Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale - primele imagini

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.09.2011
Lamborghini aduce mâine la Frankfurt ediţia specială Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale, o versiune extremă a modelului sportiv, capabilă să atingă 100 de km/h în 3.4 secunde.

Esential

3.4 secunde îi sunt necesare noului Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale pentru a atinge 100 de km/h.
570 de cai putere dezvoltă Gallardo 570-4 Super Trofeo Stradale.

Presa de specialitate a tot anticipat debutul unei versiuni speciale Gallardo în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Lamborghini a decis să facă lumină şi a publicat primele informaţii şi imagini ale versiunii extreme Gallardo 570-4 Super Trofeo Stradale.

După cum o sugerează şi numele, versiunea primeşte elemente de performanţă noi, renunţând în acelaşi timp la câteva kilograme. Dezvoltat pe versiunea de circuit a lui Gallardo, creată în parteneriat cu Blancpain, noul Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale renunţă la 72 de kilograme, reuşind să totalizeze o masă de numai 1339 de kilograme.

Cu cei 570 de cai putere dezvoltaţi de propulsorul V10, ediţia specială Super Trofeo Stradale reuşeşte să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 3.4 secunde. Pe lângă numeroasele elemente din fibră de carbon, dintre care cel mai impunător este eleronul posterior, Gallardo adoptă şi o culoare complet nouă, Rosso Mars, oferind încă din serie etriere vopsite în aceeaşi nuanţă.

Alături de această nuanţă, clienţii mai pot comanda alte două: Grigio Telesto şi Bianco Monocerus.

Fanii modelului trebuie să îşi pregătească atent conturile pentru că Lamborghini va produce doar 150 de exemplare ale Gallardo-ului extrem, dedicat utilizării stradale.

Via | Lamborghini

Comentarii (2)

  • Rosul acesta mi se pare o incercare disperata de a ajunge la frumusetea unui ferrari!Arata bine ..dar nu original!...
    1 4
  • cristi
    Superb
    mi s.a uscat gura :O
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru