Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Rapid Spaceback şi Yeti facelift strălucesc în standul Skoda

Publicat Miercuri, 11.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 4

Standul Skoda de la Frankfurt a avut mai multe premiere mondiale, constructorul ceh fiind în plină campanie de împrospătare şi mărire a gamei. Rapid Spaceback a fost principala noutate a cehilor, acesta fiind primul hatchback compact al mărcii din Mlada Boleslav. Următorul pe listă, dar la fel de important, este Yeti facelift. Cu ocazia restilizării, Yeti va putea fi comandat în două versiuni diferite, una dintre ele fiind orientată spre stil, în timp ce a doua variantă are o alură accentuată de off-roader. A treia premieră a celor de la Skoda este Octavia RS, model aşteptat încă de la Salonul Auto de la Geneva. Rapid Sport a completat standul cehilor, promiţând o gamă de accesorii pentru modelul lansat în 2012.

Skoda Rapid Spaceback - imagini şi informaţii oficiale

Versiunea Spaceback a lui Rapid este cu 180 milimetri mai scurtă decât berlina, cu toate că are un ampatament la fel de mare ca aceasta. Odată cu scurtarea caroseriei, portbagajul lui Rapid s-a micşorat, versiunea Spaceback având un portbagaj de 415 litri în configuraţia cu cinci locuri, respectiv 1.380 litri prin plierea banchetei spate.

Lista de motorizări este preluată direct de la Rapid berlină, incluzând două diesel-uri şi patru motoare alimentate cu benzină.

Skoda Yeti facelift - imagini şi informaţii oficiale

Yeti facelift este a şasea noutate a mărcii în 2013, după Rapid, Octavia, Octavia Tourer, Rapid Spaceback şi Superb facelift. Restilizarea îi aduce SUV-ului o nouă faţă, complet schimbată şi adaptată filosofiei de design a brandului. Modelul va fi oferit în două variante diferite de design – una concentrată pe eleganţă şi alta orientată spre off-road. Cele două game vor fi diferenţiate prin barele de protecţie, ornamentele montate pe bosajele aripilor, pragurile laterale şi capacele oglinzilor.


Comentarii (4)

  • Yeti arata rau, au incercat sa combine doua stiluri care sunt contrarii (ce faruri suparate are :) ).
    10 25
  • Dacia Plant
    Cu noua Rapid Spaceback, modelul Fabia cred ca va disparea din peisaj daca nu vor lansa un model nou. Dar din cate am vazut noua Fabia va fi cam 99% la fel cu Rapid Spaceback doar ca mai scurta la lungime. Din nou boooring.
    10 8
  • Vasilica
    Octavia RS arata demential chiar o aparitie bine asteptata pe piata intre atatea colturi rotunjite, Yeti e clar o imbunatatire si asta in bine. Oricum la orice capitol mult peste unii cu pretentii si mai scumpi
    16 1
  • Johnny
    sunt superbe noile modele, felicitari Skoda!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru