Feedback

Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Bugatti Vision Gran Turismo, conceptul care ne arată design-ul urmașului lui Veyron (ACTUALIZARE)

Publicat Luni, 14.09.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Bugatti a dezvăluit noul Vision Gran Turismo, conceptul creat pentru a lua parte în competițiile virtuale din jocul Gran Turismo. Prototipul va fi expus și în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt pentru a anunța noua direcție de design a brandului.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După o serie de imagini teaser care au ținut fanii brandului cu sufletul la gură, Bugatti a dezvăluit oficial conceptul Vision Gran Turismo,pregătit să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Creat special pentru a lua parte la spectacolul virtual din Gran Turismo 6, conceptul Bugatti s-a și materializat. Potrivit comunicatului publicat astăzi, Vision Gran Turismo vine cu un design care sărbătorește experiența în competițiile cu motor a brandului, precum și avansul tehnologic ascuns sub capotă. Mai mult decât atât, exponatul prefigurează viitorul limbaj de design al mărcii, care va fi utilizat și de Chiron, succesorul lui Veyron.

De asemenea, conceptul este un tribut adus victoriilor Bugatti din anii 1920 și 1930 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Sperăm că pasionații jocurilor pe calculator se vor distra la fel de mult ca noi atunci când am desenat conceptul.

designerul lui Bugatti Vision Gran Turismo
Dezvoltat în colaborare cu Polyphony Digital, firma care creează jocul Gran Turismo, conceptul Bugatti s-a axat pe două idei: mașina trebuia să poată fi identificată instant ca un Bugatti și fiecare parte componentă a caroseriei trebuia să fie funcțională, cu un rol specific. Prin urmare, designul a fost creat în urma unor studii aerodinamice precise.

Privind de afară, conceptul Vision Gran Turismo adoptă cele mai importante detalii estetice ale brandului: profilul extrem de fluid, grila frontală sub formă de potcoavă, blocuri optice LED rotunde și prizele de aer atent plasate de-a lungul caroseriei.

”Am vrut să dezvoltăm o mașină pentru competițiile virtuale, dedicată fanilor noștri, un adevărat Bugatti până la ultimul detaliu, capabil să transmită valorile brandului. Sperăm că pasionații jocurilor pe calculator se vor distra la fel de mult ca noi atunci când am desenat conceptul”, a declarat șeful echipei de designeri.


Comentarii (4)

 • Casuneanu JR
  De ce nu il scot in realitate ? L-as cumpara pe loc. Il dau pe al meu normal si il cumpar pe asta.
  9 1
 • Parcă VAG zicea că a trecut vremea design-ului extravagant...
  Pe de altă parte, dacă, până acum, Bugatti era tributar carcasei de Audi, mai departe se pregăteşte să se...lamborghinizeze. Ce ţi-e şi cu aceste "sinergii de grup"...
  7 3
 • @inexorabil
  stai linistit. asta e pt jocul GranTurismo, unde trebuie sa arate asa fiindca majoritatea celor care joaca sunt adolescenti
  7 1
 • arogantul
  daca ar fi avut veyron farurile astea, doar atat farurile, restul acelasi vechi veyron, atunci s-ar mai fi vandut inca cativa anisori buni.
  2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru