelor electrice. Le vine si lor vremea, nici o problema. Dezvoltarea lor e inca la inceput. Ca Nae si cu platitorul de taxe nu au minte aia e cu totul altceva, reactia lor fiind una impulasiva.
    _ Dar indiferent de parerea tuturor, hai sa ne uitam un pic mai bine la masinile astea electrice. Chiar se poate vorbi ca acuma se poate face o comparatie intre ele, intre masina "clasica" pe benzina/motorina si masina electrica ?? Eu zic ca este inca devreme pentru asa ceva.
    _ Oferta de masinute electrice este deja, dar e subtire de tot. Si unde mai pui ca preturile acestor masini sint exagerat de mari. Se compenseaza cu "consumul de curent" ?? Se poate, dar inca nu am vazut nici un calcul. Vreau cifre nu vorbe.
    _ Imensul avantaj al electricelor e poluarea inexistenta, ceea ce pentru unele orase super-poluate este solutia ideala. Durata mica de parcurs ? Se va mari si aia. Timpul mare de incarcare ? Se va rezolva. Capacitate mica de transport ? Va creste. Eu sint optimist, si cred ca peste citiva ani vor apare oferte de masini electrice foarte tentante.
    _ Asa ca va rog, nu-l mai luati in balon pe Texas. Iar un alt mare avantaj este randamentul foarte ridicat de functionare a masinii: baterie --> contact ---> (electro!!!-)motoare ---> roti, pe cind la motorul clasic ai o uzina intreaga de roti dintate care traba sa se invirta mai mult sau mai putin cu folos. Dar daca pretul de achizitie nu scade, chiar daca autonomia nu e asa de mare, atunci adio si pe curind electrice.
    _ Recent automarket.ro scria de o electrica suedeza, cu o autonomie de 120 Km, dar la pretul de aproape 20.000 euro ma las pagubas... si imi iau o motorina. Si asta cit oi fi eu de ecologist. S'auzim numai de bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru