GENEVA 2012 LIVE: Debutul lui Cadillac ATS declanşează războiul împotriva germanilor

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Cadillac a declarat, oficial, război principalilor săi rivali germani: BMW, Audi şi Mercedes. Arma pe care mizează americanii este sedanul ATS.

Cadillac ştie că dacă vrea să pună în pericol reputaţia brandurilor europene premium trebuie să acorde o importanţă deosebită continentului european. Tocmai de aceea, constructorul din Detroit a mobilizat anul acesta o echipă numeroasă la Geneva. Scopul a fost expunerea în premieră europeană a noului ATS, sedanul de clasă medie, destinat a se bate cu Audi A4, BMW Seria 3 şi Mercedes C-Klasse.

Pentru că şi-a dorit să aibă un cuvânt de spus în faţa modelelor europene, Cadillac a dezvoltat proaspătul ATS pe celebrul circuit de la Nurburgring. Inginerii americani s-au străduit să dea naştere unei maşini care nu depăşeşte 1545 de kilograme, distribuite 50% pe axa faţă şi 50% pe axa spate.

La interior. clienţii se vor bucura de noul sistem multimedia CUE, care permite gestionarea tuturor informaţiilor cu ajutorul unui LCD de 8 inch. Opţional, Cadillac oferă şi funcţia Head-Up Display.

Comentarii (5)

  • foc de paie
    in 2008,cand a aparut cts ul,optimismul a fost aproape la fel,acum un cts se vinde cu 18-22000euro(pretul lui in 2008-cca45000).nu o sa rupa vanzarile in Europa fara diesel uri performante.
    masina de altfel frumoasa
    9 4
  • Caddy..
    Sincer,ATS imi place mai mult decat A4,C-klasse si la fel de mult ca seria3. Interiorul din Caddy chiar e mai reusit ca al celor 3 nemtoaice.
    Nu cred ca o sa aiba vanzarile celor 3,dar cu siguranta se ridica la nivelul lor.
    12 4
  • AndreiRN
    Diesel
    Dieselurile polueaza dar Europa e deja murdara.
    Vb eu care merg cu biodiesel de productie proprie.
    11 0
  • ...
    Pentru a fi un real succes,ar trebui sa fie mai bun decat referinta segmentului mediu premium,adica BMW seria 3...ceea ce e foarte greu...nu imposibil,dar mai au de invatat americanii...
    4 11
  • AndreiRN
    Challange
    Caddy
    Performante mai bune.
    Preturi mult mai bune.
    Reputatie mai proasta.
    Reclama mai proasta.
    Si totusi conduc MBZ.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru